Jola_K Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 pora na nowe zdjecia :) kotki podrosly, wszystkie zabiegi przy nich zrobione (odrobaczenie, odpchlenie, szczepienia) teraz fruuuuuuuuuu do nowego domku tak oto Dusie zastalam, standardowo - w cieplym miejscu maly Dandi spal obok mamy troszke sie przemiescil gloooooosno mruczac kombinowal "co by tu"... cdn.......... Quote
Jola_K Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 a moze przytulanki do mamy? ale to byly raczej podchody do jej brzucha :lol: Dusia postanowila sie dolaczyc, z prawej... z lewej cdn.......... Quote
Jola_K Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 mama skrepowana moja obecnoscia nie odslonila brzuszka a Dandi cmokal w najlepsze sliczna rodzinka :loveu: Quote
Seaside Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ale duże i śliczne kociambry :loveu: Czekam na wypłatę i natychmiast wystawiam wyróżnione allegro Quote
peate Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 takie duże, a jeszcze mleko duldają :crazyeye: Quote
Jola_K Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 peate napisał(a):takie duże, a jeszcze mleko duldają :crazyeye: ja nie wiem czy Diuna ma mleko, czy one ja po prostu ssaja jak smoczek ;) tak jak Myszke, tez do niedawna przy brzuchu jej lezaly a to juz polroczne kotki Quote
Jola_K Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 jedna osoba na powaznie mysli o Dusi :) namawiam na pare ale na te chwile nie jest zdecydowana adoptowac dwa kotki szkoda, male sa zzyte ze soba kciuki! :kciuki: Quote
peate Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 o :loveu: ależ by było przecudownie gdyby rodzeństwo zamieszkało razem w nowym domku :loveu: niech ta osoba się zgodzi .. proszę, proszę, ładnie proszę :loveu: Quote
nika28 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Trzymam kciuki !!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
peate Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja też trzymam z całych sił :happy1: a Ty Jolu nie daj za wygraną i namawiaj ten domek na rodzeństwo :cool3: Quote
Jola_K Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 namawiam, ale nie moge przekonac kotki wkrotce chce przeniesc do Myszki a lazienke zajma kotki z kroliczej klatki musz zrobic przetasowanie, bo przyjezdza moja siostra a w jej pokoju wlasnie sa te kotki i musze go zwolnic Quote
Jola_K Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 z domu nici :placz: dostalam wiadomosc ze "maz przyniosl skads kotke" skads? pytam czy "znalazl" szczepiona, bo skoro miala w domu kota ktory chorowal na pp to to bardzo wazne, "tak, dostala ksiazeczke".... mysle ze szukala kotki wielotorowo i teraz dokonala wyboru, nie padlo niestety na Dusie przykro, tyle nadziei :( Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 no wiem coś o tym :-( też już prawie był domek dla tej "mojej" dzikuski z chorymi oczkami, ale niestety pani zaadoptowała innego kandydata :-( mam tylko nadzieję, że ta kotka faktycznie była zaszczepiona :roll: Quote
Jola_K Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 tez mam taka nadzieje ludzie nie zdaja sobie sprawy jaka to jest choroba nie maja wiedzy, a moze mysla ze tym razem im sie uda? a jak nie, to coz, poszukaja kolejnego... :shake: Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zapraszam na aukcje pomocowa dla kotkow ktore ratuje [SIZE="3"]Zabawki i inne zabawne akcesoria dla dzieci i nie tylko ;) [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ DZIEKUJE :p Quote
Seaside Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Trzymam kciuki prześliczne kociaki!! Diuna-piękna kotka i jej maleństwa szukają domu (491290613) - Aukcje internetowe Allegro przepraszam za opóźnienie, ale jest wyróżnione :oops::oops: Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Seaside napisał(a):Trzymam kciuki prześliczne kociaki!! Diuna-piękna kotka i jej maleństwa szukają domu (491290613) - Aukcje internetowe Allegro przepraszam za opóźnienie, ale jest wyróżnione :oops::oops:dziekuje :Rose: niech sie domki znajda, tyle ich czeka, sa gotowe Quote
Jola_K Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Diuna zlosci sie na dzieci, nie chce ich juz karmic najwyzszy czas na dom a na razie nikt nie dzwoni Quote
Recommended Posts