Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma Kici, już jej po prostu nie ma. Zostaje mi tylko marzyć, że ktoś ją przygarnął, bo tak się łasiła i przytulała do człowieka. A nie, że ktoś ją skrzywdził. Di DT poszła Fila, kotka ze spalonego domu/.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kicia jest na działce. Miała dzisiaj przyjechać, p. Łukasz trzymał ją na rękach. Niestety - nie miałam gdzie ją zabrać. jej miejsce w DT zajęła w tym czasie Fila - i nie było miejsca dla Kici.
Szukam w przyszłym tygodniu - bo w weekend może przyjechać - domku dla niej. Choc na trochę. Bo może coś się szykuje, ale jak to zgrać.
Kto pomoże przechować Kicię.

Posted

supergoga napisał(a):
Jeśli kicia znów nie wywali numeru jutro przyjedzie do Poznania - pójdzie na tydzień na tymczas i za tydzień pojedzie do domku.

Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:
Oby się wszystko udało :modla:

• 2 weeks later...
Posted

Ta 4-miesięczna kicia jest w domu tymczasowym - z tym że to 6-miesięczny kocurek którego nazwałam Grey.
Jest wspaniałym pieszczochem. Cudo. Nie ma na razie domku, bo nie nadaje się na wychodzący. to typowy kanapowiec.
Szukamy domu dla kocurka.

• 2 weeks later...
Posted

Koteczek Grey, miło mi powiedzieć, właśnie pojechał do nowego domu. 2 dni temu. Nie pisałam, żeby nie zapeszyć, żeby nie wrócił.

Bardzo się cieszę...:multi::multi::multi: