lupak Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Rav']hej hej:) witam witam reszte osob ktore sie dolaczyly do topica:) zapraszam na zawody 14-15.11 w myslowicach to sie zobaczymy:D[/quote] Czy piszesz o Silesianie ? My będziemy ;) Quote
Agga Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [QUOTE]zapraszam na zawody 14-15.11 w myslowicach to sie zobaczymy:-D[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Jeszcze jakbym tego obiecanego gofra dostała, może bym się skusiła:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Agga Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Bogarka']Hej :hand:[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Witaj witaj kochana :multi:[/B][/COLOR] Quote
Marcino1978 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 a co tu się tak cicho znowu zrobiło :roll: Quote
Justa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Marcino1978']a co tu się tak cicho znowu zrobiło :roll:[/QUOTE] :comp26::2gunfire::chainsaw::snipersm::BIG: lepiej? :loveu: :drinking: no to zdrówko ! Quote
Melka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Oj pamiętam czasy, gdy w gorsze dni wypijało się :drinking:na Dogomani ;) Quote
Justa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nie tylko w gorsze z tego co pamiętam :p :drinking: Quote
Saint Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bo w gorsze się piło fiolet, żeby nadeszły te lepsze.. a w lepsze piło się, żeby jak najdłużej trwały :loveu: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Monik@ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drink1: Quote
PATIszon Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja Cie zatłuke babo jedna skończona ty! Gdzie polazla na tak dlogo, aaaaa? Quote
Myszka.xww Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A co Wy wiecie o starym dogo :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: I PPPPoniu :cunao: Quote
Melka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Myszka, nie wiemy nic... tzn. może i wiedzieliśmy, ale my som tacy starzy i ten Niemiec nam wszystko zawsze chowa, więc... :evil_lol: :drinking: Quote
Saint Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Myszka - coś tam wiemy.. :razz: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PATIszon Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Melka']Myszka, nie wiemy nic... tzn. może i wiedzieliśmy, ale my som tacy starzy i ten Niemiec nam wszystko zawsze chowa, więc... :evil_lol: :drinking:[/quote] Goowno tam wiedzieliscie! :drinking: Quote
Monik@ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 I pić już nie potrafią, tak jak kiedyś się pijało. I PEŃCZOCH nie noszą. Quote
Myszka.xww Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Monik@']I pić już nie potrafią, tak jak kiedyś się pijało. I PEŃCZOCH nie noszą.[/quote] a stringi to tylko na doopie, pod spodniami. Ze o cwokach nie wspomne.... :drinking: Quote
PATIszon Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Z histerii nawet nie ma co pytac pewnie...... Quote
Saint Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pończocha i pies nigdy Cię nie zdradzi! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Monik@ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A Puma to ma teraz stringi z nogawkami, bo zima a ona stara jest. Ale nosi... i się nie wstydzi... bo niezła z niej suczka... Quote
Hekate Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mam nadzieję, że mnie ktoś odrobinę kojarzy, choć pewnie pod starym nickiem [B]KaSia&......:evil_lol:[/B] A ja ostatnio kiedy weszłam na offa, tak myślałam gdzie się podziała stara ekipa... Ile ja się dzięki wam naśmiałam, wzruszyłam i nauczyłam:eviltong: Dziękuję za ten wątek:modla: Kurcze nie moge uwierzyć, że się zarejestrowałam w 2004 roku:-o (jako KaSia&......;)), czyli można mnie jako tako do weteranów zaliczyć:eviltong: Ach normalnie się wzruszyłam, czytając ten wątek:placz: Wasze zdrowie :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Saint Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [B]Pończocha i pies nigdy Cię nie zdradzą!! Stringi gwarantem dobrobytu!! Gdyby Twój pies umiał mówić założyłby pończochy!! Nigdy nie jest za ciepło na spacer w pończochach!! Pończocha najlepszym przyjacielem każdego pieszczocha!![/B][I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I] Quote
Mona Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 To ja też się przywitam :p Staż na dogo od Maja 2003 ale za bardzo mnie nie widać bo ja raczej z tych co czytają a piszą mało :eviltong::eviltong: :eviltong: Quote
PATIszon Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Monik@']A Puma to ma teraz stringi z nogawkami, bo zima a ona stara jest. Ale nosi... i się nie wstydzi... bo niezła z niej suczka...[/quote] Niezla suczka to ona byla przewd wojna . Teraz to ona jest stara doopa. :drinking: Quote
Recommended Posts