Edi100 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='pixie'] Spiąca Krolewna... I pomysleć, że mogła skończyć w rzece....:( Domku, zobacz jaki słodziaczek:loveu: Quote
irysek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 i jak tam wiesci o domku z poznania, jak rozmowy? czy juz po i wyszla kicha? Quote
Edi100 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 irysek napisał(a):i jak tam wiesci o domku z poznania, jak rozmowy? czy juz po i wyszla kicha? Pani miała zadzwonić, ale jak dotąd nie zadzwoniła:( Quote
demi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Edi100 napisał(a):Pani miała zadzwonić, ale jak dotąd nie zadzwoniła:( u mnie to samo... tak się napalili, i nie dzwonią. I dobrze, jak im nie pasuje, to niech spadają na drzewo. Taką królewnę vel diabełka wcielonego trzeba oddać jak wszystkie z dogo czyli najlepiej:loveu: Quote
irysek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 o demi w domu, czy to jakies swieto, ze nie latasz dzis za porzuconymi psiakami po wrocku? ;) Quote
demi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 irysek napisał(a):o demi w domu, czy to jakies swieto, ze nie latasz dzis za porzuconymi psiakami po wrocku? ;) :evil_lol: dopiero niedawno wróciłam, byłam z "na kotach":evil_lol: dam żryć, wyjdę na spacerek z dzieciakami, pomyje podłogi i zaraz dalej w teren lece:roll: ale nie powiem, dopiero po 15, a ja już na pysk padam:shake: nie wiem co to bedzie do wieczora:shake: Quote
Edi100 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Malizna do domu, siooooooooooooo:loveu:! Quote
Edi100 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Edi100 napisał(a):Malizna do domu, siooooooooooooo:loveu:! No i sie stało:) Malutka ma domek.Oby żyło jej się dobrze i dostatnio! Dziękuję Demi:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 to co tak ciotki lakoncznie? Gdzie malutka zamieszkala? Quote
Edi100 Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 GoskaGoska napisał(a):to co tak ciotki lakoncznie? Gdzie malutka zamieszkala? We Wrocławiu, chyba po sąsiedzku jakoś:) Demi jak wróci, napewno napisze:loveu: Quote
zmierzchnica Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 To super! Wspaniała wiadomość na początek dnia :loveu: Quote
demi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a no ma chałupke i to bardzo fajną:loveu: i mieszka 2 przystanki autobusowe ode mnie- dzięki moim wetkom taka chałupka się trafiła:loveu: kocham te kobitki!!! Wszyscy mówili, ze mała to taki krucyfiks, ze na polowania jak nic się nadaje- jej nowy Pan jest myśliwym...:lol: Kto kim tam by nie był, to Maluńka ma chałupkę pierwszy sort i oczywiste, ze w łóżku śpi:loveu: Quote
Edi100 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 demi napisał(a):a no ma chałupke i to bardzo fajną:loveu: i mieszka 2 przystanki autobusowe ode mnie- dzięki moim wetkom taka chałupka się trafiła:loveu: kocham te kobitki!!! Wszyscy mówili, ze mała to taki krucyfiks, ze na polowania jak nic się nadaje- jej nowy Pan jest myśliwym...:lol: Kto kim tam by nie był, to Maluńka ma chałupkę pierwszy sort i oczywiste, ze w łóżku śpi:loveu: Miód na serce:loveu::loveu: Quote
niechorzynka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 strasznie się cieszę.... tzn. że mogę już zdjąć ogłoszenie z gumtree?? Quote
demi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 niechorzynka napisał(a):strasznie się cieszę.... tzn. że mogę już zdjąć ogłoszenie z gumtree?? :loveu: tak możesz;) jak bede u małej, może w tym tygodniu na kilka chwilutek to sie oczywiście odezwę;) Quote
niechorzynka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 tylko nie zapomnij wymiziać suńki :) Quote
demi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 niechorzynka napisał(a):tylko nie zapomnij wymiziać suńki :) kochana, o takich rzeczach się nie zapomina:loveu: Quote
niechorzynka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 demi napisał(a):kochana, o takich rzeczach się nie zapomina:loveu: No to fakt...:cool3: Quote
Recommended Posts