Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie:) Mam nowe wieści o Drace - prosto od tymczasowej opiekunki. Być może ułatwią one podjęcie decyzji przyszłej Pani/Panu o adopcji suńki. Draka ma za sobą 1. szczepienie i odrobaczenie. Jest już ucywilizowanym pieskiem - przestała nawet pogryzać ludzi:) Umie się bawić, staje się naprawdę dobrze wychowanym psiakiem (tymczasowa opiekunka ma duże doświadczenie w układaniu psów).

Sunia nareszcie jada to, co normalne psy jadać powinny (wcześniej były z tym duże problemy - Draka bała się miski, zjadała własne odchody - to prawdopodbnie "pamiątka" po ciężkich chwilach u dawnych właścicieli, którzy znęcali się nad zwierzakiem). Nie wybrzydza, pałaszuje z apetytem karmę i mięsko.

Draka to psiak bardzo towarzyski. Uwielbia dzieci - "gustuje" w przedszkolakach - będzie wspaniałym kompanem do harców. Jest czujna - wychwyci każdy szelest dobiegający zza drzwi. Kto pokocha Drakę o miękim łebku i wielkim serduchu?

Posted

Dzisiaj skończyło jej się All więc przedłużyłam.

Wyjątku możemy wziąć 12zł z bazarku Inki na wyróżnienie Draki? Sumaryczny rachunek na Allegro przekracza mój budżet do końca miesiąca. Wstyd się przyznać na dobrą sprawę :lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Jak dla mnie możemy :)

Tylko nie wiem, czy to do mnie należy decyzja?:cool3:

Jak zawiozę Kasi kolczyki to zapytam czy jej wkład mogą na to iść. Tak chyba będzie najprościej.

Posted

Czemu tu nikt nie zagląda??? :-(:-(:-(

Sunia młodziuteńka, ułożona, nauczona czystości.
Bunia ją odrobaczyła i zaszczepiła. Sterylizację ma umówioną - jak dorośnie.

O co chodzi:crazyeye::crazyeye::crazyeye: