Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']
Miśka , a Parówcia to ma nowe imię Barówa czy się po prostu przeliterowałaś;):eviltong:?[/quote]
OJ...... przeliterowałam się :oops:
fajnie, że są już leki :p to oczko jest masakryczne

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Miśka84']OJ...... przeliterowałam się :oops:
fajnie, że są już leki :p to oczko jest masakryczne[/quote]
Ale ta Barówa super do niej pasuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Ale ta Barówa super do niej pasuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:grin::grin::grin::grin:
To będzie Barówa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Majuska to może w jak wpadniesz w pon. to zabierzesz Maję? Mikuś teskni, bardzo tęskni :roll:

Posted

Maja już siedzi pod drzwiami i czeka na tą wizytę:evil_lol:

Kurczę, może bym już zlazła z tej dogomani i zrobiła coś ze soba wreszcie:roll: Ileż można....:shake::evil_lol:

Posted

Jaka Barówa....?Przeciez nie masz baru "Gol" w okolicy.Barówa mieszka u Florentynki:evil_lol:Czułam ,ze Mati zrozumie,ze kociaki tez maja prawo do domku,do Ciebie.Mati moze powolna,ale mysli i rozumie szybko.:lol:

Posted

[quote name='majuska']znaczy sie masz " body-garda" ? .....ściślej "body-gardową"?[/quote]
Mam, mam.
Myślałam, że Mikser jest jak SB ale on to pikuś. Parówa jest moim cieniem.

Ciotki pytanko mam.
Macie może jakąś wolną obroże? Taką dla Barówy ;) tą co ma ze schronu to chyba jest troszkę za duża. Za luźna mimo, że na ostatniej dziurce i za szeroka jak na jej krótką szyję.
Może coś się u was znajdzie?

Posted

[quote name='Miśka84']Mam, mam.
Myślałam, że Mikser jest jak SB ale on to pikuś. Parówa jest moim cieniem.

Ciotki pytanko mam.
Macie może jakąś wolną obroże? Taką dla Barówy ;) tą co ma ze schronu to chyba jest troszkę za duża. Za luźna mimo, że na ostatniej dziurce i za szeroka jak na jej krótką szyję.
Może coś się u was znajdzie?[/quote]
Ja jej kupię, specjalnie dla niej ode mnie będzie , jakaś taka wypasiona, wytrzymacie do poniedziałku???

Posted

Dziewczyny dzięki :p Głupio mi bo sama powinnam jej kupić a nie prosić :oops:
Wytrzymamy, wytrzymamy. Jak to mówi moja mama "bólów porodowych niemamy" ;)
A Barówce ;) spodobały się spacerki:p usłyszy, że zabieram smycz i skacze taka klucha:evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']Majuska przyjedziesz jutro po kropelki to podam od razu obrożę ze smyczką dla Matysi. Nawet fotel mogę jej dać !!!:eviltong:[/quote]
Jak sie pozbieram:morning: to przyjdę Beciu.

Posted

Takie info o Matyldzie.
Na 100% boi się dużych aut. Bardzo przestraszyła się odgłosu odbijanej piłki. Panika totalna!!! Chciała uciekać. Schowała się pod schodami i koniec. Jakoś udało mi się ją wyciągnąć ale uspokoiła się dopiero gdy przestała słyszeć ten odgłos.

Posted

Barówa mam nadzieję jak trafisz do mnie kotów mi nie będziesz gonić ;)?

Becia widzę, że podbijasz kolczyki, dzięki wielkie, wsparcie potrzebne ;) Mirka własnie leży mi na kolanach, składa litery i widzę grymasz ...

KTO MA MNIE KU..rna ścigać????!?!?!?!

Miśka ściskam :) pozdrów stadko :D

Posted

Zakładałam, że będzie ciężej mi sie dziś pozbierać ale o dziwo jest super, więc Beciu jakoś tak po południu się do Ciebie przespaceruję:razz:..Mój osobisty budzik , czyt. Poldi pozwolił pospać do 7:22:diabloti:
A tak odnośnie Barówy... Ty nie masz tam czasem Miśka nieopodal na rogu jakiejś fajowskiej pijalni " soczków"??? A skoro Miksiu z SB, to Barówę bym tak bardziej podciągnęła pod ABW:evil_lol:.....

Posted

[quote name='halcia']Chyba ma na wprost po przejsciu ulicy,bo ja do czegos takiego wpadłam zamiast do piekarni....[/quote]
A to mnie wcale nie zdziwiło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Też mi sie zdawalo, że tam coś jest....jak nazwa tego przybytku brzmi?

Posted

[quote name='majuska']
Ty nie masz tam czasem Miśka nieopodal na rogu jakiejś fajowskiej pijalni " soczków"??? A skoro Miksiu z SB, to Barówę bym tak bardziej podciągnęła pod ABW:evil_lol:.....[/quote]
A mam, mam i zaraz padniecie jak przeczytacie nazwę:"CZAR PRL-U"

Posted

Służby specjalne pozwoliły mi dziś pospać "aż" do 6.00 :mad:
Wskoczyłam w dresik i polazłam z nimi na spacer , puściłam Barówę bez smyczy i uwaga, uwaga Miksia też (pierwszy raz). Oczywiście Barówa słucha się 100 razy lepiej, chodzi jak maszyna. Wołałam Miksera to ona szła mi przy nodze. Ale wydaje mi się, e jak na pierwszy raz Miksia nie było źle.
Przegoniłam Barówę bo dla Miksia to pikuś jedyne 40min spacerku to co to dla niego:roll:

Posted

Nazwe przybytku wyczaimy przy najblizszej okazji;)a jak nie ma nazwy posuniemy"Gol" i za prawa autorskie cosik musza odpalic...Biedna Barówa musi marszobieg uprawiac,a to stateczna dama.....

Posted

[quote name='halcia']Nazwe przybytku wyczaimy przy najblizszej okazji;)a jak nie ma nazwy posuniemy"Gol" i za prawa autorskie cosik musza odpalic...Biedna Barówa musi marszobieg uprawiac,a to stateczna dama.....[/quote]
Mi się bardziej obecny "Czar PRL-u" podoba :diabloti:
A na marszobieg niech nie narzeka ja tu dbam o jej zdrowie i sylwetkę :cool3:

Posted

YYYYYYYY między Matyldą a Miksiem chyba jakaś więź się robi :shake:
Teraz śpią obok siebie, jak biorą kąpiel słoneczną to też leżą w bliskiej odległości. Niedobrze :shake:
Halcia wykrakałaś :mad: