Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='majuska'] Miśka , a Parówcia to ma nowe imię Barówa czy się po prostu przeliterowałaś;):eviltong:?[/quote] OJ...... przeliterowałam się :oops: fajnie, że są już leki :p to oczko jest masakryczne Quote
majuska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Miśka84']OJ...... przeliterowałam się :oops: fajnie, że są już leki :p to oczko jest masakryczne[/quote] Ale ta Barówa super do niej pasuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='majuska']Ale ta Barówa super do niej pasuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :grin::grin::grin::grin: To będzie Barówa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Majuska to może w jak wpadniesz w pon. to zabierzesz Maję? Mikuś teskni, bardzo tęskni :roll: Quote
majuska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Maja już siedzi pod drzwiami i czeka na tą wizytę:evil_lol: Kurczę, może bym już zlazła z tej dogomani i zrobiła coś ze soba wreszcie:roll: Ileż można....:shake::evil_lol: Quote
halcia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jaka Barówa....?Przeciez nie masz baru "Gol" w okolicy.Barówa mieszka u Florentynki:evil_lol:Czułam ,ze Mati zrozumie,ze kociaki tez maja prawo do domku,do Ciebie.Mati moze powolna,ale mysli i rozumie szybko.:lol: Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote=halcia;12750332Mati moze powolna,ale mysli i rozumie szybko.:lol:[/quote] No rozumna to ona jest.:p Quote
majuska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Miśka84']A jestem śledzona......[/quote] znaczy sie masz " body-garda" ? .....ściślej "body-gardową"? Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='majuska']znaczy sie masz " body-garda" ? .....ściślej "body-gardową"?[/quote] Mam, mam. Myślałam, że Mikser jest jak SB ale on to pikuś. Parówa jest moim cieniem. Ciotki pytanko mam. Macie może jakąś wolną obroże? Taką dla Barówy ;) tą co ma ze schronu to chyba jest troszkę za duża. Za luźna mimo, że na ostatniej dziurce i za szeroka jak na jej krótką szyję. Może coś się u was znajdzie? Quote
majuska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Miśka84']Mam, mam. Myślałam, że Mikser jest jak SB ale on to pikuś. Parówa jest moim cieniem. Ciotki pytanko mam. Macie może jakąś wolną obroże? Taką dla Barówy ;) tą co ma ze schronu to chyba jest troszkę za duża. Za luźna mimo, że na ostatniej dziurce i za szeroka jak na jej krótką szyję. Może coś się u was znajdzie?[/quote] Ja jej kupię, specjalnie dla niej ode mnie będzie , jakaś taka wypasiona, wytrzymacie do poniedziałku??? Quote
Becia66 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Majuska przyjedziesz jutro po kropelki to podam od razu obrożę ze smyczką dla Matysi. Nawet fotel mogę jej dać !!!:eviltong: Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziewczyny dzięki :p Głupio mi bo sama powinnam jej kupić a nie prosić :oops: Wytrzymamy, wytrzymamy. Jak to mówi moja mama "bólów porodowych niemamy" ;) A Barówce ;) spodobały się spacerki:p usłyszy, że zabieram smycz i skacze taka klucha:evil_lol: Quote
majuska Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='becia66']Majuska przyjedziesz jutro po kropelki to podam od razu obrożę ze smyczką dla Matysi. Nawet fotel mogę jej dać !!!:eviltong:[/quote] Jak sie pozbieram:morning: to przyjdę Beciu. Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Takie info o Matyldzie. Na 100% boi się dużych aut. Bardzo przestraszyła się odgłosu odbijanej piłki. Panika totalna!!! Chciała uciekać. Schowała się pod schodami i koniec. Jakoś udało mi się ją wyciągnąć ale uspokoiła się dopiero gdy przestała słyszeć ten odgłos. Quote
albiemu Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Barówa mam nadzieję jak trafisz do mnie kotów mi nie będziesz gonić ;)? Becia widzę, że podbijasz kolczyki, dzięki wielkie, wsparcie potrzebne ;) Mirka własnie leży mi na kolanach, składa litery i widzę grymasz ... KTO MA MNIE KU..rna ścigać????!?!?!?! Miśka ściskam :) pozdrów stadko :D Quote
Miśka84 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='albiemu'] pozdrów stadko :D[/quote] Taaaaaaaaa stadko, to jest mafia :angryy: Stosunek Matyldy do kotów jest już dużo lepszy. I oby tak dalej. Quote
halcia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dobrze,ze kocia mafia jej nie goni....nie dała by rady uciekac....:eviltong: Quote
majuska Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Zakładałam, że będzie ciężej mi sie dziś pozbierać ale o dziwo jest super, więc Beciu jakoś tak po południu się do Ciebie przespaceruję:razz:..Mój osobisty budzik , czyt. Poldi pozwolił pospać do 7:22:diabloti: A tak odnośnie Barówy... Ty nie masz tam czasem Miśka nieopodal na rogu jakiejś fajowskiej pijalni " soczków"??? A skoro Miksiu z SB, to Barówę bym tak bardziej podciągnęła pod ABW:evil_lol:..... Quote
halcia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Chyba ma na wprost po przejsciu ulicy,bo ja do czegos takiego wpadłam zamiast do piekarni.... Quote
majuska Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='halcia']Chyba ma na wprost po przejsciu ulicy,bo ja do czegos takiego wpadłam zamiast do piekarni....[/quote] A to mnie wcale nie zdziwiło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też mi sie zdawalo, że tam coś jest....jak nazwa tego przybytku brzmi? Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='majuska'] Ty nie masz tam czasem Miśka nieopodal na rogu jakiejś fajowskiej pijalni " soczków"??? A skoro Miksiu z SB, to Barówę bym tak bardziej podciągnęła pod ABW:evil_lol:.....[/quote] A mam, mam i zaraz padniecie jak przeczytacie nazwę:"CZAR PRL-U" Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Służby specjalne pozwoliły mi dziś pospać "aż" do 6.00 :mad: Wskoczyłam w dresik i polazłam z nimi na spacer , puściłam Barówę bez smyczy i uwaga, uwaga Miksia też (pierwszy raz). Oczywiście Barówa słucha się 100 razy lepiej, chodzi jak maszyna. Wołałam Miksera to ona szła mi przy nodze. Ale wydaje mi się, e jak na pierwszy raz Miksia nie było źle. Przegoniłam Barówę bo dla Miksia to pikuś jedyne 40min spacerku to co to dla niego:roll: Quote
halcia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nazwe przybytku wyczaimy przy najblizszej okazji;)a jak nie ma nazwy posuniemy"Gol" i za prawa autorskie cosik musza odpalic...Biedna Barówa musi marszobieg uprawiac,a to stateczna dama..... Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='halcia']Nazwe przybytku wyczaimy przy najblizszej okazji;)a jak nie ma nazwy posuniemy"Gol" i za prawa autorskie cosik musza odpalic...Biedna Barówa musi marszobieg uprawiac,a to stateczna dama.....[/quote] Mi się bardziej obecny "Czar PRL-u" podoba :diabloti: A na marszobieg niech nie narzeka ja tu dbam o jej zdrowie i sylwetkę :cool3: Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 YYYYYYYY między Matyldą a Miksiem chyba jakaś więź się robi :shake: Teraz śpią obok siebie, jak biorą kąpiel słoneczną to też leżą w bliskiej odległości. Niedobrze :shake: Halcia wykrakałaś :mad: Quote
Recommended Posts