Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czym więcej chętnych tym tródniej ustalić jakąś datę, ale lepiej trochę poczekać aż wszystkim będzie pasować. Jak Dogomaniaków i piesków będzie wiecej będzie weselej. :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz to juz calkowicie stracilam nadzieje :(

w taka pogode nie ma sensu Gucia nigdzie ciagnac chyba ze caly czas siedzialby mi na rekach ;) jest tez taka opcja :P

Posted

A znowu oja małą nie chce wracać do domu od kiedy jest snieg.

W końcu pierwszy w życiu ;)

A ja muszę z nia spędzać przynajmiej 1,5 godziny na dworze bo ta "gówniara" jest nie do zdarcia ;)

Posted

A ja muszę z nia spędzać przynajmiej 1,5 godziny na dworze bo ta "gówniara" jest nie do zdarcia ;)

Hehehe, i skąd ja to znam ;) A najfajniejsze jest jak Wilson skacze jak zając w wysokim śniegu :lol: :lol: :lol:

Posted

Hehehe, i skąd ja to znam ;) A najfajniejsze jest jak Wilson skacze jak zając w wysokim śniegu :lol: :lol: :lol:

No to widzę, że będzie wesoło z takimi młodymi szalejącymi psiakami Bardzo fajnie

Jak się uda jeszcze Kreskę do towarzystwa dołączyć :lol:

Dlatego uważam, że śnieżna pogoda na spotkaniu będzie wskazana 8)

Co prawda w tej chwili leje deszcz... ale to chwilowe załamanie zimy ;)

Posted

Pogoda jak na razie fatalna, ale na pewno wkrótce się to zmieni. :D Ja jak zwykle zmieniłam plany i nie wiem kiedy będę miała czas :-? ale tak to bywa. :evil:

Posted

Mi w kwestii terminu ciężko jest coś powiedzieć. Ostatnio jestem 'lekko' zabiegana. Tak więc dostosuję się do reszty :)

Mam prośbę. Niestety rzadko zaglądam na forum. Czy ktoś po ewentualnym ustaleniu daty mógłby mi posłać priwa? Z góry dzięki!

Posted
Czy ktoś po ewentualnym ustaleniu daty mógłby mi posłać priwa? Z góry dzięki!

Nawet smsa Ci wyślę, jak już coś ustalimy. 8)

A zresztą, może się spotkamy w lecznicy :lol:

• 2 weeks later...
Posted
Czy ktoś po ewentualnym ustaleniu daty mógłby mi posłać priwa? Z góry dzięki!

Nawet smsa Ci wyślę, jak już coś ustalimy. 8)

A zresztą, może się spotkamy w lecznicy :lol:

Hi Bogusia, a Ty co robisz w Zabrzu? :) dziś Cię widziałam, czekałaś na autobus na belce, a ja akurat jechałam 81 do szkoły :lol:

Mnie osobiście ten weekend nie odpowiada :(

Posted

Przypominam wszystkim, że czekamy na ŚNIEG!!! 8)

Ustaliliśmy przecież, że spotkamy się w bardziej sprzyjających okolicznościach przyrody, czyli jak będzie pięknie, biało i zimno! Nie będziemy się taplać w błocku ;)

Mam cichą nadzieję, że zima jeszcze przyjdzie w tym roku... :roll:

Posted
Przypominam wszystkim, że czekamy na ŚNIEG!!! 8)

Ustaliliśmy przecież, że spotkamy się w bardziej sprzyjających okolicznościach przyrody, czyli jak będzie pięknie, biało i zimno! Nie będziemy się taplać w błocku ;)

Mam cichą nadzieję, że zima jeszcze przyjdzie w tym roku... :roll:

I z tym chyba będzie problem, bo ja mam czas w ten weekend, a póżniej to dopiero w nowym roku. Więc jesli czekamy na śnieg to troche sobie poczekamy, ale lepiej dłużej poczekać, żeby tylko nasze spotkanie było udane. :D

Posted

Ja też jak nie w tym tygodniu to potem juz tylko w przyszłym roku :)

Ale jak czekamy na snieg to czekamy- choć nie wiem czy jeszcze spadnie :D

• 4 weeks later...
Posted

Hanysy Moje Drogie!

Pogoda jaka jest każdy widzi :evil:

W związku z tym, ze nadejścia zimy się w tym roku nie przewiduje... a 14 stycznia na Śląsku rozpoczynają się ferie szkolne, pojawiła się inicjatywa uczniowska, aby się spotkać!

Moja sugestia jest taka, żeby się ewentualnie spotkac pomiędzy 14 a 20 stycznia, bo potem wyjeżdżam na dłuuugi czas i o Was zapomnę

:evilbat:

Posted

a teraz natakla napiosze kto to wymyślił bo posądze o piractwo!!! :cry:

jeżeli moge to tez bym se przyjechał z kaja oczywiście ino gdzie to spotkanko :P bo ja jako gliwiczanin nie orientuje sie wogóle w zabrzu :cry:

Posted
a teraz natakla napiosze kto to wymyślił bo posądze o piractwo!!! :cry:

To z feriami wymyslił Olekg18!!!!!!!!!!!! 8)

gdzie to spotkanko :P

Wszystko Ci wyjaśnimy w odpowiednim czasie ;) Jeśli będzie trzeba to ktoś po Ciebie wyjdzie na jakiś przystanek.

no i jak zawsze będę najmłodszy

Możemy Ci tylko zazdrościć :evilbat:

A jak Ci będą koledzy zazdrościć jak się dowiedzą, że się umawiasz z dorosłymi kobietami ;)