Negri Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Niunia ma 7 lat. Została oddana teoretycznie przez właściciela z powodu wyjazdu za granice. Ponoć mieszkała w bloku. Przy przyjęciu była miła, spokojna. Znalazł się dom za granicą. sunia była prowadzona do sterylizacji i pojawił się mega problem.... suka zupełnie zdziczała... ze strachu robi pod siebie, miota się jak oszalała, zatrzymuje się na ścianach.... nowi opiekunowie przestraszyli sie i zrezygnowali <do tego mili dzieci> Suka nie gryzie ze strachu ale jest na pograniczu, przy zakaładaniu kagańca odwaliła taki cyrk że słów brak.... trzeba jej pomóc bo w schronisku nie ma żadnych szans. Jest po sterylce, ma paszport. oto ona: Quote
kikou Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 przydalby sie dom tymczasowy, ktory popracuje z dziewuszka.... Quote
Neris Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 I niebrzydka jest, całkiem niebrzydka... Quote
Negri Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 dom przydałby sie bardzo ja sądze że to kwestia tygodnia dwóch tylko czy sie taki znajdzie Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Negri -napisz w temacie ze za max 2 tygodnie eutanazja.Bo ten temat brzmi tak, jakby po prostu nie bylo chetnych i to jest najwiekszy problem psa. (czy jej zycie zakonczy sie w schronisku?= czy nikt jej nigdy nie adoptuje?) :) Quote
Korenia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zrobiłam znaczek: i drugi, wg mnie bardziej czytelny! Quote
Reksiu21 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 :-(Biedna psinka.... Podobno bylo z Psotka, w schronie pies co tylko zebami kalpal do wszystkich, po spedzeniu troche czasu w DT, u mnie ani razu nawet niewarknela, lagodna jak zadko ktory pies, cieszaca sie do wszystkich. Niestety tak dziala schron na niektore psy.....:-(:-( Quote
Korenia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dorobiłam drugi znaczek, bardziej czytelny! Quote
Koperek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Żeby ją wyciągnąć z obecnego stanu potrzeba jakiegoś kojca lub dużej klatki, żeby wstawić do środka do domu. Lepsze rozwiązanie oczywiście to drugie, problem największy z tymczasem- jak zawsze zresztą...:roll: Negri- a gdyby ona wyszła z tego stanu to mogłaby drugą turą pojechać do Niemiec??? Kiedy byłby najbliższy termin?? Quote
Korenia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Podoszę, nikt do niej nie zagląda :( Quote
Reksiu21 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zgladam, tylko co tu pisac.... ok , podniose chociaz.:shake: Quote
Koperek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Negri, gdzie jesteś??:-( Czekam na odp... Quote
Reksiu21 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jest naprawde ladna, podchodzi pod szwajcarskiego ONka. Quote
Negri Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Wiesz co ta babka się już zupełnie rozmyśliła ale wiesz jaka jest Sylvia ;) Zawsze coś znajdzie:multi: Quote
Neris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Trzymam kciuki za białaskę, nie wierzę że naprawdę zdziczała... a mamy tak mało czasu! Quote
Negri Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 laski ja pisałam że to kwestia tygodnia dwóch i suka się oswoi a nie zostanie uśpiona.... spokojnie powiemy że szukamy i trochę czasu nam dadzą Quote
Neris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja też się zaliczam do lasek? OD razu mi lepiej :evil_lol: Quote
Koperek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Czyli brać się za wychodzenie z nią na spacer, czy Tobie to zostawić Negri?? Czy w ogóle nic nie robić?? Quote
Negri Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Kochana jak możesz to jak najbardziej, ja mam w tym roku maturę i tak na dobre mogłabym sie nią zając w maju a to trochę za późno:roll: Quote
Reksiu21 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gdybym mogla ja miec tylko jedna, to sama bym ja wziela i resocjalizowala, ale w gronie innych to niewyrobie. Chyba ze ktos by w te strony i tak jechal, i by ja podrzucil...:evil_lol::evil_lol::cool3: (na cos takiego to juz przestalam liczyc:roll:) Quote
Recommended Posts