Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka z przytuliska Kostka też potrzebuje pomocy! Ma rozerwaną łapę, nie leczą jej!! :angryy: Może dojść do zakażenia (o ile nie doszło) i albo psinka padnie, albo noga będzie do amputacji.....więc musimy szybko zareagować żeby do tego nie dopuścić ! Sunia jest trochę nieufna, nie wychodzi z budy na przywitanie zwiedzających, ale podobno nowemu właścicielowi szybko się odda. Nie mam możliwości wzięcia jej nawet na dt (mam już zwierzęta na w dt). Kto byłby w stanie choć na razie ją zabrać?
Tam nie przejmują się stanem tych zwierząt...Madziek zabiera Kostka:multi:....a ona zostanie....:placz: Wrocławianie...Opolanie? Jest ktoś? PILNE! Do odbioru w Brzegu

Na zdjęciu widać uszkodzoną łapę.

Posted

NIE MA dt! co robić?! ona dalej tam siedzi! do góry! Wrocławianie, Opolanie...czy ktoś ma troszkę miejsca w domku dla wystraszonej suńki z rozerwaną łapką??

Posted

dariaa napisał(a):
NIE MA dt! co robić?! ona dalej tam siedzi! do góry! Wrocławianie, Opolanie...czy ktoś ma troszkę miejsca w domku dla wystraszonej suńki z rozerwaną łapką??

hoooooooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp!!! suniu do góry, po DT!!!

Posted

w sumie jest tymczas, ale króciutki, boimy się że nie zdążymy potem znaleźć suni ds :( zastanawiamy się czy nie lepiej jej na razie zostawic (zagłodzona nie jest) ale WYLECZYć łAPE!! na już! jak będzie zdrowa będzie można jej na spokojnie bez stresu szukać domu..... co wy na to?

no chyba że jest jakas duszyczka chcąca ulżyć Babci cierpień, która podaruje jej kawałek kąta i miskę...

Posted

justyna, mamy dla niej tygodniowy-dwutygodniowy dt...ale co dalej? nie bedziemy miały gdzie jej pozniej dac, mam kobiete która pokryje weta...w środe dogadamy sie z wetem czy tam pojedzie. póki co jej tam źle nie jest w sensie że nie głoduje i ma czysto...najgorsze jest to ze tam psów nie leczą! to jest problem. ja tu nie siedze i nie "hopam" do góry. pisze pw, jestem na forum miejskim...cały czas cos staram sie załatwić, pisze do fundacji, nie czekam na zbawienie chociaz by się przydało:shake:

Posted

u mnie narazie niestety kolejka, wiec jedyne, co moge zrobic, to wpisac tam unie. Nie wiem jednak, kiedy cos ruszy, bo sa u mnie dwa dosc trudne przypadki (jeden chory, druga gryzaca) i jeden staruszek. mam wpisac sunie do kolejki ?