majuska Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Miśka, gdzie sie podziewasz?? Napisz jak tam Mati...od wczoraj jak dogo sfiksowalo tęsknie za Barówensją....:-( Quote
Miśka84 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='majuska']Miśka, gdzie sie podziewasz?? Napisz jak tam Mati...od wczoraj jak dogo sfiksowalo tęsknie za Barówensją....:-([/quote] Wszystko dobrze :p Z Mikserem teraz latam do weta. Od jutra zmniejszamy dawki podawania kropelek i część chyba odstawiamy. Quote
Miśka84 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Prawdopodobnie w piątek przyjedzie mój tata. Więc Matylda musi w czwartek...:-( Quote
halcia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Sie zgłaszam po powrocie:eviltong:do głaskania i wozenia do weta. Quote
SZPiLKA23 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Mi to obojetne na kogo namiary ;) a nawet na reke bo ostatnio jestem wyjatkowo zajeta:-/ Quote
Florentynka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Miśka84']Prawdopodobnie w piątek przyjedzie mój tata. Więc Matylda musi w czwartek...:-([/quote] Czy to znaczy, że mamy się spodziewać Matyldy w czwartek? Quote
majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Florentynka']Czy to znaczy, że mamy się spodziewać Matyldy w czwartek?[/quote] Ja myślę Florentynko, że w piątek, ale najpewniej to w sobotę, zależy jak mi się uda wyrwać, na pewno dam Ci znać w miarę wcześniej, żebyś zdążyła brokułów nagotować:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='halcia']Sie zgłaszam po powrocie:eviltong:do głaskania i wozenia do weta.[/quote] To wpadnij wymiziac psiaki :loveu: Quote
Negri_2008 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='majuska']Tekst spoko tylko się zastanawiam czy nie nadmienić o oczkach bo właśnie " oczkowej" potrzebuje opieki , a o operacji mozna nie pisać, co myślicie??[/quote] Napiszcie proszę, co Matylda ma z oczkami. :oops: Łatwiej będzie mi wymyślić jakąś linijkę tekstu na ten temat do ogłoszenia. A Fotki? Mam wybrać coś z wątku czy może jakaś sesja sie uda? Jeszcze mamy trochę czasu. Quote
Miśka84 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Oczko Matyldy nie wytwarza łez. Fajne foty ma Majuska. To pewnie coś wybierze jak z pracy wróci :roll: Quote
majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 te wszystkie najfajniejsze są na wątku, można coś z wątku wybrać, lub jak chcesz Negri to podaj mi na PW maila to Ci wyślę parę odnośnie oczek można napisać, że wymagają szczególnej opieki, Mati ma "zespół suchego oka" i trzeba kilka razy dziennie zakrapiać jej tzw. sztuczne łzy Quote
Florentynka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 No to lecę po brokuły. Zamrożę trochę, przecieru narobię... Beciu, a Ty przyjedziesz z Majuską? Nie tęskni Ci się za szarą parówą? Quote
Negri_2008 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='majuska']te wszystkie najfajniejsze są na wątku, można coś z wątku wybrać, lub jak chcesz Negri to podaj mi na PW maila to Ci wyślę parę odnośnie oczek można napisać, że wymagają szczególnej opieki, Mati ma "zespół suchego oka" i trzeba kilka razy dziennie zakrapiać jej tzw. sztuczne łzy[/quote] OK, wsio poniała ;) wyślij proszę parę fotek na: [email][email protected][/email] najlepiej jakby były w pierwotnej rozdzielczości i rozmiarze :lol: Quote
majuska Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Negri, co miałam wysłałam;) Florentynko, wyglada na to, że Becia też się wyzbiera na tą Parówiastą wyprawę i w sobotę to będzie:lol: Quote
majuska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Matyldko, znowu się zmiany w Twoim życiu szykują....jesteś taka dzielna. Quote
halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Oj bedzie Miksio płakał,mały obrońca Mati.Dzis jedziemy do weta.Mam nadzieje,ze podgojone dobrze,choc nie szczupłe ciałka gorzej sie goja.... Quote
Miśka84 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='halcia']Oj bedzie Miksio płakał,mały obrońca Mati.Dzis jedziemy do weta.Mam nadzieje,ze podgojone dobrze,choc nie szczupłe ciałka gorzej sie goja....[/quote] No ja też ryczeć za nią będę...... Zobaczymy co wet powie na szwy. Troszkę są jeszcze zaczerwienione. Matinek ma dość majtek :angryy: przez noc prawie je rozwaliła :roll: Quote
Negri_2008 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Druga próba do głoszenia w MP: [B]Matylda ma 7 lat.[/B] [B]Jest łagodna i zawsze[/B] [B]pogodna. Akceptuje[/B] [B]inne zwierzęta. Ta[/B] [B]wielka przylepa będzie[/B] [B]wiernym przyjacielem.[/B] [B]Mati ma chore oczy.[/B] [B]Leczenie jest proste[/B] [B]i tanie. Daj jej dom![/B] [B]tel. .......................[/B]..... [IMG]http://img444.imageshack.us/img444/3586/mati1.jpg[/IMG] [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1451/matilfi.jpg[/IMG] Ze zdjęć które są na wątku i które dostałam na maila wybrałam te dwa :cool3: ale pierwsze będzie chyba lepsze, bo jest jasne i wyraźniej Mati widać. Jeśli coś trzeba poprawić - będę rzeźbić dalej :evil_lol: Quote
albiemu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ogłoszenie super, jak będzie wycenione prześlę pieniążki - czy już teraz to zrobić? Ja się dostosuję :) Matyśka niech Ci szczęście przyniesie kobito! Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Jakos szczupło na tych zdjęciach wyszła ;) Quote
majuska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Miśka, może byś raczyła wreszcie coś napisać, która godzina jest...??:shake: czekamy tu na wieści... Quote
halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bo my zabradziazyły....Mati ma zdjete szwy,była cudownie dzielna,myslałam,ze takich psów nie ma na swiecie.Dostała nowy opatrunek i fartuszek/tamten sie zuzył/i recepte.Ranki w porzadku,spryskane sreberkiem.Pojechała spac do domku,a na nocne wyprawy wziełysmy Miksera Quote
majuska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='halcia']Bo my zabradziazyły....Mati ma zdjete szwy,była cudownie dzielna,myslałam,ze takich psów nie ma na swiecie.Dostała nowy opatrunek i fartuszek/tamten sie zuzył/i recepte.Pojechała spac do domku,a na nocne wyprawy wziełysmy Miksera[/quote] no tak :evil_lol: to wszystko jasne....zdziwiona nie jestem:evil_lol: Quote
Recommended Posts