supergoga Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kicia jest młodą koteczką, od urodzenia niczyją. Mieszka na podpoznańskich działkach – zbliża się zima – i dla takiej młodej kici pora niebezpieczna. Mimo bezdomności Kicia kocha ludzi. Uwielbia przytulania, miziania. Tak jakby prosiła o dom i ratunek. Bardzo martwimy się o kotkę – o jej przetrwanie, tym bardziej, że większość czasu teraz przebywa sama. Tęskni za własnym domem. Nadaje się idealnie do mieszkania. Jest śliczna. Urodziła się w okolicach czerwca-lipca tego roku. To jeszcze dzieciak. Szukamy dla niej choćby domu tymczasowego, żeby tylko zabrać Kicię z działek. Czy można nie zakochać siew tych oczach, jakby jeszcze niebieskawych. Oto Kicia Czy ktoś w okolicy znajdzie dla niej tymczasowe miejsce. Zapewnimy jedzenie i weta. Quote
BasiaD Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ojej jaka to słodka Kiciulka! Hopaj Niuniu do góry prosić cioteczki o domek! Quote
supergoga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 No piekna, ale niestety w niebezpieczeństwie. Tak się tuli do ludzi, a nie ma dla niej nigdzie miejsca. Na działce jest niebezpiecznie bardzo. Może podejśc do niewłaściwej osoby. To miziak wielki. Bardzo prosimy, może ktoś ma trochę miejsca dla niej/ Quote
Rene@Rabik Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ciotka zaczynam żałować, że się znamy, przez Ciebie nie będę spać, po co mi pokazujesz takie cudo ? :mad: Koteczka jest niesamowicie śliczna :loveu: Quote
supergoga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jest śliczna i całkiem bezdomna i bez nadziei na dom. Nawet DT. Quote
BasiaD Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No nie takie słodkie Kici Kici musi znależć domek! Kotomaniaczki do dzieła! Quote
supergoga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Podniose koteczkę. To takie pilne i ważne (wiem, wiem, wszystkie takie sprawy mamy) :shake: Quote
supergoga Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Przytulasta Kicia,dokarmiana przez rodziców Pana który do nas napisał jest w niebezpieczeństwie. Jeśli zostanie na zimę sama na działkach - zginie. A w innym wypadku - okoci się. KOtki które tam bywały -giną przed zimą - ale takiej jakKicia nie było. Takiego miziastego pieszczocha. Potrzebuje dla niej domku choćby tymczasowego - boję się onią bardzo. Taka kochana. Quote
Rene@Rabik Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja dopiero dzisiaj wieczorem będe coś wiedziała na temat DT :oops: Wiem, że mam spóźniony refleks.... Quote
BasiaD Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 KIcluniu-słodziaku wracaj na 1 po domek! Quote
Rene@Rabik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Szukamy domu stałego dla pięknej, młodej, miziastej panny koteczki :lol: Quote
Rene@Rabik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 DT jest już na szczęście :lol:, więc teraz pozostaje szukanie domku stałego. Quote
Isabel Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Czyli koteczka uratowana:multi: Dom stały oczywiście potrzebny! Quote
supergoga Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Kotka jeszcze na działce. Mam nadzieje, że będzie bezpieczna. Dopiero za tydzień przyjedzie do Pozannia. Teraz nie miał kto po nią jechać - to ponad 100 km od nas. A ja chora od piątku. Ale mysle, że poczeka. Ma DT - mamy nadzieję, że znajdzie stały, bo w DT za długo być nie powinna. teraz tylko sie martwię, żeby była. Żeby nic złego się nie stało. Quote
Isabel Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No to kciuki trzymane przez cały tydzień!!! Quote
nika28 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jak dobrze że ma DT :multi: Trzymam kciuki żeby była :thumbs: Quote
BasiaD Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Trzymam mocno kciuki za słodziastą,miziastą Kicię, niech trafi do domku jak najprędzej! Quote
supergoga Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Może się okaże, że Kicia przyjedzie i trafi do własnego domku. Dzisiaj dzwonił Pan zainteresowany koteczka. Oczywiście jak już Kicia przyjedzie będziemy rozmawiali i sprawdzali domek. Oby tylko nic się nie stało i Kicia czekała na nas. Quote
snuszak Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ja jestem dobrej mysli i trzymam kciuki!:loveu: Quote
nika28 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ja oczywiście też trzymam cały czas ! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Rene@Rabik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kicia miała wczoraj przyjechac do Poznania, ale pan jej zie złapał bo nie przyszła. We wtorek ma byc powtórka z "rozrywki". DT juz czeka. Quote
Recommended Posts