pixie Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 jusstyna85 napisał(a):szkoda...:( :( czy zagladamy do ogloszen o domkach potencjalnych na tym forum moze go oferowac takze nie bylam tam jakis czas...raczej biegam po tym forum a subskrybcji juz nie ogarniam codziennie zerknijcie... czy ma wszedzie ogloszenia gdzie sie da? tego tez nie wiem nawet do piewrszego postu nie spojrzalam ostatnio... Quote
amikat Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Domku niema.... psiak w schronisku. Radzi sobie jakoś, nie wygląda źle... ale taki smutny jest.... Quote
maciaszek Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 amikat napisał(a):Domku niema.... psiak w schronisku. Radzi sobie jakoś, nie wygląda źle... ale taki smutny jest....A jaki jest jego schroniskowy numer? Wiesz? Quote
maciaszek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 jusstyna85 napisał(a):kiedy Ci sie poszczęści...:(Poszczęściło się :multi:. Reksio ma nowy domek. Nie wiem za wiele, więcej wie Amikat :). Quote
maciaszek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 jusstyna85 napisał(a):A to pewne, że ma dom,czy tylko nie ma go w schronisku?Pewne na tysiąc %. Amikat brała udział w jego wyadoptowywaniu :). Quote
jusstyna85 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 maciaszek napisał(a):Poszczęściło się :multi:. Reksio ma nowy domek. Nie wiem za wiele, więcej wie Amikat :). Ale byłoby super... A to pewne, że ma dom,czy tylko nie ma go w schronisku? Quote
pixie Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 maciaszek napisał(a):Pewne na tysiąc %. Amikat brała udział w jego wyadoptowywaniu :). Cezkamy wie na wiesci od Amikat - musi byc ona jedna z najszczesliwszych ludzi na swiecie! Cieszymy sie z Księzniczka na czele!:multi::multi::multi: Quote
amikat Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cioteczki - z tego co wiem - choć psiak był w schronisku wiec bezpośrednio nie brałam w tej adopcji udziału - psiak poszedł do starszego małżeństwa - ok.65 lat. Mieszka w Siemianowicach na 1 piętrze i z rodziną na ogródek chodzi. Wzięli starszego psiaka bo chcą sie zestarzeć razem........ Telefon do nich dostałam po długoch negocjacjach po cichu od praconika schroniska. Przez telefon - dobrzy ludzie! Reksia kochają - wcale nie ma "pieskiego zycia" Quote
pixie Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Amikat dzięki!!! Detektywie kochany...:eviltong: Reksiu pozdrawiamy merdajac wszystkimi naszymi ogonami my tj Ksiezniczka, Twoja blizniacza siostra Reksiu Klopsia Polo Super Figiel i Bombciu z daleka :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jak pieknie to zabrzmialo chcieliby zestarzeć się razem, uwielbiam ich! żyjcie jak najdłużej w zdrowiu! kochani Państwo! Quote
Recommended Posts