Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']obejrzałam filmik bez dźwięku :roflt:

A ja z dzwiękiem ;)

[quote name='Bliss']
a tu filmik dla tych, którzy chcą na własne uszy usłyszeć anielski śpiew Biedrony :diabloti:

http://w521.wrzuta.pl/film/2UjcV3swy7I/rozdarta

Ten również - a co ona tak cieniutko daje głos ? Wymeczyliscie "biedulę" ... :placz:

Ale już wiem jak mam rozróżniac sznupy :multi:
Bliss - rób im zdjęcia w całości :modla:
Wtedy nie pomylę ... bo po uszach mimo wszystko nie rozróżnię :oops:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no po uszach najłatwiej :evil_lol:
Miszka ma sterczące jak netopirek a diablę klapnięte
plus ogony - Miszka ma obcięty a Demon zawinięty i w całości ;)

im robienie zdjęć w ogóle nie jest proste - oni są w ciągłym ruchu :evil_lol:

Posted

Maupa4 napisał(a):
No własnie - ogony :multi:

Uszy to jeszcze zbyt skomplikowane - a Dzedajowi nie stają jak biegnie ? :hmmmm:

stawać nie stają - romantycznie łopoczą jeśli już :eviltong:

Posted

Bliss napisał(a):
wiesz co - tak patrzę na te fotki i mam wrażenie że on zgrubł był :crazyeye: - na żywo jakoś tego nie widzę. Zgrubł czy mi się zdaje?

wygląda na grubszego ale jemu to by sie na dobre zdało bo to taka chudzina była ze nie wiem ile by zjadł to i tak nie tył.

Posted

madziamn napisał(a):
Ja tam Diablę od Myszorka odrózniam ale oba diablęcia na zywo widziałam to trochę zmienia sytuacje.

widziałaś widziałaś :D
chłopcy pozdrawiają ciocię Magdę ;)

Posted

Bliss napisał(a):
no dobra dziś jakoś płodna jestem pewnie z nudów :diabloti:

oto moje diablę dzisiejsze :loveu: niewinnie wygląda prawda?

spracowana, padnięta Biedrona ... narobiła się biedulka ...

a to były buziaczki :loveu:

a tu filmik dla tych, którzy chcą na własne uszy usłyszeć anielski śpiew Biedrony :diabloti:

http://w521.wrzuta.pl/film/2UjcV3swy7I/rozdarta

ten grzeczny gentelmen mojej Fili by sie spodobał cosik czuję......:)
a Biedrona to urosła!!!!!
nie ma to jak pies wymyje uszy kotu....skąd ja to znam......:)

Posted

enia napisał(a):
ten grzeczny gentelmen mojej Fili by sie spodobał cosik czuję......:)
a Biedrona to urosła!!!!!
nie ma to jak pies wymyje uszy kotu....skąd ja to znam......:)

nie wiem czy urosła ... wiesz to dalej takie maciupstwo że się w garści mieści ;)
a gentelman to tylko grzecznie wygląda :diabloti: skądś się wzięły jego ksywki ... np diablę czy też demon :evil_lol:

Posted

Bliss napisał(a):
nie wiem czy urosła ... wiesz to dalej takie maciupstwo że się w garści mieści ;)
a gentelman to tylko grzecznie wygląda :diabloti: skądś się wzięły jego ksywki ... np diablę czy też demon :evil_lol:

to są na pewno pomówienia, wszak wiadomo, że sznaucie to najgrzeczniejsze psy na świecie, hi hi hi:evil_lol:
nie wiem, ale ja spokojnie nie przeszłabym obok biedronkowego różowego noska i usteczek:loveu: chyba biedulka by się u mnie nie wyspała, albo by musiała pysio chować:loveu: SŁODZIAK:loveu:

Posted

enia napisał(a):
to są na pewno pomówienia, wszak wiadomo, że sznaucie to najgrzeczniejsze psy na świecie, hi hi hi:evil_lol:
nie wiem, ale ja spokojnie nie przeszłabym obok biedronkowego różowego noska i usteczek:loveu: chyba biedulka by się u mnie nie wyspała, albo by musiała pysio chować:loveu: SŁODZIAK:loveu:

zaiste najgrzeczniejsze pod słońcem - a już na pewno niektóre - u mnie jest 50% grzecznych i 50% hmmm ,,innych" :diabloti:

Biedrona mnie wczoraj od palenia odzwyczajała - tak spała ładnie mi na kolanach, że nie mogłam jej obudzić żeby wyjść na :sg168:. No to tak siedziałam i miziałam a ona mruczała i !!!!!! miauczała jednocześnie :loveu: no czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam :razz:

Posted

Bliss napisał(a):
wiesz co - tak patrzę na te fotki i mam wrażenie że on zgrubł był :crazyeye: - na żywo jakoś tego nie widzę. Zgrubł czy mi się zdaje?

też zauwazyłam, że się poprawił :loveu:

Posted

kazała siedzieć to siedzę - może rzuci?

druga się przyczepiła - wytrzymam byle mi zaraz rzuciła ...

a tymczasem Biedrona miała wrzaski w nosie :p

urwanie głowy z nimi :evil_lol:

Posted

przylazłam sobie na chwilę ;)

Bliss napisał(a):

urwanie głowy z nimi :evil_lol:

nooo wymowne to spojrzenie... a cytat raczej z jego myśli :evil_lol: i pewnie sobie jeszcze "nucił": jeden, dwa, trzy, cztery, pięć... dam radę!

Posted

ockhama napisał(a):
przylazłam sobie na chwilę ;)

nooo wymowne to spojrzenie... a cytat raczej z jego myśli :evil_lol: i pewnie sobie jeszcze "nucił": jeden, dwa, trzy, cztery, pięć... dam radę!

dokładnie :D - jak piłka przed nosem to on nie może wytrzymać a młodej się tulić zachciało :razz:

Posted

superkowe zdjęcia!!!! Misza ma spojrzenie mojej Fili....:multi::loveu:
a moje sucze wczoraj kłóciły się pół wieczoru o jedną kostkę , mimo iż każda miała po dwie własne, ale walka byla o tę jedną jedyną-wymemłaną, rozklapcianą, normalnie usta usta nie mogłam oglądać tak się waliły jęzorami:razz::p i krzyczały;)

Posted

Enia,pokaż nam kiedyś te śliczności.Jedną widziałam na wątku Ledy,ale drugiej nie znam.Pokaż. . . . .proszę Cię baaaardzo,choć jedną foteczkę,cio? ;):razz::loveu:

Posted

Pipi napisał(a):
Enia,pokaż nam kiedyś te śliczności.Jedną widziałam na wątku Ledy,ale drugiej nie znam.Pokaż. . . . .proszę Cię baaaardzo,choć jedną foteczkę,cio? ;):razz::loveu:

tak tak :) - popieram enia ma dwa przecudne psiaczki a nie wiem czy jeszcze czegoś pięknego przed świtem nie ukrywa :loveu: