magda222 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 ARKA napisał(a)::loveu: czyli tzw. kociara!!:p To dobrze wróży na przyszłość.Ogólnie jest bardzo przyjazna.Z pieskiem,który jest w lecznicy też się super dogaduje.Co ja mówię oni przepadają za sobą :loveu: A kociak mało tego,że z nią śpi to wyjada jej z miski :lol: Quote
diana79 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 widać, że sunia jest bardzo towarzyska i tolerancyjna ;) Quote
Grzecho Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wczoraj z Grażyną byliśmy na spacerku wieczornym z Negra i z tym psiakiem co go Negra lubi i wzajemnie. Negra w porządku, chyba mnie poznała bo merdała ogonem ale pochwili uciekła w kąt klatki i nie chciała wyjść. Negrę chyba ktoś musiał cholernie krzywdzić bo sie poprostu boi. Na spacerku było już w porządku. Będą z niej ludzie !!! :lol: Natomiast ten drugi potwór ( chyba nazwałem go Cyryl ) obszczekał mnie i chciał ugryźć !!! :mad: Też się boi chociaż na spacerze jadł mi karmę z ręki. Po spacerku poszliśmy zdać relację Magdzie i skończyło sie na dwóch browarkach. Pozdawiam :lol: Quote
kaja555 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Grzecho napisał(a):Wczoraj z Grażyną byliśmy na spacerku wieczornym z Negra i z tym psiakiem co go Negra lubi i wzajemnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 kaja555 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z czego było ha !!! Z tego że mnie bestia chciał ugryźć. Przecież to potwór. Chociaż smakołykiem dało sie go przekupić. A tak na marginesie to Negra ma trochę pozytywnej siły. Dobrze że smycz ma mocną i bo by mi w ręce została. Wydaje mi sie że ona potrzebuje dużego wybiegania się po lesie ale na to też przyjdzie czas. A z tym potworem to ja sobie poradzę !!! :diabloti::diabloti::diabloti: Pozdrawiam :) Quote
kaja555 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 z tym potworem to nieżle radziła sobie moja kotka Frajda (cała syczała i prychała na niego), ale wczoraj pojechała do nowego domu! A Negra dalej bez domu! teraz przynajmniej jedzenia nikt jej nie będzie z miski wyjadywać... Quote
Grzecho Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='kaja555']z tym potworem to nieżle radziła sobie moja kotka Frajda (cała syczała i prychała na niego), ale wczoraj pojechała do nowego domu! A Negra dalej bez domu! teraz przynajmniej jedzenia nikt jej nie będzie z miski wyjadywać... Negra też dom znajdzie. Spoko jak mówi Madzia. Quote
magda222 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Grzecho aleś się uaktywnił :evil_lol: :multi: Jak Ty się tu chopie udzielasz to Negra na dniach znajdzie dom :beerchug: Quote
magda222 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Zajrzyjcie ludzie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122234 WAŻNE!!!!! Quote
grazyna9915 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Grzecho napisał(a):Natomiast ten drugi potwór ( chyba nazwałem go Cyryl ) obszczekał mnie i chciał ugryźć !!! :mad: Też się boi chociaż na spacerze jadł mi karmę z ręki. :turn-l:Ciekawe z czyjej ręki!:roflt: Co za twardziela udajesz, przecież go nie dotknąłeś nawet.:evil_lol: Grzecho napisał(a):A z tym potworem to ja sobie poradzę !!! :diabloti::diabloti::diabloti: Już to widzę!:roflt:Następnym razem będziesz ty go prowadził na smyczy?:diabloti: Odważysz się? :cool3: A psiak jest do opanowania i naprawdę kochany, tyle że wystraszony. Quote
Belula Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witaj, Negrusiu! Ciocia już wróciła i będzie tu zaglądać. Szkoda, Słoneczko, że jesteś tak daleko... Ale kto wie? Może się zobaczymy?? Quote
Grzecho Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 grazyna9915 napisał(a)::turn-l:Ciekawe z czyjej ręki!:roflt: Co za twardziela udajesz, przecież go nie dotknąłeś nawet.:evil_lol: U weta besti nie dotknąłem ale na spacerku jeden raz z mojej reki zjadł ziarenko karmy !!! :multi: grazyna9915 napisał(a):Już to widzę!:roflt:Następnym razem będziesz ty go prowadził na smyczy?:diabloti: Odważysz się? :cool3: Oczywiscie że sie odważę. Mam motywację bo Madzia ma zakład pracy blisko i gdyby mnie potwór ugryzł to zawsze można się zdezynfekować. :evil_lol: grazyna9915 napisał(a):A psiak jest do opanowania i naprawdę kochany, tyle że wystraszony. Pewnie że jest do opanowania. Quote
magda222 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Belula napisał(a):Witaj, Negrusiu! Ciocia już wróciła i będzie tu zaglądać. Szkoda, Słoneczko, że jesteś tak daleko... Ale kto wie? Może się zobaczymy?? :loveu: Ciocia Belula :loveu: Już z nami :loveu: Nareszcie :loveu: Quote
Mada:) Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Negrusia to wspaniała suczka! :loveu: Śliczna i kochana!! Quote
magda222 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dzień dobry Negrusiu :loveu: Narazie wirualnie ale za pół godziny zobaczymy się i pójdziemy na spacerek :) Quote
Belula Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Negrusia poszła na spacerek?? Mam nadzieję, że u Was piękna pogoda. Taka jak teraz u nas, słoneczko 100 procent! Fajne zdjęcia się robi, jak tak słonecznie jest :cool3: A może jakiś portret jesienny??? Co? Dziewczyny! Dusze romantyczne... :) Quote
Grzecho Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mada:) napisał(a):Negrusia to wspaniała suczka! :loveu: Śliczna i kochana!! No teraz gdy Mada dołączyła do grupy pod silnym wezwaniem to temat poleci jak z bicza. Ja już szykuję auto do transportu Negry do ... Witamy Madzialenkę!!! :multi: Quote
Grzecho Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Belula napisał(a):Negrusia poszła na spacerek?? Mam nadzieję, że u Was piękna pogoda. Taka jak teraz u nas, słoneczko 100 procent! Fajne zdjęcia się robi, jak tak słonecznie jest :cool3: A może jakiś portret jesienny??? Co? Dziewczyny! Dusze romantyczne... :) Belula dobrze mówi!!! Dzisiaj znów idę z Grażyną na spacerek z Negrą i z tym małym potworem a pogoda jest wspaniała - mało jesienna. Dziewczyny, dusze romantyczne! Uła, uła! W góre tipsy!!! :lol: Quote
magda222 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Belula napisał(a):Negrusia poszła na spacerek?? Mam nadzieję, że u Was piękna pogoda. Taka jak teraz u nas, słoneczko 100 procent! Fajne zdjęcia się robi, jak tak słonecznie jest :cool3: A może jakiś portret jesienny??? Co? Dziewczyny! Dusze romantyczne... :) Na Śląsku też słoneczko :loveu: Zaraz znowu ide do Negrusi :loveu: Pójdziemy do lasu.Trzeba ją socjalizować ze światem :) Fotki postaram się jakieś pstryknąć ale to nie jest takie proste bo ona jest w ciągłym ruchu.Wszystkie wychodzą ruszone.Przydałby się ktoś do pomocy ;) Quote
Grzecho Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 magda222 napisał(a):Dzień dobry Negrusiu :loveu: Narazie wirualnie ale za pół godziny zobaczymy się i pójdziemy na spacerek :) Jakie to romantyczne!!! :loveu: Mamusia przyjdzie po Negrusie na spacerek a wieczorem przyjdzie Ciocia z Wujkiem :lol: Quote
magda222 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Grzecho']Belula dobrze mówi!!! Dzisiaj znów idę z Grażyną na spacerek z Negrą i z tym małym potworem a pogoda jest wspaniała - mało jesienna. Dziewczyny, dusze romantyczne! Uła, uła! W góre tipsy!!! :lol: Dzięki :loveu: A przepraszam : JAKIE TIPSY ???!!! Quote
kaja555 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='magda222']Dzięki :loveu: A przepraszam : JAKIE TIPSY ???!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Grzecho Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='magda222']Dzięki :loveu: A przepraszam : JAKIE TIPSY ???!!! A to musisz zapytać sie Grażyny albo Mady. Dziewczyny Ci napewno wytłumaczą :lol: Quote
magda222 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ---------------------------------------------------------------------- Quote
Mada:) Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='magda222']Dzięki :loveu: A przepraszam : JAKIE TIPSY ???!!! Yyy... pan Grzecho głową jest jeszcze w Sierakowie. :evil_lol: (Hasło zlotu) Quote
Recommended Posts