Ania z Bytomia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [HTML][/HTML]szukam psiaka dla kogoś, nie musi być młody ale też nie super dziadzio, myślę,że taki kilkuletni będzie ok. Ważne,żeby był z dt i nie sikał w domu. Jak masz coś konkretnego daj znać.[HTML][/HTML] trzymajcie kciuki !!!! :razz: może się uda i Bąbelek znajdzie wspaniały domek na resztę życia :eviltong: Quote
jusstyna85 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Trzymajcie mocno kciuki,naprawde to musi być bardzo mocno... To byłoby idealne wyjście... Jeśli ten facet go zabierze,to ja zaczne wierzyć w cuda i nie wiem w co jeszcze... Quote
Ania z Bytomia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 przykro mi... starszy Pan podobno znalazł sobie Panią która nie lubi piesków:-( postanowiliśmy nie poddawać się i bąbelek zagościł wczoraj popołudniu i dziś od rana do ok 16:30 na akcji w SCC ;) zainteresowanie było spore sztuczkami jakich nauczyłam bąbelka, jedni państwo byli bardziej na TAK niż na NIE ale jak już mieli podjąć ostateczną decyzję to pani powiedziała "chodźmy stąd bo inaczej bez psa nie wyjdziemy" i popłakała się (mieli już swojego starszego psiaka) Cóż za miesiąc kolejna akcja i kolejna szansa dla Bąbelka i całej reszty gromady ( nie tylko bąbel nie znalazł domu :shake: byłam z 3 dorosłymi psiakami i szczeniakiem, wszystkie dorosłe wróciły do mnie a szczeniaczka z trudem znalazła dom :cool1:) poniżej wklejam aktualne rozliczenia tegoroczne : STYCZEń ab-agnieszka 50 zł agat21 10 zł Kasia 30 zł ALAA 100zł JUSSTYNA85 20 zł Bounty 62 zł LUTY ab-agnieszka 50 zł agat21 10 zł ALAA 100zł PS. jak tylko będą fotki z akcji to zaraz tu zamieszcze naszą kochaną beczułkę :) Quote
jusstyna85 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Jeszcze jakaś młoda dziewczyna ma dać znać,czy jej nauczycielka geografii nie byłaby zainteresowana, powiedziała że wyglad obojętny... Quote
agat21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bąbelku kochany, kto Cię wreszcie zauważy i pokocha ??? Quote
Alaa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oj Babel Babel, Ty chyba na stale chcesz w DT zostac;) Quote
jusstyna85 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Bąbel przegrywa z młodymi,ładnymi psami...:( Quote
agat21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dzisiaj wyślę moją "działkę" za marzec dla Bąbelka :lol: Quote
jusstyna85 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 agat21 napisał(a):dzisiaj wyślę moją "działkę" za marzec dla Bąbelka :lol: Dziękuje...ja napisze do pozostałych os,które deklarowały wpłaty... Quote
ab-agnieszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jusstyna85 napisał(a):Dziękuje...ja napisze do pozostałych os,które deklarowały wpłaty... Justyna moja wplata pojdzie w srode napewno wieczorem wiec bedzie u Ani na koncie w czwartek po poludniu. Strasznie malo wplat bylo w lutym:crazyeye::shake::-( Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Justyna moja wplata pojdzie w srode napewno wieczorem wiec bedzie u Ani na koncie w czwartek po poludniu. Strasznie malo wplat bylo w lutym:crazyeye::shake::-( Nie śpiesz sie... Malo wpłat,a on nadal tam siedzi...umawiałam się z Anią na 250 zł,zeszła do 230 zł,a i tak ani razu wszystkie os nie powpłacały w dodatku trzeba iśc do weta,bo on kuleje :( jeśli to stawy,to będzie świetnie... Porozwieszałybyście u siebie plakat z Bąbelkiem? Tak myśle,czy nie wpisywać z ogłoszeniach mix jamnik... Quote
Alaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy wszystkie osoby ktore deklarowaly pomoc w utrzymaniu Babla o wywiazanie sie z obietnic. Tak nie mozna, no naprawde:diabloti: Justynko, moja wplata bedzie pod koniec tygodnia. Quote
Ania z Bytomia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 obiecane fotki z akcji SCC !!! BĄBELEK przypomina o swoim istnieniu i pozdrawia wszystkie wierne cioteczki :loveu: Quote
agat21 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ale fotogeniczna bestia!! :loveu: Piękny psiak pełen ciepła.. Quote
jusstyna85 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 DEKLAROWANE WPŁATY (MIESIĘCZNE): 100 zł - Alaa 10 zł - madzia828 10 zł - beatka 30 zł - Kasia 10 zł - Aga i Eto 30 zł - Ab-Agnieszka 10 zł - Agat21 10 zł - Aniua 1959 10 zł - kamila_s 10 zł - Annaq STYCZEń ab-agnieszka 50 zł agat21 10 zł Kasia 30 zł ALAA 100zł JUSSTYNA85 20 zł Bounty 62 zł LUTY ab-agnieszka 50 zł agat21 10 zł ALAA 100zł Quote
Kasia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Justynko poszło ode mne 30 zł za luty, za marzec przeleję koło piątku jak tylko dostane wypłate. Quote
Alaa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ode mnie poszlo przed chwilka, Babel jest cudny i ma takie piekne lsniace futerko. Niech sie ktos w tym kawalerze zakocha!!! Quote
Ania z Bytomia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hej, ostatnio mało mnie na dogo z powodu przepełnienia mieszkania tymczasami ( 6 psów u mnie i 2 w innych DT pod moim pilotażem do tego dziki kot po operacji, 3 kocice do złapania na sterylki... ) oraz problemy zdrowotne męża, troche za dużo zwaliło mi się na raz ma głowe :shake: jeśli macie jakieś pytania odnośnie rozliczeń lub czegokolwiek piszcie do mnie na gg 2632227 Jusstyna85 też ma teraz pod górke - studia i bardzo chorą osobe w najbliższej rodzinie ( Justyna możesz mnie zabić za tego posta ale mówie jak jest :p ) w związku z tym mimo iż posyłam jej na bieżąco wszystkie wpłaty jakie doszły (kilka razy rozliczenie całkowite) nie ma jak wstawiać tego na bieżąco na wątek proszę o zrozumienie i w razie jakiś niejasnych sytuacji pisać na gg 2632227 [SIZE=2]ps. jestem ciągle na niewidocznym, więc pisać bez obaw, na każdą wiadomość odpisze Quote
ab-agnieszka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ania z Bytomia napisał(a):Hej, ostatnio mało mnie na dogo z powodu przepełnienia mieszkania tymczasami ( 6 psów u mnie i 2 w innych DT pod moim pilotażem do tego dziki kot po operacji, 3 kocice do złapania na sterylki... ) oraz problemy zdrowotne męża, troche za dużo zwaliło mi się na raz ma głowe :shake: jeśli macie jakieś pytania odnośnie rozliczeń lub czegokolwiek piszcie do mnie na gg 2632227 Jusstyna85 też ma teraz pod górke - studia i bardzo chorą osobe w najbliższej rodzinie ( Justyna możesz mnie zabić za tego posta ale mówie jak jest :p ) w związku z tym mimo iż posyłam jej na bieżąco wszystkie wpłaty jakie doszły (kilka razy rozliczenie całkowite) nie ma jak wstawiać tego na bieżąco na wątek proszę o zrozumienie i w razie jakiś niejasnych sytuacji pisać na gg 2632227 Ania Ty sobie jaja robisz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co Ty chcesz wstawiac na watek? Jakie rozliczenia? Rozliczenie to my mamy wstawiane przez Justyne Niestety nie ma co tam wstawiac zabardzo. I to Ty nas prosisz o zrozumienie? To chyba my musimy Cie przeprosic za to ze wzielas psa na DT a z deklaracji miesiecznych dostajesz polowe lub czesc.:oops: Quote
Recommended Posts