jo_joanna Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 dzikus napisał(a):Do góry łobuziaki.. Na zdjęciach widac ze mlodziez i wujcio Platon na nudę narzekać nie mogą ;):lol: tylko kot dziwnie im się przygląda :razz: Quote
halbina Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 dziś dzwoniła pani z Gliwic, bardzo by chciała psiaka... rozmawiałyśmy długo... ma persa 15-letniego... raczej "jedynaka"... pani będzie jeszcze myśleć, czy ryzykowanie w tej chwili wprowadzaniem psiaka to najlepszy pomysł, na razie przyznała, że nie... i że jednak wolałaby mniejszą psinę... Quote
DG32 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jeden chłopak to już chyba w nowym domku? Quote
halbina Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Tak, Nierusz pojechał do Bytomia! Do rodziny z dwojgiem dzieci, po psiaka przyjechał pan z synem. Nierusz (czarny z zarzuconym na bakier uszkiem ;) będzie się ponoć nazywał... Ryju... :crazyeye: :evil_lol: to pomysł siostry pańcia młodego... Quote
halbina Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Niegryź był dziś na wielkiej wyprawie z Inką... zaraz po niej padł u moich stóp i śpi jak zabity... bardzo dzielnie dreptał za moją nogą przez ponad 2 godziny... ciągle próbując wdrapać sie na moje kolanka lub plecy, żeby wreszcie zacząć być noszonym... ale nie było zmiłuj się... był spacer jak sie patrzy! maluch odkąd nie ma brata bardzo rozpacza zostawiony w klatce... śpi już z nami na rogówce... i bardzo lgnie do człowieka! Justynie - Czarnej Hańczy bardzo sie podoba (była z nami na tej wyprawie i pstrykała fotki... doczekać sie ich nie mozemy!) Quote
betel Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cieszę się,że Nierusz- Ryju znalazł fajny domek, teraz pora na jego braciszka:lol: Quote
czarna_hancza Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 O tak...Niegryź jest napewdę wspaniałym psiakiem... Dzielnie maszerował całą drogę,bardzo szybko sie nauczył że swiat wcale nie jest straszny (przynajmniej nie az tak bardzo). Ale najszczęśliwszy był chyba na postoju :evil_lol: (chociaż straaaasznie rozpaczał jak Halbinka zniknęła mu z oczu) Quote
jestem_wredna Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 O, jeden braciszek znalazł domek! Ja tylko tak cichutko dodam, że jestem trochę zaskoczona, że właśnie ten, a drugi nie, bo w moich oczach Niegryź jest ładniejszy i bardziej oryginalny. :oops: Co oczywiście nie oznacza, że Nierusz jest brzydki. W ogóle obaj bracia jak malowani! :loveu: Quote
halbina Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 były kolejne telefony, ale ludzie szukają małych psiaków... :roll: Quote
jestem_wredna Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 halbina napisał(a):były kolejne telefony, ale ludzie szukają małych psiaków... :roll: To on taki wielki? :crazyeye: Quote
halbina Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 docelowo będzie ponad kolanko... zapowiada sie na większego od Platona... i ja to mówię ludziom... Quote
Formica Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Niegryź z całą pewnością nie jest sarenkowatej budowy :). Będzie kawałek psa do tulenia i głaskania. Quote
betel Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Powinien byc duży , ale ma kapitalne umaszczenie i zapowiada się na naprawdę ładnego psa:lol: Quote
basia2202 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cześć halbinko:) jak się miewa drugi braciszek? jacyś chętni, by dać domek? i czy wiadomo coś, jak się miewa pierwszy braciszek w nowym domku? pokochała go już cała rodzinka?;) niczego mu nie brakuje? pozdrawiam:) Quote
halbina Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Nierusz jest kochany i ma sie dobrze, dostałąm sms takiego... niewiele informacji, ale będę dopytywać... Co do Niegryzia, dzis byłtelefon, ludzie z Katowic, bardzo im sie podoba, mieli juz psiaki i nie przeraża ich perspektywa zjedzonych mebli... przyjadą w piątek po psiaka... oczywiście gotowi podpisać umowę i kastrować. Quote
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 SUPER! :p oba chłopaki będą mieć domeczki :multi: Quote
halbina Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Uwaga, uwaga! Zaprzyjaźnione Cioteczki informuję, iż Niegryź już wczoraj pojechał do swojego nowego domku! Państwo załatwili sobie transport i przyjechali po małego wieczorkiem, zakochani po uszy, zostali przebadani, przepytani, poinstruowani, umowę podpisali. I uwaga! Pan Niegryzia jest Włochem, będzie więc psiak poliglotą! :evil_lol: Swoja drogą Nierusz trafił do rodziny Ślązaków, więc pewno rozumie gwarę śląską... ;) Quote
DG32 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Wow i tu super wieści :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
halbina Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Bardzo dziękuję za wsparcie na wątku i ogłaszanie psiaków! Porobiłąm jeszcze fotek, to wkleję malucha... ale juz nie dziś... Quote
basia2202 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 halbinko, no toś się sprawiła :lol: oddać psiaka w takie ręce... poliglotaa no nooo:loveu: ależ się cieszę, że obu chłopakom tak się poszczęściło :) bomba normalnie!:) pozdrawiami czekam na te foteczki ;) acha... i może uda Ci się zmobilizować nowych państwa maluchów, żeby czasem jakieś fotki podesłali;) chętnie bym zobaczyła, jak się z nich robią poważne pany psy :) Quote
Recommended Posts