Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety dopiero teraz trafiłam na ten wątek :( i w związku z tym nie wiem czy mam prawo się w nim wypowiadać ;) .

Ale przeczytałam go od deski do deski i jestem pełna podziwu dla was, a szczególnie oczywiście dla GameBoy :) . Dla tego psiaka poświęciłyście praktycznie wszystko, cudownie, że tak idealnie to się ułożyło! :multi::multi::multi: . Gdyby nie Wy, Michaś pewnie już by nie żył, a teraz nie mogłoby być lepiej :multi::multi::multi:!

Nie ma słów, które wyraziłyby to szczęście (w nieszczęściu) Michała, ale teraz może być już tylko lepiej! :) :) :)

P.S. Pasuje do niego to imię :) , szkoda, że zostało zmienione na Kenzo ;) .

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiok133 napisał(a):
Niestety dopiero teraz trafiłam na ten wątek :( i w związku z tym nie wiem czy mam prawo się w nim wypowiadać ;) .

Ale przeczytałam go od deski do deski i jestem pełna podziwu dla was, a szczególnie oczywiście dla GameBoy :) . Dla tego psiaka poświęciłyście praktycznie wszystko, cudownie, że tak idealnie to się ułożyło! :multi::multi::multi: . Gdyby nie Wy, Michaś pewnie już by nie żył, a teraz nie mogłoby być lepiej :multi::multi::multi:!

Nie ma słów, które wyraziłyby to szczęście (w nieszczęściu) Michała, ale teraz może być już tylko lepiej! :) :) :)

P.S. Pasuje do niego to imię :) , szkoda, że zostało zmienione na Kenzo ;) .

Potwierdzam, GB to kobita na medal:loveu: Jak juz kiedyś pisałam Bóg jej w dzieciach wynagrodzi:eviltong:

Posted

no i masz. Ciotka Ty to działasz w tempie expres. Ja właśnie pootwierałam strony gdzie zamierzałam umieścić Michasia, wchodzę na wątek a tu Michaś w domku. Super :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ciotki dopiero wrocilam do domu
dotarlo dzis dla Michasia 25 zl ale serwis netowy teraz mi nie dziala
niech mi ktos jutro przypomni, zebym napisala od kogo przyszlo bo na bank zapomne
Michasiowi wlos z glowy nie spadnie. Je dalej kiepsko ale leki w maselku lyka i to najwazniejsze.
Facet jest przeszczesliwy i prosil zebym Wam wszystkim podziekowala za Kenzulca, co tez w jego imieniu czynie - :Rose:

Posted

z malym w porzadku, Pan dzis sam zadzwonil bo chcial sie dopytac co do diety malucha

wplaty
- Wieslawa P- 25 zl ( to wplata o ktorej wczoraj pisalam) mamroz z allegro
- Krzysztof Pawel G - 15 - istork z allegro

Posted

Michas niepotrzebuje juz kasy jest w nowym domu i Pan sam bedze placil ze jego leczenie
powiewaz allegro jeszcze trwa w momencie kiedy przestana przychodzic wplaty, rozlicze sie z folen za allegro, jezeli cos zostanie, wg uznania

Posted

dzwonilam do Pana Jarka, maly juz nie kaszle, syrop skonczony
zostaly tabletki, po zjedzieniu ostatniej pies pojdzie do weta na kontrole
zaczal jesc ale zapomnialam zapytac jaka karme mu kupili

doszlo 35 zl od dwoch ostatnich osob z allegro
Pianka daj mi znac jak umowa dojdzie do schronu

niedlugo konczy sie allegro wtedy tez rozlicze sie z Folen
co mam zrobic z reszta pieniedzy o ile cos zostanie?

Posted

Kupowałam jakieś cegiełki, co prawda jeszcze wtedy, kiedy były potrzebne Miśkowi, ale i tak dam głos.
Nie mam nic przeciwko temu, żeby niewykorzystany pieniądz z konta Michasia został przeznaczony na jakieś inne zagrożone zwierzątko, wymagające badań czy leczenia. Gdybyście miały problem z wyborem, możemy zagłosować albo podzielić pieniądze, w zależności od kwoty.

Trudno sobie wyobrazić niekaszlącego Michasia tak w ogóle :P

Posted

przepraszam wszystkich, niedopatrzylam ale w sobote przyszlo dla Michasia 50 zl od Pani, ktora jako jedna z ostatnich osob kupila na allegro cegielki - 10 szt

czy ktos wyslal fotke ktora chciala jedna z kobiet czy ja mam to zrobic?

Posted

Wreszcie mam sprawny internet, więc piszę, że fotka nie była wysłana, jeśli ktoś by mógł się tym zająć to będę wdzięczna - ja nie mam takiej możliwości, na pw podam adres tej osoby.
Allegro się skończyło, GB na pw wyślę Ci co i jak z rozliczeniem.