Iza. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='gops']nie ma w necie jeszcze ja mam gazetke z biedrony [/quote] a bedzie cos ciekawego ? :razz:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Iza.']a bedzie cos ciekawego ? :razz:[/quote] no ja np sie wybioore po legowisko bo sa dosyc fajne tzn nie dla takiego wielkoluda jak twoj :eviltong: ale dla takiego psa sredniego sa fajne i po zabawki ide obrozy i smczy tez bedzie sporo , duzo misek metalowych i tanie przysmaki. pedigree :lol:
Kasia&Rika Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 fajna ta przerobiona krówka:loveu: ślicznie mu
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 zdjecia gazetki :evil_lol: [IMG]http://images39.fotosik.pl/190/a54d9c06c4e45201.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/193/2580a6223774fb9b.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/189/409c53f9c4283b8d.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/189/5e34f2e50f46d824.jpg[/IMG] i pelno zarcia na erszcie stron
Pestka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 W Lidlu też widziałam ulotkę są jakieś rzeczy dla zwierzat niedługo też ;) A do Biedronki się wybiorę po zabawki moze :D
Lorien:) Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Całkiem fajne to biedronkowe legowisko w paski;) Moze jak je wrzucą do bydgoskich biedronek sprawie je moim ogonom.:eviltong:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Lorien:)']Całkiem fajne to biedronkowe legowisko w paski;) Moze jak je wrzucą do bydgoskich biedronek sprawie je moim ogonom.:eviltong:[/quote] no ono jest bardziej na sredniego psa , nie jest za wielkie ale tez chce je kupic wlasnie 40zl kosztuje , uwazam ze jak na taka wielkosc to jest malo kasy tylko trzeba isc tego 14 bo pozneij to juz beda brudne te rzezcy wymacane i wogole
Lucky. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Może wybiorę siędo biedronki po jakąś zabawkę :P A tymczasem proszę zoaczyć jaki mam piękny podpis z pięknymi rzeczami . :cool1:
pepsicola Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 a jakie są wymiary tego legowiska z Biedronki? niewyraźnie jest na zdjęciu
Iza. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Legowisko fajne :cool3: szkoda, ze takie małe :eviltong: ale zabawki podobne jak co roku, więc pewnie cos zakupie :razz: a przynajmniej to zielone do wody :eviltong:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='pepsicola']a jakie są wymiary tego legowiska z Biedronki? niewyraźnie jest na zdjęciu[/quote] one sa rozne , sa 4 wymiary ale te dwa najladniejsze to najmniejsze akurat 66 na 50cm ;)
vege* