Becia66 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A wiadomo gdzie ja p.Stanisław wypatrzył ? :lol: Quote
Neczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 becia66 napisał(a):A wiadomo gdzie ja p.Stanisław wypatrzył ? :lol: Ewciowe allegro ;):loveu: Quote
Agata_Emi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ten pysio mówi sam za siebie: uśmiech, spokój, pełen luz :-))))) Na schroniskowych zdjęciach niby uśmiech był, ale całkiem inny. Życzymy szczęścia Azji i jej Panu. Quote
Miśka84 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='ewatr']Pędzącej i wolnej........:lol: Pełnia szczęscia:p Quote
Becia66 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ewatr wiesz może co u naszej Azji słychać ?:lol: Wszystko w porządku ? Quote
ewatr Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 becia66 napisał(a):Ewatr wiesz może co u naszej Azji słychać ?:lol: Wszystko w porządku ? na ten moment nic nowego nie wiem :shake:.... ale generalnie uważam , ze brak wiadomosci to dobra wiadomośc ;) Quote
stachoo Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Witam wszystkich dogomaniaków!!! Dopiero dzisiaj pierwszy raz zaglądnąłem na forum po adopcji Azji. Widze duże zainteresowanie jej losami :) Rzeczywiście w tym przypadku brak wiadomości jest dobrą wiadomością :) Azja ma się jak najlepiej. Co do "Azjatyckiej kaszy" --> ona naprawdę jest wybrednym psem :p Po niedowadze nie ma już śladu!!! Teraz trzeba walczyć z nadwagą poprzez codzienne spacery (jej ulubione zajęcie, po głaskaniu i spaniu oczywiście). Co do tolerowania innych zwierząt, to najlepiej wypowiedziałby się mój kot, który jakoś się z nią dogaduje (dobre określenie to szorstka przyjaźń, więcej szkody on może zrobić Azji niż ona jemu). Dzięki Azji mam okazję wyszukać wszelkie nieszczelności z pozoru szczelnego ogrodzenia :D Największym sukcesem jest to iż reaguje już na komendę "kocyk". Wie że dywanik to nie dobrze, ale i tak zawsze próbuje się na nim zalogować. Na hasło kocyk najpierw udaje, że nie słyszy następnie wstaje idzie 5 kroków, kładzie się na swoim kocu i robi (jak to nazywam) "smutne oczy numer 3" :p Postaram się w niedługim czasie zamieścić jakieś spacerowe zdjęcia w zimowej scenerii. Pozdrawiam Staszek. Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dziekujemy za wiesci i witamy na forum:multi: Quote
ewatr Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Witamy na forum :lol: i dziekujemy za wiesci i czekamy na duuuuuzo zdjec :p A "smutne oczy" to specjalnosc godkowatych ;) zmiekczaja wlascicieli nawet tych twardych ... Quote
Neczka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Świetne wieści :multi::loveu: Również dołączam się do oczekiwań na fotki Azji ;) Quote
stachoo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zgodnie z obietnicą załączam kilka zdjęć Azji. Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 stachoo napisał(a):Zgodnie z obietnicą załączam kilka zdjęć Azji. stachoo cosik ci nie wyszło....:eviltong: Quote
ewatr Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='becia66']stachoo cosik ci nie wyszło....:eviltong: Cicho byc :eviltong: prawie wyszło ;) bo dzis dostałam wiesci na maila ... trochu to wstawianie zdjec na formu jest skomplikowane ... Ale juz daje zdjecia a mam nadzieje ze Staszek dopisze jeszcze swieze wiesci :lol: Oto Azja w wersji domowej :loveu: i spacerowej : Ze swoim Panem : I Panią : Przytulak jeden :loveu: Quote
Neczka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Wspaniałe zdjęcia wspaniałego psa :loveu: ...coś się dziewczynce chyba przytyło po świętach :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Piekna jest a jaka zadowolona :multi: Quote
ewatr Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Piekna jest a jaka zadowolona :multi: Wrecz szczęsliwa co objawia się tak :eviltong: : Quote
Neczka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ewciu, masz jeszcze jakieś fotki ? :razz: Quote
mru Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 faktycznie trochę jakby grubsza :evil_lol: ale jaka szczęśliwa... :multi: Quote
ewatr Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Neczka napisał(a):Ewciu, masz jeszcze jakieś fotki ? :razz: Toby było na tyle :p Quote
Recommended Posts