Asiok133 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Niestety dopiero teraz trafiłam na ten wątek :( i w związku z tym nie wiem czy mam prawo się w nim wypowiadać ;) . Ale przeczytałam go od deski do deski i jestem pełna podziwu dla was, a szczególnie oczywiście dla GameBoy :) . Dla tego psiaka poświęciłyście praktycznie wszystko, cudownie, że tak idealnie to się ułożyło! :multi::multi::multi: . Gdyby nie Wy, Michaś pewnie już by nie żył, a teraz nie mogłoby być lepiej :multi::multi::multi:! Nie ma słów, które wyraziłyby to szczęście (w nieszczęściu) Michała, ale teraz może być już tylko lepiej! :) :) :) P.S. Pasuje do niego to imię :) , szkoda, że zostało zmienione na Kenzo ;) . Quote
justynam Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ale mały już nie smarkaty na zdjęciach ;) Quote
majqa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zdjęcia wspaniałe. Myślę, że można odetchnąć. Powodzenia Kenzo!!! :loveu: :hand: :smilecol: Quote
Pianka Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Łóżeczko do niego pasuje:loveu: Michas powodzenia w nowym domku:multi: Quote
MaJa 75 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asiok133 napisał(a):Niestety dopiero teraz trafiłam na ten wątek :( i w związku z tym nie wiem czy mam prawo się w nim wypowiadać ;) . Ale przeczytałam go od deski do deski i jestem pełna podziwu dla was, a szczególnie oczywiście dla GameBoy :) . Dla tego psiaka poświęciłyście praktycznie wszystko, cudownie, że tak idealnie to się ułożyło! :multi::multi::multi: . Gdyby nie Wy, Michaś pewnie już by nie żył, a teraz nie mogłoby być lepiej :multi::multi::multi:! Nie ma słów, które wyraziłyby to szczęście (w nieszczęściu) Michała, ale teraz może być już tylko lepiej! :) :) :) P.S. Pasuje do niego to imię :) , szkoda, że zostało zmienione na Kenzo ;) . Potwierdzam, GB to kobita na medal:loveu: Jak juz kiedyś pisałam Bóg jej w dzieciach wynagrodzi:eviltong: Quote
Folen Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tak, Michaś super wygląda na zdjęciach! Dziś sprzedały się kolejne cegiełki dla Malca. Jest 6 osób obserwujących. Quote
Wola Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no i masz. Ciotka Ty to działasz w tempie expres. Ja właśnie pootwierałam strony gdzie zamierzałam umieścić Michasia, wchodzę na wątek a tu Michaś w domku. Super :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jestem_wredna Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ojej, Michaś w nowym domku! :) Ale się cieszę! Czyli pieniążki już niepotrzebne? Quote
Anonimowy Anonim Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Na fotkach widać, że przed wydaniem zdążył się poprawić na buzi i ogólnie ciałko mu się zaczęło regenerować. Zaraz będzie jak pączek w maśle. Quote
GameBoy Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ciotki dopiero wrocilam do domu dotarlo dzis dla Michasia 25 zl ale serwis netowy teraz mi nie dziala niech mi ktos jutro przypomni, zebym napisala od kogo przyszlo bo na bank zapomne Michasiowi wlos z glowy nie spadnie. Je dalej kiepsko ale leki w maselku lyka i to najwazniejsze. Facet jest przeszczesliwy i prosil zebym Wam wszystkim podziekowala za Kenzulca, co tez w jego imieniu czynie - :Rose: Quote
M&T Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 tak się cieszę, że Michaś znalazł dom!! :multi: i To taki super!! :multi::multi: Quote
GameBoy Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 z malym w porzadku, Pan dzis sam zadzwonil bo chcial sie dopytac co do diety malucha wplaty - Wieslawa P- 25 zl ( to wplata o ktorej wczoraj pisalam) mamroz z allegro - Krzysztof Pawel G - 15 - istork z allegro Quote
jestem_wredna Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Spytam jeszcze raz ;) : czy skoro chłopak w nowym domku, to pieniążki już niepotrzebne? Pozdrowionka dla Michasia/Kenzo i nowego pana! Quote
GameBoy Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Michas niepotrzebuje juz kasy jest w nowym domu i Pan sam bedze placil ze jego leczenie powiewaz allegro jeszcze trwa w momencie kiedy przestana przychodzic wplaty, rozlicze sie z folen za allegro, jezeli cos zostanie, wg uznania Quote
basiapron Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 to ten bazarek mogę podzielić na dwa cele pozostałe?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120781 Quote
GameBoy Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='basiapron']to ten bazarek mogę podzielić na dwa cele pozostałe?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120781 tak, oczywiscie Quote
basiapron Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 aż sie z wrażenia rozchorowałam,dzięki,zaraz napisze na wątku bazarku jak wygląda sytuacja Quote
Kamila_s Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Maluchu zycze Ci duzo szczescia w nowym domku!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 dzwonilam do Pana Jarka, maly juz nie kaszle, syrop skonczony zostaly tabletki, po zjedzieniu ostatniej pies pojdzie do weta na kontrole zaczal jesc ale zapomnialam zapytac jaka karme mu kupili doszlo 35 zl od dwoch ostatnich osob z allegro Pianka daj mi znac jak umowa dojdzie do schronu niedlugo konczy sie allegro wtedy tez rozlicze sie z Folen co mam zrobic z reszta pieniedzy o ile cos zostanie? Quote
Anonimowy Anonim Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kupowałam jakieś cegiełki, co prawda jeszcze wtedy, kiedy były potrzebne Miśkowi, ale i tak dam głos. Nie mam nic przeciwko temu, żeby niewykorzystany pieniądz z konta Michasia został przeznaczony na jakieś inne zagrożone zwierzątko, wymagające badań czy leczenia. Gdybyście miały problem z wyborem, możemy zagłosować albo podzielić pieniądze, w zależności od kwoty. Trudno sobie wyobrazić niekaszlącego Michasia tak w ogóle :P Quote
GameBoy Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ja bylabym za tym, zeby je wplacic na jakiegos psa z Rudy Sl ale to nie moja decyzja Quote
Kamila_s Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ja proponuje wplaciic reszte na ta bidulke,ktora zostala oblana cementem..dziewczyny zbieraja na wizyte u weta i preparaty witaminowe....:shake: wklejam link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121335 Quote
GameBoy Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 przepraszam wszystkich, niedopatrzylam ale w sobote przyszlo dla Michasia 50 zl od Pani, ktora jako jedna z ostatnich osob kupila na allegro cegielki - 10 szt czy ktos wyslal fotke ktora chciala jedna z kobiet czy ja mam to zrobic? Quote
GameBoy Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 reszta pieniedzy bedzie wplacona na tego psa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108702 jezeli on z nich nie skorzysta, pojda na innego psa z Rudy Sl. Quote
Folen Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wreszcie mam sprawny internet, więc piszę, że fotka nie była wysłana, jeśli ktoś by mógł się tym zająć to będę wdzięczna - ja nie mam takiej możliwości, na pw podam adres tej osoby. Allegro się skończyło, GB na pw wyślę Ci co i jak z rozliczeniem. Quote
Recommended Posts