Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Miśka, gdzie sie podziewasz?? Napisz jak tam Mati...od wczoraj jak dogo sfiksowalo tęsknie za Barówensją....:-([/quote]
Wszystko dobrze :p Z Mikserem teraz latam do weta. Od jutra zmniejszamy dawki podawania kropelek i część chyba odstawiamy.

Posted

[quote name='Florentynka']Czy to znaczy, że mamy się spodziewać Matyldy w czwartek?[/quote]
Ja myślę Florentynko, że w piątek, ale najpewniej to w sobotę, zależy jak mi się uda wyrwać, na pewno dam Ci znać w miarę wcześniej, żebyś zdążyła brokułów nagotować:evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Tekst spoko tylko się zastanawiam czy nie nadmienić o oczkach bo właśnie " oczkowej" potrzebuje opieki , a o operacji mozna nie pisać, co myślicie??[/quote]

Napiszcie proszę, co Matylda ma z oczkami. :oops:
Łatwiej będzie mi wymyślić jakąś linijkę tekstu na ten temat do ogłoszenia.

A Fotki?
Mam wybrać coś z wątku czy może jakaś sesja sie uda? Jeszcze mamy trochę czasu.

Posted

te wszystkie najfajniejsze są na wątku, można coś z wątku wybrać, lub jak chcesz Negri to podaj mi na PW maila to Ci wyślę parę

odnośnie oczek można napisać, że wymagają szczególnej opieki, Mati ma "zespół suchego oka" i trzeba kilka razy dziennie zakrapiać jej tzw. sztuczne łzy

Posted

[quote name='majuska']te wszystkie najfajniejsze są na wątku, można coś z wątku wybrać, lub jak chcesz Negri to podaj mi na PW maila to Ci wyślę parę

odnośnie oczek można napisać, że wymagają szczególnej opieki, Mati ma "zespół suchego oka" i trzeba kilka razy dziennie zakrapiać jej tzw. sztuczne łzy[/quote]
OK, wsio poniała ;)

wyślij proszę parę fotek na:
[email][email protected][/email]

najlepiej jakby były w pierwotnej rozdzielczości i rozmiarze :lol:

Posted

[quote name='halcia']Oj bedzie Miksio płakał,mały obrońca Mati.Dzis jedziemy do weta.Mam nadzieje,ze podgojone dobrze,choc nie szczupłe ciałka gorzej sie goja....[/quote]
No ja też ryczeć za nią będę......
Zobaczymy co wet powie na szwy. Troszkę są jeszcze zaczerwienione. Matinek ma dość majtek :angryy: przez noc prawie je rozwaliła :roll:

Posted

Druga próba do głoszenia w MP:

[B]Matylda ma 7 lat.[/B]
[B]Jest łagodna i zawsze[/B]
[B]pogodna. Akceptuje[/B]
[B]inne zwierzęta. Ta[/B]
[B]wielka przylepa będzie[/B]
[B]wiernym przyjacielem.[/B]
[B]Mati ma chore oczy.[/B]
[B]Leczenie jest proste[/B]
[B]i tanie. Daj jej dom![/B]
[B]tel. .......................[/B].....

[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3586/mati1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1451/matilfi.jpg[/IMG]

Ze zdjęć które są na wątku i które dostałam na maila wybrałam te dwa :cool3: ale pierwsze będzie chyba lepsze, bo jest jasne i wyraźniej Mati widać.

Jeśli coś trzeba poprawić - będę rzeźbić dalej :evil_lol:

Posted

Bo my zabradziazyły....Mati ma zdjete szwy,była cudownie dzielna,myslałam,ze takich psów nie ma na swiecie.Dostała nowy opatrunek i fartuszek/tamten sie zuzył/i recepte.Ranki w porzadku,spryskane sreberkiem.Pojechała spac do domku,a na nocne wyprawy wziełysmy Miksera

Posted

[quote name='halcia']Bo my zabradziazyły....Mati ma zdjete szwy,była cudownie dzielna,myslałam,ze takich psów nie ma na swiecie.Dostała nowy opatrunek i fartuszek/tamten sie zuzył/i recepte.Pojechała spac do domku,a na nocne wyprawy wziełysmy Miksera[/quote]
no tak :evil_lol: to wszystko jasne....zdziwiona nie jestem:evil_lol: