Jump to content
Dogomania

Suka, czy maciora? Pitbullowa ofiara rozmnażacza. Już w nowym domu! :)

Recommended Posts

Posted

O 19 zabrałam MamęPe od Kasi. Teraz Mamcia siedzi w moim samochodzie (powiedziałam, do kojca nie wróci!), ma kołderkę, koc i szczeka. Szczeka bez przerwy. Zaraz jeszcze wyjdziemy na siku, żeby mogła zrobić sobie przerwę.

Obroża jest cudna :oops: a jaka zaje...fajna smycz :oops: No po prostu najwyższa półka, ale przecież Mamcia zasługuje na to, co najlepsze. Zaraz Wam wstawię ostatnie fotki u Kasi. Mama poznała mnie, ucieszyła się. Potem jadła ciasteczka od cioci Agnieszki. Agnieszka to nasz dobry duch, bardzo pięknie dziękuję w imieniu Mamci za śliczne prezenty i przysmaczki.

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma więcej fotek. Nie ma też podsufitki w moim aucie i takiego drobiazgu, jak szyba od strony pasażera. Mama po prostu z nią wyszła... A potem pełzła do mnie na niskich łapach, bo zobaczyła, że jestem zła. I to spojrzenie pt. "przepraszam, [B]jeśli[/B] zrobiłam coś złego". Jeszcze nie ma 22, cała noc przed nami. Brakuje mi pomysłu, co dalej. Jedno wiem na pewno - gniewać się na tą głupią dupę nie umiem.

Posted

[quote name='Greven']Nie ma więcej fotek. Nie ma też podsufitki w moim aucie i takiego drobiazgu, jak szyba od strony pasażera. Mama po prostu z nią wyszła... A potem pełzła do mnie na niskich łapach, bo zobaczyła, że jestem zła. I to spojrzenie pt. "przepraszam, [B]jeśli[/B] zrobiłam coś złego". Jeszcze nie ma 22, cała noc przed nami. Brakuje mi pomysłu, co dalej. Jedno wiem na pewno - gniewać się na tą głupią dupę nie umiem.[/quote]
o matko!!!a raczej oj Mamciu!!!:shake:trudną suką jesteś.
pewnie jest przerażona jak zostaje sama ze to już na zawsze...Greven, co z nią będzie?kiedy jedzie na tymczas?co teraz zrobisz ? bo chyba nie ma sensu ją z powrotem do auta pakować-i tak wyjdzie tym bardziej ze szyby juz nie ma.przenocuje w kojcu czy w domu gdzieś zamknięta?

Posted

W kojcu jest 5 szczeniaków. To nie miłość, to pragmatyzm.

Rozwaliła klatkę, wyszła z auta. Oknem, którego nie ma. Uwiązałam ją. Wymsknęła się z obroży. Przyleciała pod drzwi cała uhahana. Pokonała przeszkody, weszła na kolejny poziom gry, teh winner is... Mama!

Jest dopiero 23.

Posted

OJ mAMCIA mAMCIA :)
KU WOLI WYTłUMACZENIA... WACHAłM SIE DO KOńCA I gREVEN TO WIE !
co do zostawienia u mnie ... niestety ona nie umie zostawac sama a ja bałam sie o nia by sobie sam nie zrobila krzywdy poza tym ja mieszkam w bloku i uwierzcie mi szkanie i wycie psa przez 8 godz dla moich sasiadów nie byloby niczym milym dla nich :)
a klatka drzwii nie sa dla niej zadna przeszkoda:(
jest bardzo madrym sprywtnym psem

Posted

Greven, jeśli możesz to napisz o szczegółach co tam wyszło przy tej sterylce i jakie teraz będzie leczenie i jakie wiążą się z tym koszty.Ludzie zadają mi takie pytania i nie wiem co im pisać.
Jak w końcu jest z Mamcią?gdzie noc spędziła?Gdzie jest teraz?

Posted

Musicie mi wybaczyć, ale poza internetem mam jeszcze trochę innych zajęć ;) i nie zawsze mam czas, aby tu zaglądać, albo pisać.

