Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
i jak tam wiesci o domku z poznania, jak rozmowy? czy juz po i wyszla kicha?

Pani miała zadzwonić, ale jak dotąd nie zadzwoniła:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Pani miała zadzwonić, ale jak dotąd nie zadzwoniła:(

u mnie to samo... tak się napalili, i nie dzwonią. I dobrze, jak im nie pasuje, to niech spadają na drzewo. Taką królewnę vel diabełka wcielonego trzeba oddać jak wszystkie z dogo czyli najlepiej:loveu:

Posted

irysek napisał(a):
o demi w domu, czy to jakies swieto, ze nie latasz dzis za porzuconymi psiakami po wrocku? ;)

:evil_lol: dopiero niedawno wróciłam, byłam z "na kotach":evil_lol:

dam żryć, wyjdę na spacerek z dzieciakami, pomyje podłogi i zaraz dalej w teren lece:roll: ale nie powiem, dopiero po 15, a ja już na pysk padam:shake: nie wiem co to bedzie do wieczora:shake:

Posted

Edi100 napisał(a):
Malizna do domu, siooooooooooooo:loveu:!

No i sie stało:) Malutka ma domek.Oby żyło jej się dobrze i dostatnio! Dziękuję Demi:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to co tak ciotki lakoncznie? Gdzie malutka zamieszkala?

We Wrocławiu, chyba po sąsiedzku jakoś:)
Demi jak wróci, napewno napisze:loveu:

Posted

a no ma chałupke i to bardzo fajną:loveu: i mieszka 2 przystanki autobusowe ode mnie- dzięki moim wetkom taka chałupka się trafiła:loveu: kocham te kobitki!!!

Wszyscy mówili, ze mała to taki krucyfiks, ze na polowania jak nic się nadaje- jej nowy Pan jest myśliwym...:lol:

Kto kim tam by nie był, to Maluńka ma chałupkę pierwszy sort i oczywiste, ze w łóżku śpi:loveu:

Posted

demi napisał(a):
a no ma chałupke i to bardzo fajną:loveu: i mieszka 2 przystanki autobusowe ode mnie- dzięki moim wetkom taka chałupka się trafiła:loveu: kocham te kobitki!!!

Wszyscy mówili, ze mała to taki krucyfiks, ze na polowania jak nic się nadaje- jej nowy Pan jest myśliwym...:lol:

Kto kim tam by nie był, to Maluńka ma chałupkę pierwszy sort i oczywiste, ze w łóżku śpi:loveu:

Miód na serce:loveu::loveu:

Posted

niechorzynka napisał(a):
strasznie się cieszę.... tzn. że mogę już zdjąć ogłoszenie z gumtree??

:loveu:

tak możesz;) jak bede u małej, może w tym tygodniu na kilka chwilutek to sie oczywiście odezwę;)