JamniczaRodzina. Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Niewiem co Tobie radzić w sprawie koteczków,u nas Tosieńka na początku niereagowała na nie a teraz koty mają z nią ciężki żywot jak tylko zobaczy jakiegoś natychmiast jest pogoń:roll:i co najgorsze zaczynają dołączać inni. Quote
JustynaM. Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 to mnie pocieszylas jamnicza rodzino:placz:jesli chodzi o koty a co do warczenia to sa jakies szanse jej oduczyc? Quote
JustynaM. Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 przewaznie na Tysie i inne zwierzaki ale czasmi i na nas jak np.spi i sie ja przesowa.Na Tysie czy na koty to z zazdrosci a na nas to jak jej cos nie pasuje ,smiejejmy sie ze mamy mala zlosnice,ale generalnie to sie slucha jak sie cos do niej mowi Quote
JustynaM. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wiecie co juz prawie miesiac jak leczymy Bubce prawe uszko i wczoraj na kontroli pani wet. wyciagnela jej z tego ucha wielki kawal tego fuujjjj,Buba ma juz dosyc czyszczenia bo to tyle czasu trwa ze jak chce jej sie ucho czyscic to zwiewa ,zakopuje sie w koldre i udaje ze jej nie ma. Quote
Neris Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 A to jest takie czarne coś? Co na to dostaliście? Quote
JustynaM. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tak takie ciemne swinstewko , wyglada na to ze miala to ucho chore juz bardzo dlugo , my od miesiaca mamy plyn taki rozowy do mycia ucha ktory rozciencza sie troche z ciepla woda i Surolan do zapuszczania Quote
JustynaM. Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :bday: dzisiaj mija 1 miesiac Buby w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 JustynaM. napisał(a)::bday: dzisiaj mija 1 miesiac Buby w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to flaszka i robimy balangę. Quote
Isadora7 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A ooo sssso chozi? :huh::beerchug::drink1::knajpa: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :cunao::bday::knajpa:Ale pyszności. Quote
betinka24 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Boze jak to szybko zlacialo juz minal miesiac jak Buba grzeje dupke u Justynki!!! :multi: Quote
Neris Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Szczęśliwej miesięcznicy!!! :multi: Quote
JustynaM. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zlecialo szybko:loveu: ,kurde tylko zeby jeszcze uszko sie w koncu wyleczylo Bubce ,po niedz. znowu weterynarz,czy ktos tez tak dlugo leczyl psu ucho????? Quote
JustynaM. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Halo to my przypominamy sie :loveu:,uszko nadal leczymy Quote
JamniczaRodzina. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Strasznie długo leczycie uszko.:roll: Quote
Neris Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 No, uszy bywają uciążliwe do wyleczenia... Quote
JustynaM. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 mowie wam ze szkoda mi Bubiszonka ,mam nadzieje ze juz niedlugo uszko wyzdrowieje bo zwariujemy wszyscy:lol: Quote
JustynaM. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ps.pomimo chorego ucha to Bubka ma checi lapac biednego Filemona,a on jak na razie to nie wrocil do poprzedniej sprawnosci i mozliwe ze juz nigdy nie wroci,pocieszajace jest to ze cukier ma dobry i na razie jest bez insuliny Quote
Neris Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Czyli na razie sama karma dla cukrzyków wystarcza? To super! Quote
JustynaM. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Neris Filemon ma okresy kiedy nie dostaje zastrzykow a wcale nie je karmy dla cukrzykow,mial ja ale wogòle nie chcial jej jesc ,ani zadnej innej on jest zakochany w Nutra Nugets Platinum Adult Cat Formula od lat,jak byl po wypadku i nic nie mogl jesc tylko karmilam go papkami ,to potem tak sie do niej dorwal ze uszy mu sie tylko trzesly,jadl po trochu ale co sie zakrecil ,nie wiemy dlaczego ta karma ale w jego przypadku nie sprawdza sie zadna inna Quote
JustynaM. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 odzyskalam swoja osobowosc na portalu Dogomani w profilu :multi::multi::multi::multi: bo przedtem pokazywaly mi sie tam jakies bzdury,nie wiedzialam dlugo jak ten problem rozwiazac az w koncu napisalam do moderatora i to naprawil:multi::multi::multi: Bubka jedzie jurto z Filutem z moja mama do wet. bo ma kontrole ucha a Filut na kontrole cukru,moja mama coraz czesciej wchodzi na Dogo -ciekawe czy na moje konto ...???:lol: Quote
Recommended Posts