IKA & SONIA Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Masz racje hanku z tymi traumami. Quote
hanek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dziadkowie zadzwonili do Kasi, żeby zabrac Dżekiego bo go nie chcą. Otwiera sobie bramkę i ucieka. Dziadkowie ofkors chcą żeby zabrać Dżekiego już teraz natychmiast. Quote
IKA & SONIA Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Niestety pani z Woli zadzwoniła ponownie i jej córka nie zgadza się na Dżekiego:shake: Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zalatwione teraz tylk DT potrzebne dla kawalera. Hanek wymysl cos z tym psem nikt nie powinien miec problemow. :shake: Quote
IKA & SONIA Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 On na pewno nie demoluje w domu. Jedynie co to nie wytrzymuje 8 godzin z sikoo i dlatego ta baba nie chciała go zostawić w Trzebini. Ja widziałam wczoraj jak Dżeki trząsł się na widok tego gościa. On się go boi:-( Ten facet nie ma w ogóle podejścia do zwierząt i nie może mieć więcej żadnego!!! Quote
Jade_Natalia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dżeki jest taki ładny i młody i nikt go nie chce....:roll: Quote
hanek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dżek ma na razie dt u cioci Ariadny, szybko musimy znaleźć mu dom. Quote
Jade_Natalia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :-o jaki on jest śliczny:loveu:. Długowłosy i czarny-pies marzenie. Domki powinny się o niego w kolejce ustawiać:p Quote
Ulaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Spokojnie można go reklamować jako mixa belga :cool3: Quote
hanek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://proanimals.org/posters/poster_74.pdf <-- plakat uaktualniony o stojące uszka i zdrowie, jeszcze tego mixa belga dodam, Dżeki to taki kompaktowy mix Pobierajcie i wieszajcie ładnie! Quote
IKA & SONIA Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ja właśnie tak też robię i mówię, że to belg. Jest prze śliczny :loveu::loveu::loveu: W piatek przy okazji wizyty w lecznicy odwiedze Dzekunia. Mam nadzieję, że ciocia Ariadny nie bedzie miała nic przeciwko mojej krótkiej wizycie. Quote
Ulaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Owczarek Belgijski Groenedael: http://images.google.pl/images?um=1&hl=pl&lr=lang_pl&q=groenendael&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w Nieprawdaż? Dopiero po tych fotkach widać, a ja go na żywo nie miałam przyjemności... Gronki są lubiane, warto wspomnieć o podobieństwie :cool3: Quote
hanek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 IKA & SONIA napisał(a): W piatek przy okazji wizyty w lecznicy odwiedze Dzekunia. Mam nadzieję, że ciocia Ariadny nie bedzie miała nic przeciwko mojej krótkiej wizycie. Na pewno nie, zresztą Cię zapowiem. Quote
IKA & SONIA Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 hanek napisał(a):Na pewno nie, zresztą Cię zapowiem. To fajnie Hanuś :lol: Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ten zminiaturyzowany owczarek belgijski bardzo lubi sie wloczyc, :mad: jakos trudno mu bylo w DT zostac, nawet pileczka przestala go interesowac, choc ladnie sie nia bawi. Hanek jak jutro bedziesz gdzies przechodzic obok sklepu zoo kup Dzekusiowi cos do gryzienia zeby mial sie czym zajac. Quote
IKA & SONIA Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Niestety przyzwyczajenie robi swoje. Musi nauczyc się przebywać z człowiekiem a nie włóczyć się:mad::mad::mad: Quote
Ulaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Polecam sklepik zoo koło poczty głównej!! Jest tam tak ogromny wybór smakołyków i gryzaków w szokująco niskich cenach! Serio - warto!! Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Piszesz chyba o Krakowie, bo w Chrzanowie nie wiem ze taki istnieje. Quote
Weronikaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ulaa napisał(a):Owczarek Belgijski Groenedael Nieprawdaż? 'Prawdam' ! ;) no no, faktycznie bardzo podobny... mój Tofi też z lekka jakby się uparł :cool3: W górę piesiu ! Quote
hanek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Czy Dżeki był szczepiony na wściekliznę czy na choroby wirusowe czy na oba? Jutro chyba pójdę z nim do lecznicy, bo strasznie kicha, ma wodnisty katar i jest osowiały. Quote
IKA & SONIA Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 hanek napisał(a):Czy Dżeki był szczepiony na wściekliznę czy na choroby wirusowe czy na oba? Jutro chyba pójdę z nim do lecznicy, bo strasznie kicha, ma wodnisty katar i jest osowiały. Może przeziębił sie biedaczek po kąpieli w Gaju :shake: Co do szczepień to nie mam pojęcia. A w książeczce nie ma pieczątek? Quote
Ulaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Oby nie jakaś "pamiątka" ze schronu :shake: Quote
Recommended Posts