Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest prześliczne. Maja tu pozuje jak urodzona modelka :loveu:
[URL]http://img141.imageshack.us/img141/1588/maj8.jpg[/URL]

choc to spojrzenie może prędzej podbic czyjeś serce
[URL]http://img210.imageshack.us/img210/979/maj9.jpg[/URL]

Ciężki wybór, ale któreś pójdzie na pewno :cool3:.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niesamowite te zdjecia Majkowe :loveu: Mam nadzieje, ze kogos chwyca za serce. Mnie sie wszystkie podobaja, a najbardziej to :
[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/765/maj3.jpg[/IMG]

Posted

Piękne zdjęcia Majki i modelka z niej niezła:loveu:
Mnie podoba się najbardziej to:
[url]http://img141.imageshack.us/img141/1174/maj7.jpg[/url]

Posted

zapraszamy na ekstra kosmetyczny bazarek przedświąteczny!
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-kosmetyki-super-prezenty-swiateczne-na-koty-z-kopalni-koniec-03-04-09-g-13-00-a-134475/#post12036519[/url]

Posted

Majunia wypatruje odpowiedzialnego człowieka.
Często jest tak, że człowiek zobaczy zwierzę i koniec, przepadł, zakochał się, i czuje, że to właśnie jego pies (kot, chomik, świnka morska, waż <-niewłaściwe skreślić ;) ) i wydaje mi się, że u Majuni to jest na odwrót. To ona musi się w kimś zakochać i go sobie wybrać na właściciela :cool1: Mocno wierzę, że niedługo ktoś taki pojawi się w życiu naszej Majusi.
W końcu wiosna idzie :loveu: czas zakochanych :eviltong:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Majunia wypatruje odpowiedzialnego człowieka.
[B]Często jest tak, że człowiek zobaczy zwierzę i koniec, przepadł, zakochał się, i czuje, że to właśnie jego pies[/B] (kot, chomik, świnka morska, waż <-niewłaściwe skreślić ;) ) i wydaje mi się, że u Majuni to jest na odwrót. To ona musi się w kimś zakochać i go sobie wybrać na właściciela :cool1: Mocno wierzę, że niedługo ktoś taki pojawi się w życiu naszej Majusi.
W końcu wiosna idzie :loveu: czas zakochanych :eviltong:[/quote]

Oj, to prawda. Ja tak miałam i z ALDĄ
[*] i Dotts.

[B]Majeczko[/B]-twoja kolej!!

Posted

[quote name='Reno2001']Mam nadzieję, że z ogłoszeniem w MP wszystko OK. Zapłaciłam, bagatela, 170zł :roll:[/QUOTE]
Rzeczywiscie cen słona, ale może znajdziemy dom dla Mai tak jak dla Berniego :kciuki: Trzeba wierzyc :p
Dobrze, ze mamy Pana Andrzeja, bo Maja do dzisiaj pewnie bylaby w schronisku.

Posted

Ja też mam nadzieję, że domek dla Mai się znajdzie...

Myślę, że w przypadku Mai nie tyle chodzi o to, aby ona sobie kogoś wybrała ile o postępowanie wobec niej i cierpliwość. Po prostu domek musi być świadomy początkowych problemów i musi dać jej czas.
Maja u nas się pięknie zaklimatyzowała i niesamowicie stróżuje i nawet broni terenu i domu :cool3: ale wystarczy np. żeby pokrywka spadła na podłogę, a Maja myk myk i już znika w jakimś kąciku. Pochłania jedzenie (gotowane, bo chrupki to sobie długo leżą i czekają aż Maja zgłodnieje) jakby tydzień niejadła i mimo, że zawsze ma spokój, to oczy chodzą jej dookoła głowy i przy byle geście ucieka od miski.
Nie wiem co ona przeszła, ale musiało by to coś baaardzo nieciekawego :shake:

Tymczasem robię rozliczonko:

[B]Stan na 5 marzec wynosił +419,70 zł
Wpłaty:[/B]
1500 p.Andrzej
150 zł p.Aldona z Sulejówka
[B]Razem: 2069,70 zł[/B]

[B]Koszty:
300 zł hotelowanie[/B]

2069,70 zł - 300 zł = 1769,70 zł.
[COLOR=Red][B]Stan konta na 4 kwiecień wynosi +1769,70 zł.[/B][/COLOR]

Posted

Takie zachowania są niestety typowe dla lękliwych psów po przejściach. Moja Dotts pomimo prawie dwóch lat u nas czasami też tak się zachowuje. Co najdziwniejsze, są dni kiedy jest pewniejsza siebie i na pewno bodźce nie reaguje a są dni, że byle co powoduje, ze jest bardzo niepewna siebie i się boi.

Kciuki za Majkę!

Posted

Maja sie wita ze wszystkimi Cioteczkami :hand:
Dobrze, ze jest u Murki, bo w schronisku siedziala wcisnieta w kąt budy i nie wychodzila, gdy widziala kogos obcego na horyzoncie. Lubila tylko Pania Ize.

Posted

Oby z tego ogłoszenia w MP ktos sensowny sie odezwał . Maja nie może czekac w nieskończonośc na dom.

Wyjaśnię cenę ogłoszenia:
Każda linijka tekstu to 10zł a wykorzystałam tekst do maksimum :cool3:.
Zdjęcie to kolejne 55zł :roll:. No i poszalałam, fakt, bo ogłoszenie będzie w ramce. I tak już nie dałam kolorowego tła, bo to by było kolejne 20%ceny.
Doszłam do wniosku, że raz a porządnie. Zobaczymy.
Berniemu się udało.

Sama juz nie wiem, ale jeden z naszych fundacyjnych psów znalazł SUPER dom dzięki profilowi na NK. Nie wiem, czy może ktoś da radę tym się zając? Ja już nie ogarniam tego, co prowadzę do tej pory i przyznam się, że nie podejmę się kolejnego tematu, ale może ktoś ma odrobina czasu i chęci na to?