MamaPe została zainstalowana w klatce na pace mojego samochodu i calutki dzień grzecznie jeździła - spała, wyglądała przez okna, cieszyła się, wychodziła ze mną na spacery. Była super spokojna i wyluzowana... niestety tylko do czasu, aż zaczęło się ściemniać :roll: Zrobiła się nerwowa, ale pierwszy solidny napad histerii separacyjnej miała ok godz. 18 - wysiadłam na stacji zatankować, nagle słyszę gwałtowne szczekanie z auta (Mamcia jest bardzo cichym psem), zaglądam... a ona ujada i wściekle kąsa pręty klatki. Na mój widok od razu się uspokoiła. Potem, już pod domem, szczekała bez przerwy przez ok 40 minut (może dłużej) i z furią próbowała zdemolować klatkę, żeby się wydostać. Nie udało się, klatka wytrzymała. Teraz Mama leży, ale jest bardzo niespokojna. Zaraz wyjdę z nią na ostatni spaceri i... oby ta klatka okazała się solidna...

Posted

[quote name='Aga i Eto']Już wielokrotnie na wątku było pisane że dane konta są na stronie Fundacji
Greven www. proequo. pl w dziale fundacja, a nastenie jak pomóc[/quote]
To moze dobrym pomyslem byloby umieszczenie tej informacji na pierwszym poscie napewno byloby latwiej. Trzeba poprosic o to Greven:evil_lol:

Posted

[quote name='basiapron']ale ja nie czytam całego wątku,dlatego pytam na bieżąco.Wybacz że tego nie wiedziałam,przecież mogłam posiedzieć godzinę i wątek przewertować,jakbym cholera miała na to czas!![/quote]

Wiesz co Basiu, ja jakbym chciała komuś przelać kasę i nikt by mi nie odpowiadał na pytanie o konto to bym przewertowała wątek. Nie musisz na mnie krzyczeć.

Widac wogóle niepotrzebnie się odezwałam.

Posted

[quote name='basiapron']przypominam-czekam na dane konta...[/quote]

Wysłałam Ci pw. Dzięki w imieniu Mamy Pitbullowej za każdą złotówkę.

Na wszelki wypadek podam jeszcze tutaj

Konto Osobiste Citibank
Patrycja Aleksandra Koćmiel
ul. Sądecka 22, 71-021 Szczecin
[B]nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549[/B]

Posted

[quote name='agaga21']dziewczyny, tylko nie zacznijcie się tu kłócić![/quote]
też uważam że powinno być w pierwszym poście,a jeśli wg niektórych było wielokrotnie pisane,to miło by było gdyby niektórzy mi znaleźli to wielokrotnie i zacytowali jeśłi mają czas na wertowanie wątku

Posted

[quote name='mysza 1']Wysłałam Ci pw. Dzięki w imieniu Mamy Pitbullowej za każdą złotówkę.

Na wszelki wypadek podam jeszcze tutaj

Konto Osobiste Citibank
[B]nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549[/B][/quote]
przelane 23 zł,jak do mnie dotrze reszta to wpłace do was.

Posted

[quote name='basiapron']też uważam że powinno być w pierwszym poście,a jeśli wg niektórych było wielokrotnie pisane,to miło by było gdyby niektórzy mi znaleźli to wielokrotnie i zacytowali jeśłi mają czas na wertowanie wątku[/quote]

specjalnie dla ciebie :

[quote name='Kajula']przelew
Konto Osobiste Citibank
nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549

dla przelewów zagranicznych: PL 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549 swift code CITIPLPX

przekaz
Sandra Koćmiel
koniecznie z dopiskiem, np. "fundacja"

Podejrzewam, ze na 100% to to konto, zawsze podawane. Z dopiskiem ze na pittbullke.[/quote]

[quote name='mysza 1']Myslę, że jak najbardziej możesz brać pod uwage ten wątek, dane do przelewów są na stronie Pro Equo. Dzięki w imieniu Sandy i psinek :loveu:[/quote]

[quote name='agnieszka32'].... Czy konto wyżej wskazane jest przeznaczone do tych wpłat? Bardzo proszę o potwierdzenie i zaraz wpłacę pieniądze. Pozdrawiam Was gorąco.[/quote]

[quote name='agaga21']wejdź na [URL="http://www.proequo.pl/"]Pro Equo - fundacja na rzecz koni.[/URL] tam są numery kont i dane do przelewów[/quote]