Jola_K Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cala rodzina znalazla dobre domy :) trikolorka kotka jako pierwsza, zamieszkala w Gliwicach czarno biala kotka i srebrny kocurek jako para, zamieszkaly w Jastrzebiu Zdroju Diuna wraz z tymczasowa towarzyszka Dakota, zamieszkala w Siemianowicach Slaskich w ostatnich postach sa biezace informacje z nowych domkow okraszone zdjeciami i filmami :) **************************************************** [SIZE="3"]Piekna kotka i jej maluchy Kotki przywiozlam do siebie 27 lipca tak wygladaly wkrotce po przybyciu do mnie kazdy jest inny, nie wykluczone ze sa one z roznych matek :roll: po kilku dniach poproszono mnie o wypozyczenie mamy do karmienia wczesniaka, rudego kocurka Roosevelta (kotek zmarl po kilku dniach ['] ) pozniej juz kotki zimowaly w klinice, troszke je chronilam ze wzgledu na przypadki pp u moich kociat Quote
Jola_K Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 z powrotem u mnie zamieszkaly 23 wrzesnia sa odrobaczone, po mamie dostaly swierzbowca usznego, wiec musimy przemywac uszka zostaly zaszczepione a w pogotowiu czeka na nie stronghold w przedostatnia niedziele wrzesnia do nowego domu w Gliwicach pojechala Trikolorka :) do domu wrocily ze mna dwa kociaki i mama tak wygladaja teraz czarno biala krowka - to dziewczynka srebrny - to kocurek Quote
Jola_K Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 zdjecie malo udane, ale wklejam go, bo to jedyne, na ktorym widac fragment mamy, wbitej pod kaloryfer :roll: Quote
Jola_K Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 cala trojka szuka super domkow! maluszki maja 2,5 miesiaca mama szacowana jest na rok moze 1,5 pokochaj je Quote
Seaside Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jolu a mają allegro? - mogłabym zrobić całej trójce Quote
Jola_K Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 zrob prosze, nie maja jeszcze dziekuje Ci :) Quote
Seaside Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kociaczki mają wyróżnione allegro na 14 dni - POWODZENIA!!!! :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=455627423 Quote
Jola_K Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Seaside']kociaczki mają wyróżnione allegro na 14 dni - POWODZENIA!!!! :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=455627423 dziekuje :Rose: slicznie to zrobilas :loveu: mam nadzieje ze domki szybko sie znajda Quote
Seaside Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Napisałam Żywiec, bo wyleciałą mi nazwa Twojej miejscowośći :oops: Nie wdawałam się też w dysputy czy to dzieciątka Diuny czy nie, bo wydawało mi się mało czytelnie :oops::oops: Śliczne maluszki i mamunia w górę!!! Chociaz tyle mogę :/ Ciągle brak mi jakoś czasu na bazarki :oops: Quote
Jola_K Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 jest dobrze, Zywiec wiekszosc kojarzy ;) czy wszystkie to jej dzieci, tego nie wiemy, ale to faktycznie malo istotne dzieki Quote
Jola_K Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 pewnie malo wygodnie... ale najwazniejsze ze cieplo :loveu: a Dandi sie nie zmiescil na kaloryferze, pozostal mu koszyczek Quote
peate Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ale fajne trzy słodziaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
nika28 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kociaczki na górę ! :roll: Są przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Diuna juz mnie wita gdy wchodze z miska, oczywiscie ciagle zachowuje bezpieczna odleglosc, ale zmiana i tak zaszla duza, wczesniej byla wbota w kat poslanka, teraz wychodzi jak tylko poczuje jedzenie spryciula ale dotknac nadal sie nie da tak jak Salma :roll: Quote
peate Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 może jeszcze się oswoi :roll: jak już zobaczy, że jej i dzieciakom nic nie grozi :roll: Quote
Jola_K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 nikt nie pyta o kociaki :( a takie piekne sa i malenkie... Quote
Recommended Posts