GameBoy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 daj mi prosze w piatek znac jak Wam idzie ;) Quote
GoskaGoska Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 TO JESCZE RAZ WRZUCILAM JĄ NA KUPIEPSA,PL - JAK PILNE TO PILNE:p Quote
Edi100 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 GameBoy napisał(a):daj mi prosze w piatek znac jak Wam idzie ;) Oczywiście, dam znać:) Quote
Edi100 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 niechorzynka napisał(a):i jak z suńką?? coś wiadomo?? Nic.Dziś nikt nie zadzwonił:( Quote
Edi100 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dzis już piątek:( Nikt nie pokocha maleńkiej? Ona nawet imienia nie ma:( Quote
GoskaGoska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 wczoraj dalam jeszcze raz jej allegro, zeby wiecej osob zauwazylo, mam nadzieje ze dzis bede tele. Quote
zmierzchnica Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cudowna, bezimienna maleńka.. Kolejki powinny się po nią ustawiać. I mam nadzieję, że będą, jak tylko ją potencjalne domki zauważą! Quote
Edi100 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 GoskaGoska napisał(a):wczoraj dalam jeszcze raz jej allegro, zeby wiecej osob zauwazylo, mam nadzieje ze dzis bede tele. Dziękuje serdecznie:):):) Quote
Edi100 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 iwonamaj napisał(a):Jakie wieści??? Brak:(Niestety:(:(:( Quote
GoskaGoska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 hm trzeba chyba nowych ogloszen, kurcze moze w sob ktos zadzwoni ciekawy Quote
Edi100 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 GoskaGoska napisał(a):hm trzeba chyba nowych ogloszen, kurcze moze w sob ktos zadzwoni ciekawy Niestety, chyba straciłam nadzieję:( Quote
zmierzchnica Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 To strasznie dziwne, że nikt takim maleństwem się nie interesuje... :( Biedna sunieczka. Na pewno gdzieś czeka na nią domek, tylko musi ją dopiero znaleźć... Quote
Edi100 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 zmierzchnica napisał(a):To strasznie dziwne, że nikt takim maleństwem się nie interesuje... :( Biedna sunieczka. Na pewno gdzieś czeka na nią domek, tylko musi ją dopiero znaleźć... Robi się nie wesoło:( Dziewczynka do Mnie zadzwoniła, że mama mówi że ma ją oddać.:shake: Poprosiłam, by uprosiłam mamę o czas do jutra rana:( Quote
zmierzchnica Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Edi100 napisał(a):Robi się nie wesoło:( Dziewczynka do Mnie zadzwoniła, że mama mówi że ma ją oddać.:shake: Poprosiłam, by uprosiłam mamę o czas do jutra rana:( A co się stanie, jeśli maleńka nie znajdzie domu do jutra? Mama wyrzuci ją na ulicę? :mad: Ludzie są okropni... Nie dość, że rozmnożyli swoją sukę, to jeszcze dziecku, które wykazuje wrażliwość i szuka pieskowi domu, stawiają dziwaczne warunki! Zamiast pomóc córce, popytać, wesprzeć ją, to jeszcze mamusia ją stresuje i zasmuca... Biedna dziewczynka, to okropna lekcja pod tytułem "ludzie są źli" :shake: A może ktoś z pobliskich weterynarzy zna kogoś, kto stracił psa i szuka szczeniaka? I nie doczytałam, ktoś interesuje się nią w Poznaniu? Quote
demi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 zmierzchnica napisał(a):A co się stanie, jeśli maleńka nie znajdzie domu do jutra? Mama wyrzuci ją na ulicę? :mad: Ludzie są okropni... [...] A może ktoś z pobliskich weterynarzy zna kogoś, kto stracił psa i szuka szczeniaka? I nie doczytałam, ktoś interesuje się nią w Poznaniu? tak czy siak to do mnie suńka przyjedzie jutro;) Edi zadzwoniła, i co jak co, ale szczeniaka to u siebie przepchnę, bo dorosły by już nie wchodził w rachube- przynajmniej na dzień dzisiejszy;) tak, ktoś z Poznania by ją wziął i nawet przyjechał, tylko, ze jeszcze się rozmowy toczą:razz: ale zapomniałam, ze to co przez tel sie uzgodni to tu trzeba napisać, bo telepatycznie nie zawsze można sie dogadać- mój błąd:lol: Quote
Edi100 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Ta suńka nie jest tej dziewczyny, Ona ją uratowała przez utopieniem. Niestety tam nie ma warunków, małe mieszkanie i dwie rodziny z dziećmi, dlatego pewnie mama się już nie zgadza:( Demi, jestes Kochana:loveu: Pani z Poznania, ma przekonać męża. Jeżdzą co weekend do wrocka, to by po małą sami przyjechali, a w Poznaniu dużo ciotek, to domek sprawdzą.:evil_lol: Quote
pixie Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czekamy na dobre wiesci dzielna mala dziewczynka Edi powiedz jej to od nas ze bardzo bardzo jej dziekuje setki ludzi, ze uratowala malutka od smierci i ze mala jej tego nigdy nie zapomni i my takze nie! Quote
zabsko1980 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 witam!!! przepraszam ze tak sobie wchodzę w nie swój watek ale.... mam pytanko co z sunią???? ona jest tak śliczna. i jak z DT ?? Quote
Edi100 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 zabsko1980 napisał(a):witam!!! przepraszam ze tak sobie wchodzę w nie swój watek ale.... mam pytanko co z sunią???? ona jest tak śliczna. i jak z DT ?? Witaj:) Masz jakąś propozycję?:cool3: Quote
zabsko1980 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jestem z Bytomia . jutro ide na wyklady a moj wykladowca szuka jakiegos pieska. tylko ze to jest pan okolo 70 lat. juzemerytowany wojskowy . ja bym ja sama wziela tylko mam psa a on jest okropnie zazdrosny :shake:. Quote
zabsko1980 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 aha... nio i jak z utrzymaniem czystosci w domu, jak sie zachowuje podczas nieobecnosci wlasciciela w domu, nio i czy byl juz moze u weterynarza i czy wiadomo jaka bedzie duza. bardzo prosze o odpowiedz. Quote
Recommended Posts