Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
wczoraj dalam jeszcze raz jej allegro, zeby wiecej osob zauwazylo, mam nadzieje ze dzis bede tele.

Dziękuje serdecznie:):):)

Posted

zmierzchnica napisał(a):
To strasznie dziwne, że nikt takim maleństwem się nie interesuje... :( Biedna sunieczka. Na pewno gdzieś czeka na nią domek, tylko musi ją dopiero znaleźć...

Robi się nie wesoło:( Dziewczynka do Mnie zadzwoniła, że mama mówi że ma ją oddać.:shake:
Poprosiłam, by uprosiłam mamę o czas do jutra rana:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Robi się nie wesoło:( Dziewczynka do Mnie zadzwoniła, że mama mówi że ma ją oddać.:shake:
Poprosiłam, by uprosiłam mamę o czas do jutra rana:(

A co się stanie, jeśli maleńka nie znajdzie domu do jutra? Mama wyrzuci ją na ulicę? :mad: Ludzie są okropni... Nie dość, że rozmnożyli swoją sukę, to jeszcze dziecku, które wykazuje wrażliwość i szuka pieskowi domu, stawiają dziwaczne warunki! Zamiast pomóc córce, popytać, wesprzeć ją, to jeszcze mamusia ją stresuje i zasmuca... Biedna dziewczynka, to okropna lekcja pod tytułem "ludzie są źli" :shake:

A może ktoś z pobliskich weterynarzy zna kogoś, kto stracił psa i szuka szczeniaka? I nie doczytałam, ktoś interesuje się nią w Poznaniu?

Posted

zmierzchnica napisał(a):
A co się stanie, jeśli maleńka nie znajdzie domu do jutra? Mama wyrzuci ją na ulicę? :mad: Ludzie są okropni...
[...]

A może ktoś z pobliskich weterynarzy zna kogoś, kto stracił psa i szuka szczeniaka? I nie doczytałam, ktoś interesuje się nią w Poznaniu?

tak czy siak to do mnie suńka przyjedzie jutro;) Edi zadzwoniła, i co jak co, ale szczeniaka to u siebie przepchnę, bo dorosły by już nie wchodził w rachube- przynajmniej na dzień dzisiejszy;)

tak, ktoś z Poznania by ją wziął i nawet przyjechał, tylko, ze jeszcze się rozmowy toczą:razz: ale zapomniałam, ze to co przez tel sie uzgodni to tu trzeba napisać, bo telepatycznie nie zawsze można sie dogadać- mój błąd:lol:

Posted

Ta suńka nie jest tej dziewczyny, Ona ją uratowała przez utopieniem. Niestety tam nie ma warunków, małe mieszkanie i dwie rodziny z dziećmi, dlatego pewnie mama się już nie zgadza:(
Demi, jestes Kochana:loveu:
Pani z Poznania, ma przekonać męża. Jeżdzą co weekend do wrocka, to by po małą sami przyjechali, a w Poznaniu dużo ciotek, to domek sprawdzą.:evil_lol:

Posted

czekamy na dobre wiesci

dzielna mala dziewczynka Edi powiedz jej to od nas ze bardzo bardzo jej dziekuje setki ludzi, ze uratowala malutka od smierci i ze mala jej tego nigdy nie zapomni

i my takze nie!

Posted

zabsko1980 napisał(a):
witam!!! przepraszam ze tak sobie wchodzę w nie swój watek ale.... mam pytanko co z sunią???? ona jest tak śliczna. i jak z DT ??

Witaj:)
Masz jakąś propozycję?:cool3:

Posted

jestem z Bytomia . jutro ide na wyklady a moj wykladowca szuka jakiegos pieska. tylko ze to jest pan okolo 70 lat. juzemerytowany wojskowy . ja bym ja sama wziela tylko mam psa a on jest okropnie zazdrosny :shake:.

Posted

aha... nio i jak z utrzymaniem czystosci w domu, jak sie zachowuje podczas nieobecnosci wlasciciela w domu, nio i czy byl juz moze u weterynarza i czy wiadomo jaka bedzie duza. bardzo prosze o odpowiedz.