AnkaG Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Fiu fiu ale chłopak będzie przystojny. :lol: On ma chyba fajny taki szortki włos. Będziemy mocno trzymać kciuki i o was myśleć. Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nawet bardzo ostatnio do wetów ogonem merdał ale chyba przestanie ja celowo załatwiłam tego fryzjera przed zabiegiem bo potem moze jego stosunek do tego miejsca sie zmienic:roll: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='malawaszka']wow ja własnie zobaczyłam ile mi wpłynęło dla Miszki :loveu: Kocham Was wszystkich, którzy nam pomogli :Rose: aż normalnie mocno mnie to na duchu podniosło :loveu: tylko nicków nie powpisywali :mad: wpisuję nicki tylko te których jestem pewna bo nie chcę narobić bałaganu :oops: Le Coyotte 20 zł Osobek 50 zł Elitesse 15 zł Asher 30 zł Marta W, Łódź 50 zł Ka-Vanga 100 zł suma: 265 zł u mnie + 30 zł u Madzi = 295 zł :multi: Madzia - prześlę Ci 200 zł żebyś miała na zabieg, a resztę poczekać jeszcze czy przesłać Morgankowi?[/quote] Dziś doszło do mnie jeszcze 30 zł od Uli_czarnuszki - dziękujemy! :Rose: czyli do mnie wpłynęło 295 zł - 200 zł wysłałam dziś do Madzi, a 95 zł wysyłam na leczenie Morgana - sznaucerka mini w Poznania: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023[/url] Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 to świetnie jakby jeszcze coś wpłynęło to sie wysle Morgankowi jemu się przyda też biedna psina i jeszcze własciciele oddali KOSZMAR:mad: Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 DZIEKUJE MONICZKO W IMIENIU MISZKI (CHOC ON OSOBISCIE CHYBA ZADOWOLONY NIE BĘDZIE Z NASZYCH PLANÓW, CHYBA ŻE Z ZABKÓW BO JUŻ MU NIE BĘDĄ DOKUCZAC) DZIEKUJĘ TEŻ WSZYSTKIM KTÓRZY TE PIENIĄŻKI PRZESŁALI:Rose: Quote
AnkaG Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 No tak żeby on wiedział co mu ciotka szykuje .... :evil_lol: Fajnie, że na Morganka coś zostało. :lol: Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [IMG]http://images40.fotosik.pl/17/b02db9be9b1f3989med.jpg[/IMG] Miszka szukający zabawki. Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='AnkaG']No tak żeby on wiedział co mu ciotka szykuje .... :evil_lol: Fajnie, że na Morganka coś zostało. :lol:[/quote] cicho sza bo jak sie zorientuje to mnie znienawidzi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 a jak zachowanie Miszy? dalej uprawia mobbing? :lol: Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 teraz ma Oliwkę to zadowolony bo on uwielbia szaleństwa i zabawę nawet jak bylismy na spacerku i pańcio rzucał psu patyczki on tez chciał biegac ale ja za nim nie nadazyłam i wszystkie łapał tamten psiak i smutno nam było i porzucałam mu blisko ale to juz nie było to i dalismy spokój. Mama mówiła mi ze gdyby miała lepsze zdrowie i nie miała chorej nogi (co za tym idzie mogła zadązyc za Miszką)to by go chetnie zostawiła bo kochany jest co prawda jej się marzył przytulak, a Miszka taki nie jest, ale autentycznie da się kochac ma coś w sobie facet. Tylko on nie jest takim spokojnym starym psiakiem co chodzi sobie na smyczce i to mu wystarczy. Raczej jest to psiak który potrafi podarowac człowiekowi wiele radości jeśli tylko ten da mu się wybiegac. Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nie wpusci obcego do domu tzn najpierw go obszczeka lubi prowadzic psie gadki ze sznupem z góry,ogólnie normalnie no i jak cos chce a człowiek nie chce tego zrobic lub mu dac dopomina sie szczekaniem. Ale nie przejawia nadmiernej szczekliwosci jak co niektóre sznupy. Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 na takie szczekanie=wymuszanie u Pepy działa spryskiwacz do kwiatków - jak stoi i mi szczeka i coś chce wymusić to mówię DOŚĆ! i psikam - teraz przestaje jak tylko wyciągam rękę po spryskiwacz :lol: Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dobry sposób z tym spryskiwaczem:razz::eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='malawaszka']na takie szczekanie=wymuszanie u Pepy działa spryskiwacz do kwiatków - jak stoi i mi szczeka i coś chce wymusić to mówię DOŚĆ! i psikam - teraz przestaje jak tylko wyciągam rękę po spryskiwacz :lol:[/QUOTE] ja bym w ogóle nie reagował, w koncu zmądrzeje sama i przestanie:) Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='LeCoyotte']ja bym w ogóle nie reagował, w koncu zmądrzeje sama i przestanie:)[/quote] hahaha nie znasz Pepy :shake: ona może dłuuugooo, a ja nie mogę jej pozwolić na kilkugodzinne szczekanie mając sąsiadów i rodzinę w mieszkaniu :shake: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tia Miszka też moze długooo a im bardziej się na niego nie zwraca uwagi tym głośniej szczeka Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Miszka dzisiaj czekamy na Twoje fotki piękne :loveu: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 wlaśnie idę zabrac go do fryzjera. Ciekawe co on na to powie?:cool3: Quote
LeCoyotte Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha nie znasz Pepy :shake: ona może dłuuugooo, a ja nie mogę jej pozwolić na kilkugodzinne szczekanie mając sąsiadów i rodzinę w mieszkaniu :shake:[/QUOTE] kilkugodzinne szczekanie wymuszające? Terror normalnie;) Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='LeCoyotte']kilkugodzinne szczekanie wymuszające? Terror normalnie;)[/quote] Pepa jest okropna - gorsza niż sznupy :lol: a pomyśleć, że jak mieszkała na ulicy to była taka spokojna :mdleje: Miszka :kciuki: pewnie już jesteś mega przystojniakiem :loveu: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No cóż moje szczekaniem nic nie wymuszają - ew. drapaniem łapą. Ale przy płocie masakra ... Miszka będzie przystojniaczek. :lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 o rany drapanie łapą jest przerąbane hahaha dziurę może wydrapać jakby jej pozwolić :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='malawaszka']o rany drapanie łapą jest przerąbane hahaha dziurę może wydrapać jakby jej pozwolić :evil_lol:[/quote] Fajne jest zwłaszcza w nocy po głowie jak się śpi. Trzeba pod kołdrę wpuścić. :cool3: Ja to już czasami przez sen robię... Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='AnkaG']Fajne jest zwłaszcza w nocy po głowie jak się śpi. Trzeba pod kołdrę wpuścić. :cool3: Ja to już czasami przez sen robię...[/quote] hahaha a myślałam, że tylko Luna to robi hahaaha ale ona nie chce pod kołdrę - musi być bardzo bardzo zimno, żeby spała ze mną pod kołdrą - kiedyś na budowie tak spałyśmy :lol: Luna jak w nocy przychodzi drapać po głowie to zwykle ma w zanadrzu misia i chce się bawić :mdleje: hahaha i tak jest zawsze jak długo padają deszcze i ona niewybiegana to roznosi ją energia o różnych porach :evil_lol: Quote
Recommended Posts