Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy już z powrotem.Nie muszę chyba Wam mówić jak mi smutno :-(
Jestem głupia bo powinnam się cieszyć,że Negrusia ma nowy dom i swoich ludzi.W drodze powrotnej nowa Pańcia Negry 2 razy dzwoniła,smsowała i wysłała mi 3 mmsy.
Została wykąpana,ubrana w majtki i nakarmiona(podobno zeżarła już połowę zawartości lodówki :evil_lol:).Zaraz wrzucę fotki z nowego domu.
No i zaproszę Olę i Wieśka na forum na wątek Negry :)

Posted

magda222 napisał(a):
Jesteśmy już z powrotem.Nie muszę chyba Wam mówić jak mi smutno :-(
Jestem głupia bo powinnam się cieszyć,że Negrusia ma nowy dom i swoich ludzi.W drodze powrotnej nowa Pańcia Negry 2 razy dzwoniła,smsowała i wysłała mi 3 mmsy.
Została wykąpana,ubrana w majtki i nakarmiona(podobno zeżarła już połowę zawartości lodówki :evil_lol:).Zaraz wrzucę fotki z nowego domu.
No i zaproszę Olę i Wieśka na forum na wątek Negry :)

Pewnie że smutno. Najważniejsze jest iż wszystko się nam ułożyło: podróż spoko, nowy dom też spoko, surowica do Wanduli dowieziona ( może sie uda uratować kociaki ). Wydaje mi się że najważniejsze jest to że Negra ma wreszczie swoje spanie, swoich pana i panią ( ciekawe które z nich wygra rywalizację ), swoją michę no i zaraz pozna swoje podwórko. Będzie OK :lol:

Posted

Mam nadzieję, że ten los psi wyjdzie na prostą. Dzięki naszej wspaniałej, pełnej poświęcenia i miłości do zwierząt Magdzie222 !!
Tylko Ona wie, ile chwil trudnych i momentów zwątpienia i niepokoju jest w trakcie pomagania takiej psinie..... I lęk, czy się uda!
Magdusiu! Jesteś wspaniała!
To nie moje słowa, tylko NEGRUSI!!!
Ja się tylko podpisuję obiema rękami!

Posted

Chwileczkę! Magda222 zapomniał dodać ze jak wniosła Negre na 4 pietro to pani juz czekała na nas ze swoją sunią na korytarzu. Negra obwąchała sie z nową towarzyszką i puściłał długą do miski gdzie była karma. Wyżarła wszystko, tylko miska brzęczała :lol: Śmiesznie to wygladało :evil_lol:
Potem było wdrapywanie się na fotel ( musielismy ja przeganiać bo cieczka ), no i wielkie głaskanie.
Będzie dobrze. Przecież Negra to mądra psina.

Posted

Wszystko u Negry w porządku.Jest karmiona,karmiona,karmiona...:evil_lol:
Aż się boję o nią.Zaprosiłam Olę i Wieśka na dogomanię,na wątek Negry ale mają jakąś awarię neta.Mam fotki z nowego domu,ale nie wiem dlaczego od pewnego czasu nie da się wrzucać żadnych zdjęć na dogo :shake:

Posted

Jak do usług to zaraz pozwolę sobie wrzucić na fotosika resztę ;)
Tylko Grzesiek wciskał się cały czas w kadr chociaż chciałam zrobić Negrze fotki z nowymi właścicielami :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Jak do usług to zaraz pozwolę sobie wrzucić na fotosika resztę ;)
Tylko Grzesiek wciskał się cały czas w kadr chociaż chciałam zrobić Negrze fotki z nowymi właścicielami :evil_lol:

To smutna sprawa, fotki są do wyrzucenia, niemożesz uczciwych ludzi straszyć Grzechem!:cool3:

Posted

grazyna9915 napisał(a):
To smutna sprawa, fotki są do wyrzucenia, niemożesz uczciwych ludzi straszyć Grzechem!:cool3:

Nie ma rady.Trzeba jechać jeszcze raz bez Grzecha i porobić nowe fotki bez niego :evil_lol: Albo może jechać z nami ale poczeka w aucie :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Nie ma rady.Trzeba jechać jeszcze raz bez Grzecha i porobić nowe fotki bez niego :evil_lol: Albo może jechać z nami ale poczeka w aucie :evil_lol:

no to takie fotki można tylko wyrzucić :evil_lol: