dariaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Koleżanka z przytuliska Kostka też potrzebuje pomocy! Ma rozerwaną łapę, nie leczą jej!! :angryy: Może dojść do zakażenia (o ile nie doszło) i albo psinka padnie, albo noga będzie do amputacji.....więc musimy szybko zareagować żeby do tego nie dopuścić ! Sunia jest trochę nieufna, nie wychodzi z budy na przywitanie zwiedzających, ale podobno nowemu właścicielowi szybko się odda. Nie mam możliwości wzięcia jej nawet na dt (mam już zwierzęta na w dt). Kto byłby w stanie choć na razie ją zabrać? Tam nie przejmują się stanem tych zwierząt...Madziek zabiera Kostka:multi:....a ona zostanie....:placz: Wrocławianie...Opolanie? Jest ktoś? PILNE! Do odbioru w Brzegu Na zdjęciu widać uszkodzoną łapę. Quote
ecci Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wpisuję się na wątekm, suni nikt nie zabrał? Quote
dariaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 NIE MA dt! co robić?! ona dalej tam siedzi! do góry! Wrocławianie, Opolanie...czy ktoś ma troszkę miejsca w domku dla wystraszonej suńki z rozerwaną łapką?? Quote
ecci Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dariaa napisał(a):NIE MA dt! co robić?! ona dalej tam siedzi! do góry! Wrocławianie, Opolanie...czy ktoś ma troszkę miejsca w domku dla wystraszonej suńki z rozerwaną łapką?? hoooooooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp!!! suniu do góry, po DT!!! Quote
dariaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 hop po dt!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ecci Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 od kiedy ona tam jest? hooooooooppppppppp Quote
dariaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 ecci napisał(a):od kiedy ona tam jest? hooooooooppppppppp nie mam pojęcia :shake: hop! Quote
diuna_wro Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Tymczas pilne!!!!!!! Łapka boli:-( Quote
dariaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 w sumie jest tymczas, ale króciutki, boimy się że nie zdążymy potem znaleźć suni ds :( zastanawiamy się czy nie lepiej jej na razie zostawic (zagłodzona nie jest) ale WYLECZYć łAPE!! na już! jak będzie zdrowa będzie można jej na spokojnie bez stresu szukać domu..... co wy na to? no chyba że jest jakas duszyczka chcąca ulżyć Babci cierpień, która podaruje jej kawałek kąta i miskę... Quote
justynavege Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dariaa od samego hop do góry sunia nei znajdzie DT tu jest link do mapy pomocy dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 poszukajcie DT czy DT awaryjnego , w ogóle jakichkolwiek form pomocy dla niej Quote
dariaa Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 justyna, mamy dla niej tygodniowy-dwutygodniowy dt...ale co dalej? nie bedziemy miały gdzie jej pozniej dac, mam kobiete która pokryje weta...w środe dogadamy sie z wetem czy tam pojedzie. póki co jej tam źle nie jest w sensie że nie głoduje i ma czysto...najgorsze jest to ze tam psów nie leczą! to jest problem. ja tu nie siedze i nie "hopam" do góry. pisze pw, jestem na forum miejskim...cały czas cos staram sie załatwić, pisze do fundacji, nie czekam na zbawienie chociaz by się przydało:shake: Quote
wiosna Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 u mnie narazie niestety kolejka, wiec jedyne, co moge zrobic, to wpisac tam unie. Nie wiem jednak, kiedy cos ruszy, bo sa u mnie dwa dosc trudne przypadki (jeden chory, druga gryzaca) i jeden staruszek. mam wpisac sunie do kolejki ? Quote
dariaa Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 to wiesz co, na razie nie wpisuj, postaramy się póki co dopilnować amputacji palców u suni. Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Co z sunią, wreszcie ją znowu odnalazłam (wykasowała mi się skrzynka odbiorcza i link do suni) - mam dt wolny, do końca października spokojnie, tamten labek znalazł dom. Kiedy zabieg, mam ją brać? Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 pojedzie na ten tymczas? ta łapka nie wygląda za ciekawie :shake: wiadomo co z nia będzie? Quote
justynavege Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 czy wet zabezpieczył łąpke ? co z sunią ? Quote
Recommended Posts