Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale fajny:loveu::loveu:
Czyli jest otwarty i przyjacielski??
CZy jest sam w boksie??
Czy on ma ogon czy mi sie wydaje :razz:
Mozesz powiedziec jak szczeka bo czernysze maja charakterystyczny szczek troszke jakby zawodziły:p

Posted

W boksie nie jest sam,mieszka w dużym boksie z 2 innymi,mniejszymi od niego psami. Nie wiem jak szczeka,po prostu szczeka,bardzo głośno:evil_lol:
Ogon ma:multi:
Jest tak przyjacielski ze gdyby nie kraty to by mnie pewnie z radości na ziemie rzucił:lol:

Posted

Martyna ale jak coś to kastrację da się wspólnymi siłami załatwić, to nie jest pierwsza potrzeba. Najpierw trzeba zadbać o oczy, jak wzięłam Lori do siebie to miała koszmarne zapalenie spojówek przy czym nie dała się dotknąć na początku, najważniejsze zeby go wyleczyć, a wykastrujesz potem
u shih i tak cieczki nie powinien wyczuć

Posted

alexandriota napisał(a):

u shih i tak cieczki nie powinien wyczuć

nawet u shih tzu pies wyczuje cieczkę i może suczkę zamęczyć, ale kastrację załatwia się w jeden dzień - więc to nie jest wielki problem ;) chyba, że cieczka suczki już jest?

Posted

Ola,nie ma ze nie wyczyje,wyczuje na pewno:diabloti:

Shila/sunia od martyny/ miała cieczke pod koniec sierpnia, liczac ze co pół roku to ma jeszcze 3 miesiace... wiec nie najgorzej.

I odpowiem na pytanie malawaszki zeby nieporozumień nie było:
Martyna ma 11 miesieczna sunie shih tzu i wolałaby jesli sie zdecyduje wziac psa wykastrowanego,bo nie wie kiedy wypadnie Shili cieczka a jej nie chce strerylizowac bo to powazniejszy zabieg niz kastracja i sie boi.

A w CTR zakochała sie oczywiście przez moją Lune :eviltong:

I spokojnie sprawdzona przeze mnie i w stałym kontakcie wiec jesli by sie udało domek byłby suuper :loveu: Martyna juz od dłuższego czasu czeka na ruska.
Moze w końcu sie uda :multi:

Posted

Natula napisał(a):
Ola,nie ma ze nie wyczyje,wyczuje na pewno:diabloti:

Shila/sunia od martyny/ miała cieczke pod koniec sierpnia, liczac ze co pół roku to ma jeszcze 3 miesiace... wiec nie najgorzej.

I odpowiem na pytanie malawaszki zeby nieporozumień nie było:
Martyna ma 11 miesieczna sunie shih tzu i wolałaby jesli sie zdecyduje wziac psa wykastrowanego,bo nie wie kiedy wypadnie Shili cieczka a jej nie chce strerylizowac bo to powazniejszy zabieg niz kastracja i sie boi.

A w CTR zakochała sie oczywiście przez moją Lune :eviltong:

I spokojnie sprawdzona przeze mnie i w stałym kontakcie wiec jesli by sie udało domek byłby suuper :loveu: Martyna juz od dłuższego czasu czeka na ruska.
Moze w końcu sie uda :multi:

no i taką rozmowę to rozumiem :loveu: no bo wiecie - ja to mam zboczenie "zawodowe" już i jak ktoś nowy się pojawia na wątku i nie pisząc nic o sobie pyta czy pies jest kastrowany to nie wiadomo czy jakby był kastrowany to dobrze czy źle :lol: ;)

Posted

Natula mnóstwo ludzi zaraziła czernyszomanią :razz:
ja napierw dzięki niej miałam Lori, czernyszkę jak to mówią po przejściach, niestety w sierpniu odeszła :placz:
a teraz mam maluszka, "braciszka" Lunki

Martyna jest zakochana w czarnych na zabój, wiem coś o tym, to nie przemija :evil_lol:
a u mnie Golf nie czuł cieczki Lori ;) tak więc wyciągnęłam pochopne wnioski:oops: sorki

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: widziałam fotki Twojego Aslanka :loveu::loveu::loveu: cód miód i orzeszki ahhhhhhhhh :loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu: jest kochany, przypomina mi powoli moją Lorcię:loveu: mam nadzieję, że wyrośnie na mądrego psa :loveu:

trzymam kciuki Martyna, żeby się udało :cool3:

Posted

wybaczcie że tak wyskoczyłam z tą kastracja (w sumie sama nie wiem dlaczego:lol:):oops:

alexandriota napisał(a):

trzymam kciuki Martyna, żeby się udało :cool3:

dzięki;)
malawaszka napisał(a):
bo wiecie - ja to mam zboczenie "zawodowe"

to dobrze;) przynajmniej biedaki nie trafią po raz kolejny w nieodpowiednie ręce:mdrmed: