Mada:) Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Trzymam kciuki! :lol: Będzie dobrze, a Negrusię czeka już tylko szczęście i radość. Już pani Madzia się o to postara! ;) Quote
danielka92 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Negrusia już w nowym domku:multi: Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Co ja mówię...:roll: MUSI BYĆ DOBRZE!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
grazyna9915 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mocno trzymam kciuki. Madzia trzymaj się. Quote
magda222 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Jesteśmy już z powrotem.Nie muszę chyba Wam mówić jak mi smutno :-( Jestem głupia bo powinnam się cieszyć,że Negrusia ma nowy dom i swoich ludzi.W drodze powrotnej nowa Pańcia Negry 2 razy dzwoniła,smsowała i wysłała mi 3 mmsy. Została wykąpana,ubrana w majtki i nakarmiona(podobno zeżarła już połowę zawartości lodówki :evil_lol:).Zaraz wrzucę fotki z nowego domu. No i zaproszę Olę i Wieśka na forum na wątek Negry :) Quote
osho Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 właśnie dojechałem do końca - i rewelacja :diabloti: kolejny paszczorek z krężela udomowiony :diabloti: Quote
Grzecho Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 magda222 napisał(a):Jesteśmy już z powrotem.Nie muszę chyba Wam mówić jak mi smutno :-( Jestem głupia bo powinnam się cieszyć,że Negrusia ma nowy dom i swoich ludzi.W drodze powrotnej nowa Pańcia Negry 2 razy dzwoniła,smsowała i wysłała mi 3 mmsy. Została wykąpana,ubrana w majtki i nakarmiona(podobno zeżarła już połowę zawartości lodówki :evil_lol:).Zaraz wrzucę fotki z nowego domu. No i zaproszę Olę i Wieśka na forum na wątek Negry :) Pewnie że smutno. Najważniejsze jest iż wszystko się nam ułożyło: podróż spoko, nowy dom też spoko, surowica do Wanduli dowieziona ( może sie uda uratować kociaki ). Wydaje mi się że najważniejsze jest to że Negra ma wreszczie swoje spanie, swoich pana i panią ( ciekawe które z nich wygra rywalizację ), swoją michę no i zaraz pozna swoje podwórko. Będzie OK :lol: Quote
Grzecho Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Aha! Jeszcze jedno! Nie ma beczenia!!!;) Quote
diana79 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale wspaniałe wieści :multi: Madziu gratuluję :Rose::klacz::klacz::klacz: Quote
grazyna9915 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Są jakieś wieści z Ozimka? Ciekawe jak minęła pierwsza nocka? Quote
Belula Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Mam nadzieję, że ten los psi wyjdzie na prostą. Dzięki naszej wspaniałej, pełnej poświęcenia i miłości do zwierząt Magdzie222 !! Tylko Ona wie, ile chwil trudnych i momentów zwątpienia i niepokoju jest w trakcie pomagania takiej psinie..... I lęk, czy się uda! Magdusiu! Jesteś wspaniała! To nie moje słowa, tylko NEGRUSI!!! Ja się tylko podpisuję obiema rękami! Quote
Grzecho Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Chwileczkę! Magda222 zapomniał dodać ze jak wniosła Negre na 4 pietro to pani juz czekała na nas ze swoją sunią na korytarzu. Negra obwąchała sie z nową towarzyszką i puściłał długą do miski gdzie była karma. Wyżarła wszystko, tylko miska brzęczała :lol: Śmiesznie to wygladało :evil_lol: Potem było wdrapywanie się na fotel ( musielismy ja przeganiać bo cieczka ), no i wielkie głaskanie. Będzie dobrze. Przecież Negra to mądra psina. Quote
Grzecho Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ależ ta Magda222 nas trzyma w niepewności. Są jakieś wieści z Ozimka? Quote
Mada:) Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No właśnie! Co u kochanej Negruni? :mad: :evil_lol: Quote
magda222 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Wszystko u Negry w porządku.Jest karmiona,karmiona,karmiona...:evil_lol: Aż się boję o nią.Zaprosiłam Olę i Wieśka na dogomanię,na wątek Negry ale mają jakąś awarię neta.Mam fotki z nowego domu,ale nie wiem dlaczego od pewnego czasu nie da się wrzucać żadnych zdjęć na dogo :shake: Quote
Grzecho Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Oj! Z Negry zrobi się ładny grubasek ;) Quote
danielka92 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Niech je. Należy się jej teraz wszystko co najlepsze;) Quote
Grzecho Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No pewno że niech je. Teraz pewno na spacerku. Pewnie nowi własciciele niedługo bedą wiązali buty na stojąco :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Madziu coś Ci ukradłam, przepraszam. :cool3: To jeszcze chyba z Tychów: :lol: A to chyba z nowego domu? :lol: Quote
magda222 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Dzięki :loveu: Nie umiałam ich wrzucić z fotosika tutaj :oops: Quote
grazyna9915 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 magda222 napisał(a):Dzięki :loveu: Nie umiałam ich wrzucić z fotosika tutaj :oops: Do usług! :lol: Quote
magda222 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Jak do usług to zaraz pozwolę sobie wrzucić na fotosika resztę ;) Tylko Grzesiek wciskał się cały czas w kadr chociaż chciałam zrobić Negrze fotki z nowymi właścicielami :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 magda222 napisał(a):Jak do usług to zaraz pozwolę sobie wrzucić na fotosika resztę ;) Tylko Grzesiek wciskał się cały czas w kadr chociaż chciałam zrobić Negrze fotki z nowymi właścicielami :evil_lol: To smutna sprawa, fotki są do wyrzucenia, niemożesz uczciwych ludzi straszyć Grzechem!:cool3: Quote
magda222 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 grazyna9915 napisał(a):To smutna sprawa, fotki są do wyrzucenia, niemożesz uczciwych ludzi straszyć Grzechem!:cool3: Nie ma rady.Trzeba jechać jeszcze raz bez Grzecha i porobić nowe fotki bez niego :evil_lol: Albo może jechać z nami ale poczeka w aucie :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 magda222 napisał(a):Nie ma rady.Trzeba jechać jeszcze raz bez Grzecha i porobić nowe fotki bez niego :evil_lol: Albo może jechać z nami ale poczeka w aucie :evil_lol: Jedziemy w sobotę? :loveu: Quote
kaja555 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 magda222 napisał(a):Nie ma rady.Trzeba jechać jeszcze raz bez Grzecha i porobić nowe fotki bez niego :evil_lol: Albo może jechać z nami ale poczeka w aucie :evil_lol: no to takie fotki można tylko wyrzucić :evil_lol: Quote
Recommended Posts