Jump to content
Dogomania

Dopiero roczek, wspaniały charakter, oryginalne umaszczenie- cudny DON MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma tylko allegro, dzis nawet mialam zapytanie o niego czy dalej jest w schronisku, ale nie wiem od kogo, odpisalam, zeby dzwonili do Koperka.
A czy dzownili lub moze zadzwonia juto....coz nie ma pojecia. Tak wiec psiak ma jedynie allegro, bo niestety ja teraz ma mniej czasu

Posted

sluchajcie ja nie wiem, ja mu w ogloszeniach robie ze ma rok, a zobaczylam, ze jest na stronie schorniska i ma napisane 4 lata??? To jak z nim wkoncu jest .
Info ze storny schroniskowej:
numer : 1018-08
Czester
4 lata, duży, niezwykłej urody.
Był zabrany z podwórka.
W towarzystwie innych psów, na podwórzu czuje się doskonale, dobrze pilnuje.
Kiedy jest sam traci cały rezon
.
Uroczy, delikatny i piękny pies

link:
http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/zwierzeta_do_adopcji.html

Posted

O matko, to teraz się przegibłam przez krzesełko, jak to zobaczylam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Widać zębolki w kiepskim stanie, skoro tak napisali! Dziewczyny wielkie sorry, ale na prawdę uslyszałam, że ma około roku, bo młody, zwariowany i tak też wygląda!

W każdym razie SAFIREK nadal siedzi w schronie, a do mnie nikt wczoraj nie dzwonił. Może dzisiaj będzie się telefon urywał- oby!

Posted

sloneczko76 napisał(a):
czy 1 roczny ,czy 4 letni ,jest piekny i nalezy mu sie kochajacy domek

Co prawda to prawda, ale jednak jest to "lekka" różnica:evil_lol: i kłamać ludziom nie należy!

JEŚLI MOGE O COŚ PROSIĆ- GOSKA I SLOMKA- ZMIEŃCIE W OGŁOSZENIACH, ŻE MA OKOŁO TRZECH LAT!- ZAWSZE TO INACZEJ BRZMI:eviltong:

Posted

A na stronie schronu sa 2 opisy Safirka - jako Czester i jako Bary
Jako Bary
pies, 4 lata, dość duży, pięknie ubarwiony.
Wychowywał się w ogrodzie i nie bardzo jeszcze potrafi chodzić na smyczy (uczy się).
Jest towarzyski i wesoły.
Idealny do domu z ogrodem.
Pojętny i piękny pies.
Jako Czester
4 lata, duży, niezwykłej urody.
Był zabrany z podwórka.
W towarzystwie innych psów, na podwórzu czuje się doskonale, dobrze pilnuje.
Kiedy jest sam traci cały rezon
.
Uroczy, delikatny i piękny pies.

Posted

No to ten sam pies bo naj pierw był jako Bary nazwany i opisany, a potem pielęgniarz dużych psów nazwał go Czester i cały czas już jest Czester i nawet zaczął reagować jak podchodzę do boksów na to imię i na spacerkach też:))

Posted

wiecie, a ja codziennie dostaje jakies pytanie o niego :cool3: wiec moze wreszcie, ktores wyjdzie tylko niestety ludzie to mają nawyk pisania , a nie dzwonienia. Myślę, ze będzie dobrze:p jak nie teraz to jeszcze trochę

Posted

Koperek napisał(a):
Niestety telefonów caly czas brakuje!!! :-(

Nie wiem już o co ludziom chodzi... Przecież to piękny pies!

Koperku bo teraz ludzie dbaja tylko o wlasny tylek i wszystko inne maja gdzies. I nic ich poza ich wlasna wygoda nie obchodzi.
Ja mam dzisiaj chyba zly dzien.
Safirku moze nie bede miala racji i znajdzie sie jeszcze jakis dobry czlowiek ktory da Ci wspanialy domek.

Posted

Slomka nic się nie martw! Dzisiaj pierwszy, a do tego wspanialy telefon w sprawie SAFIRKA/CZESTERA!!!:multi:

Co prawda pani chce do mieszkania, więc delikatnie musialam oddalić pomysł zamieszkania w nim SAFIRKA, ale może któryś duży psiak świetnie nadający się do mieszkania i który czeka zbyt długo, wpadnie w oko i przekona się, co to swój człowiek???:cool3:

Prześlę Pani fotki naszego, kochanego MAXIKA, Spajkiego i jeszcze coś wymyślę... Może BEKELKĘ też zareklamować- ona do dzieci się nie nadaje, ale do dorosłych ma świetny, twardy, inteligentny charakter.

Posted

no to moze ta Pani co pisala dzis 2 maile do mnie, napisalam ze w schronie daja mu 4 lata, ale schron zawsze postarza i poza tym to pieska sié kocha czy ma 4 lata czy 1 rok :) no jak \Pani sié niezniechécila, po moim mailu to musi byc fajna:eviltong: