Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadkowie zadzwonili do Kasi, żeby zabrac Dżekiego bo go nie chcą. Otwiera sobie bramkę i ucieka. Dziadkowie ofkors chcą żeby zabrać Dżekiego już teraz natychmiast.

Posted

On na pewno nie demoluje w domu. Jedynie co to nie wytrzymuje 8 godzin z sikoo i dlatego ta baba nie chciała go zostawić w Trzebini. Ja widziałam wczoraj jak Dżeki trząsł się na widok tego gościa. On się go boi:-( Ten facet nie ma w ogóle podejścia do zwierząt i nie może mieć więcej żadnego!!!

Posted

Ja właśnie tak też robię i mówię, że to belg. Jest prze śliczny :loveu::loveu::loveu:
W piatek przy okazji wizyty w lecznicy odwiedze Dzekunia. Mam nadzieję, że ciocia Ariadny nie bedzie miała nic przeciwko mojej krótkiej wizycie.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):

W piatek przy okazji wizyty w lecznicy odwiedze Dzekunia. Mam nadzieję, że ciocia Ariadny nie bedzie miała nic przeciwko mojej krótkiej wizycie.

Na pewno nie, zresztą Cię zapowiem.

Posted

Ten zminiaturyzowany owczarek belgijski bardzo lubi sie wloczyc, :mad: jakos trudno mu bylo w DT zostac, nawet pileczka przestala go interesowac, choc ladnie sie nia bawi. Hanek jak jutro bedziesz gdzies przechodzic obok sklepu zoo kup Dzekusiowi cos do gryzienia zeby mial sie czym zajac.

Posted

Czy Dżeki był szczepiony na wściekliznę czy na choroby wirusowe czy na oba?

Jutro chyba pójdę z nim do lecznicy, bo strasznie kicha, ma wodnisty katar i jest osowiały.

Posted

hanek napisał(a):
Czy Dżeki był szczepiony na wściekliznę czy na choroby wirusowe czy na oba?

Jutro chyba pójdę z nim do lecznicy, bo strasznie kicha, ma wodnisty katar i jest osowiały.

Może przeziębił sie biedaczek po kąpieli w Gaju :shake:
Co do szczepień to nie mam pojęcia. A w książeczce nie ma pieczątek?