bunia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Bardzo się cieszę z postępów w wychowaniu małego potworka. Czy są szanse na nowe zdjęcia Draczki? Quote
saskia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 o, Bunia też już nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Mariolka się miewa? Rośnie, rośnie?:loveu: A zdjęcia Draki chcemy koniecznie! Quote
bunia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Skąd wiesz,że Mariolcia rośnie jak na drożdżach??? :cool3: Sama jestem ciekawa jak teraz Draka wygląda. Quote
luta4 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Draczka niedlugo odwiedzi Bunię nowe zdjęcia też się pokaża na wątku dogo mam 5 szczeniorków do wydania znalezione z bardzo dzielną mamcią która byla do odstrzału przez myśliwych pozdrawiam i w piętkę całujęMARIOLCIĘ Quote
gaja30 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A oto Draka w całej psinkowej okazałości;) Ma zadatki na damę, naprawdę! W niczym nie przypomina tego szalonego stworzonka, jakim była jeszcze do niedawna. A to wszystko dzięki swojej PANI:klacz: Quote
bunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nie ma co gadać. Prawdziwa dama z niej wyrosła. Dobrze,że maniery też już lepsze:lol: Quote
luta4 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 pomimo jej ciezkiego charakteru i ciaglego draczenia postanowilam ze zostaje u mnie.Nikt inny z nia niewytrzyma ja musze.Wlasnie w/g lekarza wet na dniach konczy rok psotna jak sam czart ale ja kocham.Najbardziej zimny nochal i swidrowate slepka oraz zmarszczone pelneglupawych pomyslow lepetynisko.:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts