Neris Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kurczę, a może by ją na forum BOSów dać? Ona taka jakby trochę BOSowata... Quote
Koperek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Niunia już w kojcu!;) (dobrze, że kilka amstaffów poszło, bo by była lipa) Dzisiaj była znowu łapanka, wyprowadzanka, głaskanka i czesanka. Zobaczymy, czy jutro da mi się złapać w kocju...:roll: Ale to co zobaczyłam, jak pszyszłam przeszło moje wszelkie oczekiwania! Chciala się do mnie dostać przez kraty to aż siatkę gryzła ze złości, że dłoń trzymam 5 cm z daleka i nie może mnie dziabnąć:crazyeye: Histeryczko-choleryczka i w dodatku z tendencjami to capania. W zachowaniu podobna z początku istnienia mojej Bony, ale w życiu moja by nikogo nie zlapała! A NIUNIA i owszem. A jak jej się pięknie dzisiaj udawało, że mnie nie poznaje...:razz: Quote
Reksiu21 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No to ladna z niej "Niunia"...:diabloti: Quote
Koperek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ciotki nie przerażajcie się! NIUNIA zrobiła to tylko raz- wiadomo, że za siatka bezpieczniej. Drugim razem już tak nie zrobi, bo ją własnoręcznie uduszę:diabloti: Wczoraj i dzisiaj był CAŁY dzień socjalizacji. Z psami i kotami może przebywać bez najmniejszych problemów- w końcu przyszła w stadzie, największy problem to może nie sami ludzie, ale dotyk ręki. Aż się wyginała na początku w miejscach, gdzie ją głaskałam- jak guma. Teraz jest coraz lepiej, aczkolwiek SZUKAMY CHŁOPA Z DOBRYM SERCEM DLA NIUNI! Za facetem pójdzie w ogień i wcale nie musi jej aż całować- wystarczy spojrzenie, dobre słowo i jedno przytulenie- JAK CIEŃ IDZIE ZA NOGAMI! Kobiety oczywiście toleruje, bo musi:evil_lol: Ale do mężczyzny szybciutko się otworzy- ja sobie mogę pomarzyć, o takiej relacji... Oczywiście NIUNIĘ przeniosłam (za aprobatą) do kojca, bo został zwolniony przez nadmiar amstaffów- chociaż jedna korzyść z tych psów:evil_lol: I teraz nie muszę się nikogo prosić, żeby mi wyciągnął z boksu, a i lepsza praca z takim psem i szybsze efekty. Trochę jest roboty z jej łapaniem, bo dopiero jak nie ma wyboru to robi oczy, jak pięciozłotówki i daje się zlapać, ale trzeba budę zastawiać paletą, bo inaczej kiedy mnie widzi zmyka w trzy sekundy do środka:p ...bo wie, że Koper=sztres:evil_lol: Quote
Neris Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Sztresujący Koper - to taki nowy rodzaj tańca? Quote
Reksiu21 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Neris napisał(a):Sztresujący Koper - to taki nowy rodzaj tańca? A cos ty, to przeciez nowy gatunek koperka, taki nowy genetycznie zmieniony, hamerykanski:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Neris Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Grabimy se, co nie? Jak nas dopadnie to ino pierze pofrunie. Quote
Reksiu21 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ale tylko wirtualnie....:eviltong: bo za daleko ma. Co do Ciebie to juz inna sprawa, zawsze to blizej....:cool3::cool3::eviltong: Quote
Neris Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No dobra, to ja się poświęcę, Ty musisz być cała i zdrowa to Ci jakiegoś psa podrzucimy... Quote
Koperek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Neris']Grabimy se, co nie? Jak nas dopadnie to ino pierze pofrunie. Ni mo na to czosu. Po trzeciej socjalizacji NIUNIA wróciła do boksu ogólnego, bo na powrót moich "ulubieńców" jest za dużo- amstaffów:shake: Negri ja się nią zajmę, tylko napisz proszę jakieś konkrety, bo teraz tyle mam rzeczy, że swoich prywatnych nie jestem w stanie załatwić na czas. Czy ma już dom stały, jeśli nie to kiedy jedzie itd? Wtedy zawezmę się tylko na nią i nie popuszczę, ale inne pójda w odstawkę na ten czas. Quote
Negri Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Na razie nie ma nic dla niej..........:shake: Quote
Reksiu21 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jak tam sunia NIunia sie miewa? Byl ktos u niej? Quote
Negri Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Jestem Reksiu..... ale sił juz brak:-( Quote
Koperek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Powoli wracam do świata żywych. NIUNIA dzisiaj znów chciała mnie zjeść, choć już nie gryzła krat, a tylko oszczekiwała, a to dobrze- znaczy, że poznała :) CZY KTOŚ MOŻE WYCHODZIĆ Z MAŁĄ NA SPACERKI??? POMOGĘ, BĘDĘ WYCIĄGAĆ, TYLKO NIE MAM CZASU!!! [SIZE=2] [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1] Quote
Reksiu21 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No sliczne te zdjecia, zwlaszcza to ostatnie:loveu: Quote
Koperek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Reksiu21']No sliczne te zdjecia, zwlaszcza to ostatnie:loveu: Bo NIUNIA cała jest śliczna!!! Potrzeba tylko porządnej dawki socjalizacji i wprowadzenia zasad, jak należy się zachowywać, a jak nie wolno.;) Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 sluchajcie a moze jakas zrzutka , by trafila sunia gdzies , gdzie przeszla by szkolenie behawioralne? Jak by ktos mial pomysl gdzie sunie mozna by bylo umiesci na taká tarapie to niech pisze Quote
Reksiu21 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tu nawet malo kto zaglada. Co u suni, jak sie zachowuje? Quote
Recommended Posts