Koperek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='GoskaGoska']oni tam chca z okolic Krakowa, poza tym nie bardzo chca psa schroniskowego :shake:, tylko z DT. Juz sie biore za oglaszanie go, prosba do ciotki KOperek, prosze podawaj ich numer schroniskowe, bo jak dam tel do schroniska, i ktos by chcial zadzwonic, to raczej nie bede wiedziec a jakiego psiaka chodzi. A ja bym go roboczo nazwala DON - hehe . Numer dopiero w poniedziałek, bo kartki z zapiskami znaleźć nie mogę:shake: Boże, jaka ja jastem roztrzepana! Sama siebie za to nienawidzę!:angryy: A telefon póki Goska co podawaj proszę na mnie- ten domowy. Bo dopiero jak fajni ludzie to odsyłam do schroniska :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ZROBILAM MU GUMTREE WROCLAW I ALLERGO . hm moze wiecej mu nie trzeba bedzie ogloszen, bo sie ktos szybko zakocha w nim:p. Kurcze on by tak pasowal do moje Fibci , ale coz lozko za male na 3 duze psy:-( Quote
sloneczko76 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 GoskaGoska napisał(a):ZROBILAM MU GUMTREE WROCLAW I ALLERGO . hm moze wiecej mu nie trzeba bedzie ogloszen, bo sie ktos szybko zakocha w nim:p. Kurcze on by tak pasowal do moje Fibci , ale coz lozko za male na 3 duze psy:-( A WIDZISZ CIOTECZKO TEZ SIE W NIM ZAKOCHALAS:evil_lol::evil_lol::evil_lol:U MNIE LOZKO DUZE I ZMIESCILA BY SIE TA PIEKNOSC,ALE TA DLUGA KWARANTANNA:placz:ZALAMUJE MNIE:-( Quote
Reksiu21 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Juz go widzialam i podziwialam na stronie schronu. To naprawde cudo, tu umnie to by sie bili o niego, ale mysle ze i w Polsce szybciutko znajdzie domek. Jemu by sie przydalo jakies szlachetniejsze imie. moze Velvet, lub Safir, lub Lord, lub Cezar.:cool3: Quote
Koperek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Imię musi być tak oryginalne, jak jego umaszczenie, więc myślę, że SAFIREK będzie dobrze! :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Uroczy, bajkowy Safir skacze po dom!!! Quote
Reksiu21 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Prawdziwe CUDO:loveu: szuka domku..... Quote
Slomka22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Prosze o telefon jaki mam podac do ogloszenia w gazetach? Quote
Slomka22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Safirku dobranoc i oby jutro było łaskawsze dla Ciebie Quote
GoskaGoska Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dostalam maila w jego sprawie, ale to mlody chlopak po maturze i generalnie , moze ma serce do psow, ale na moja intuicje mysle , ze nie dla niego jest nasz pieknotek. Quote
epe Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gosia! Dobrze myślisz!:lol: Ja też tak sądzę! Quote
Koperek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='GoskaGoska']dostalam maila w jego sprawie, ale to mlody chlopak po maturze i generalnie , moze ma serce do psow, ale na moja intuicje mysle , ze nie dla niego jest nasz pieknotek. Czy chodzi mu konkretnie o owczarka??? Coś mniej wymagającego byśmy mu wybrali ;), bo tak czy siak nasz piękniś potrzebuje na początek domku z ogródkiem, bo na dworze wychowany i do przebywania wewnątrz należy go przyuczyć. Quote
Slomka22 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Witam z rana Czy dostane nr telefonu, ktory moge podac w ogloszeniach? Quote
GoskaGoska Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 tu jest do jego allegro link i tam nr Koperka : http://www.allegro.pl/item437916505_przepiekny_mlody_roczny_pies_w_typie_on_zobacz.html Quote
GoskaGoska Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Koperek']Czy chodzi mu konkretnie o owczarka??? Coś mniej wymagającego byśmy mu wybrali ;), bo tak czy siak nasz piękniś potrzebuje na początek domku z ogródkiem, bo na dworze wychowany i do przebywania wewnątrz należy go przyuczyć. a nie wiem moge sie dopytac wysle ci pozniej na privat jego maila to sama ocenisz Quote
Koperek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='GoskaGoska']tu jest do jego allegro link i tam nr Koperka : http://www.allegro.pl/item437916505_przepiekny_mlody_roczny_pies_w_typie_on_zobacz.html PIĘKNE ALLEGRO! Po raz n-ty dziękuję Ci Goska!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts