Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Ewatr wiesz może co u naszej Azji słychać ?:lol: Wszystko w porządku ?

na ten moment nic nowego nie wiem :shake:....
ale generalnie uważam , ze brak wiadomosci to dobra wiadomośc ;)

• 2 months later...
Posted

Witam wszystkich dogomaniaków!!! Dopiero dzisiaj pierwszy raz zaglądnąłem na forum po adopcji Azji. Widze duże zainteresowanie jej losami :) Rzeczywiście w tym przypadku brak wiadomości jest dobrą wiadomością :) Azja ma się jak najlepiej. Co do "Azjatyckiej kaszy" --> ona naprawdę jest wybrednym psem :p Po niedowadze nie ma już śladu!!! Teraz trzeba walczyć z nadwagą poprzez codzienne spacery (jej ulubione zajęcie, po głaskaniu i spaniu oczywiście). Co do tolerowania innych zwierząt, to najlepiej wypowiedziałby się mój kot, który jakoś się z nią dogaduje (dobre określenie to szorstka przyjaźń, więcej szkody on może zrobić Azji niż ona jemu). Dzięki Azji mam okazję wyszukać wszelkie nieszczelności z pozoru szczelnego ogrodzenia :D Największym sukcesem jest to iż reaguje już na komendę "kocyk". Wie że dywanik to nie dobrze, ale i tak zawsze próbuje się na nim zalogować. Na hasło kocyk najpierw udaje, że nie słyszy następnie wstaje idzie 5 kroków, kładzie się na swoim kocu i robi (jak to nazywam) "smutne oczy numer 3" :p Postaram się w niedługim czasie zamieścić jakieś spacerowe zdjęcia w zimowej scenerii.

Pozdrawiam Staszek.

Posted

Witamy na forum :lol: i dziekujemy za wiesci
i czekamy na duuuuuzo zdjec :p

A "smutne oczy" to specjalnosc godkowatych ;) zmiekczaja wlascicieli nawet tych twardych ...

Posted

[quote name='becia66']stachoo cosik ci nie wyszło....:eviltong:

Cicho byc :eviltong: prawie wyszło ;) bo dzis dostałam wiesci na maila ...
trochu to wstawianie zdjec na formu jest skomplikowane ...

Ale juz daje zdjecia a mam nadzieje ze Staszek dopisze jeszcze swieze wiesci :lol:

Oto Azja w wersji domowej :loveu: i spacerowej :

Ze swoim Panem :

I Panią :

Przytulak jeden :loveu: