ewatr Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Powiem tyle własnie odebrałam pocztę na maila i otrzymałam taka oto wiadomosc : Witam. Dzisiaj (20.10.2008) byłem w schronisku w Orzechowcach i adoptowałem Azję. Teraz jest już po kolacji, kąpieli i właśnie śpi :) Postaram się zrobić niedługo jakieś zdjęcia z nowego miejsca zamieszkania. Stanisław P. :smilecol::smilecol::smilecol: Normalnie taka jestem szcżesliwa jakbym w totka wygrała !!!! Quote
Miśka84 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ale nowina!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!: Muszę kogoś uściskać :calus: Jak przeczytałam opis to myślałam, że mi coś na oczy padła, ale nie to prawda! :laugh2_2::laugh2_2: :cunao::cunao::cunao: Quote
bumerang Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To najwspanialsza wiadomosc z rana:loveu::loveu: Niech juz tylko samo szczescie ja spotyka:loveu: Quote
Warna Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A czy mozemy prosic o kilka slow w sprawie jej zachowania? Ponoc jest agresywna w stosunku do innych psow? Czy to prawda? Quote
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :o :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: huraaaa Quote
Anusia&Saba Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :bigcool::bigcool::bigcool: Juhu!!!!!! :beerchug: To super! :cunao: Quote
Neczka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [CENTER]:multi::multi::multi: [LEFT]Czekamy na kolejnego maila :sweetCyb: [/LEFT] [/CENTER] Quote
mru Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 łooł! znów coś przegapiłam! :) ale fajno, to czekamy na wieści od pana Stanisława! :multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Rewelacja !!!...:cunao:...mam tylko nadzieje że Pan nie ma w domu innych czworonożnych....:eviltong: Quote
ewatr Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 No i se siedze i se rycze ...... no bo jak tu nie ryczec jak sie cos takiego widzi ???:evil_lol::loveu: I niech mi jeszcze "ktos" :diabloti: powie , że to podhalan co całe życie spedził przy budzie ............ to bedzie miał ze mna doczynienia :eviltong: chcecie jeszcze ? Quote
Neczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Niunia, jak Ci się udało :sweetCyb::multi::loveu: ! Lepiej być nie mogło...:loveu::loveu: Jasne, że chcemy więcej ! :multi: Quote
Miśka84 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Chcemy jeszcz :modla::modla::modla: Jaka dama:p Prawdziwy kanapowiec a raczej fotelowiec;) Quote
ewatr Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 No to najpierw info od Pana :loveu: tej piekności wklejam w całości bo na koncu jest dosc ciekawe pytanie :eviltong:: "Witam. Załączam zdjęcia Azji w nowym miejscu zamieszkania. ... Jak widać na fotografiach, w nowym miejscu czuje się bardzo dobrze. Szczególnie jak uda jej się wskoczyć niepostrzeżenie na fotel :) Lubi chodzić na długie spacery (wczoraj pokonała 5 km). Straszny z niej pieszczoch, ani chwili nie wytrzyma bez głaskania. Mam pytanie kulinarne :) Ponieważ nie wiem co mogę jej dawać jeść. Oprócz suchej karmy i samego mięsa - bo to jej oczywiście smakuje - nic jej nie interesuje, np. kasza gotowana z żeberkami... W schronisku ponoć nie narzekała na serwowaną tam kaszę... Czy jest jakiś specjalny przepis na kaszę?? :) " Quote
Neczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Chyba nie ma takiej emotki, która mogłaby wyrazić moje uczucia, więc sobie podaruję Boże, jak cudnie czyta się takie wiadomości..........:multi::multi: Dziewczyny, nie znacie dobrego przepisu na kaszę Azjatycką ? :D Quote
Miśka84 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 .............kasza Azjatycka:biggrina::grin: dobre. dobre;) Quote
ewatr Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Miśka84'].............kasza Azjatycka:biggrina::grin: dobre. dobre;) Dobre ........tylko jak sie to gotuje :diabloti: ? No dobrze juz Was nie męcze ;) i dodaje zdjecie Azji rozłozonej na dywanie : Quote
ewatr Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 I z Panciem :loveu: ja powiem tak wyglada mi na to , ze psiak wreszcie zacznie żyć :loveu: czego Ci Azjo życzę z całego serca ja i Armanii :p Quote
Neczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='ewatr']I z Panciem :loveu: ja powiem tak wyglada mi na to , ze psiak wreszcie zacznie żyć :loveu: czego Ci Azjo życzę z całego serca ja i Armanii :p I Neczka ! :diabloti: A mówiliśmy, że sunia jest niesamowita i przekochana do ludzi... teraz żałujcie, którzy się spóźniliście ! :eviltong::evil_lol: Quote
Neczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A Neczka wciśnie się na ten przeszczęśliwy już wątek z offem... :eviltong: Zapraszam wszystkich na wątek zbiorowy orzechowskich ONków ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarki-prawie-niemieckie-czyli-galeria-orzechowskich-onkow-szukajacych-domkow-123231/ Quote
Recommended Posts