Jump to content
Dogomania

Histeryczna Niunia ma już 7 lat... cuda sie zdarzają!!! SUKA MA DOM

Recommended Posts

Posted

Niunia ma 7 lat. Została oddana teoretycznie przez właściciela z powodu wyjazdu za granice. Ponoć mieszkała w bloku. Przy przyjęciu była miła, spokojna. Znalazł się dom za granicą. sunia była prowadzona do sterylizacji i pojawił się mega problem.... suka zupełnie zdziczała... ze strachu robi pod siebie, miota się jak oszalała, zatrzymuje się na ścianach.... nowi opiekunowie przestraszyli sie i zrezygnowali <do tego mili dzieci> Suka nie gryzie ze strachu ale jest na pograniczu, przy zakaładaniu kagańca odwaliła taki cyrk że słów brak.... trzeba jej pomóc bo w schronisku nie ma żadnych szans. Jest po sterylce, ma paszport.

oto ona:

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(Biedna psinka....
Podobno bylo z Psotka, w schronie pies co tylko zebami kalpal do wszystkich, po spedzeniu troche czasu w DT, u mnie ani razu nawet niewarknela, lagodna jak zadko ktory pies, cieszaca sie do wszystkich.
Niestety tak dziala schron na niektore psy.....:-(:-(

Posted

Żeby ją wyciągnąć z obecnego stanu potrzeba jakiegoś kojca lub dużej klatki, żeby wstawić do środka do domu. Lepsze rozwiązanie oczywiście to drugie, problem największy z tymczasem- jak zawsze zresztą...:roll:

Negri- a gdyby ona wyszła z tego stanu to mogłaby drugą turą pojechać do Niemiec??? Kiedy byłby najbliższy termin??

Posted

Gdybym mogla ja miec tylko jedna, to sama bym ja wziela i resocjalizowala, ale w gronie innych to niewyrobie. Chyba ze ktos by w te strony i tak jechal, i by ja podrzucil...:evil_lol::evil_lol::cool3: (na cos takiego to juz przestalam liczyc:roll:)