Jump to content
Dogomania

Dopiero roczek, wspaniały charakter, oryginalne umaszczenie- cudny DON MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Slomka22 napisał(a):
Koperku a moze jeszcze Sniezke tylko ten jej wiek pewnie ja wykluczy :(
A ja dzis mam podly nastroj dlatego pewnie lepiej zebym za duzo nie pisala

O Śnieżce pamiętam, ale ponieważ panie miały wcześniej terierra rosyjskiego i wolą duże samce to i mi lżej na duchu, że jakiś duży chlopak znajdzie odpowiednie dla siebie miejsce (tfu, tfu, odpukać, żeby się udało!). Im jest w schronie najgorzej! Juz nawet stare, duże suki idą lepiej, niż młode, żywiołowe, często z nielatwym temperamentem samce :shake: Kompletny zastój na A!

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reksiu21']Chyba tak.:roll:
Jest naprawde piekny, ale dlugo taki niebedzie, z jego sierscia, ktora tak potrzebuje pielegnacji.:shake:
A wiesz Reksiu- powiem Ci, że dlugi czas już siedzi, a najgorzej ta sierść nie wygląda- to chyba z tych, ktore się nie plączą, bo przecież nikt go nie wyczesuje.

Niektóre krótkowłose po miesiącu wyglądają gorzej, bo podszerstek wyłazi kilogramami, a SAFIREK trzyma się w czołówce!:lol:

Posted

Idę dzisiaj przystojniaka oglądać:cool3:
Ja tak kurcze od kilku tygodni się na niego czaję, ale przy sekretariacie w schronie pisze, że dom z ogrodem, a ja mam tylko mieszkanie..
Mam nadzieję, że z Koperkiem dojdziemy dziś do konsensusu.

Posted

Laski ale wiecie że on w ogóle na smyczy nie chodzi ? I był wychowany na działkach przez bezdomna także je sli do mieszkani to uczymy wszystkiego od nowa jak szczeniaka.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Idę dzisiaj przystojniaka oglądać:cool3:
Ja tak kurcze od kilku tygodni się na niego czaję, ale przy sekretariacie w schronie pisze, że dom z ogrodem, a ja mam tylko mieszkanie..
Mam nadzieję, że z Koperkiem dojdziemy dziś do konsensusu.
NaamahsChild- widzę, że bardzo dokładnie przeczytałaś moje pw- osmarkałam się teraz ze śmiechu:lol: Przeczytaj może jeszcze raz, którego ja Ci psa proponowałam, a może załapiesz:evil_lol:

Negri przecież wiem, że on podwórkowy- O CO TY MNIE PODEJRZEWASZ?? O fałszywe zeznania??!!:mad::evil_lol::evil_lol:

A tak na prawdę to trzymajcie kciuki, żeby mu nie trzeba było załatwiać żadnego innego schronienia!;) Może, może coś się szykuje, ale napiszę, jak dojdzie do skutku, zeby oczywiście nie zapeszać!

KCIUKI! KCIUKI, CIOTKI!

Posted

Koperku kochana ja o nic nie podejrzewam nie czytałam całego wiec wolałam napisać bo nie wiedziałam czy to jest a jak zobaczyłam mieszkanie to tym bardziej ;)

Posted

Goska- jeżeli do soboty chlopak nie zostanie adoptowany to trafi do domu najlepszego z najlepszych, do którego w ciemno dałabym każdego jednego psa!;)

(puk puk puk w niemalowane!)

Posted

Oby do jutra. Pani zadzwoniła wczoraj wieczorem i potwierdzila, ze przyjadę po Czesterka, ale w niedzielę. Mają już wszystko uszykowane- smyczkę, obróżkę ;)
No zobaczymy...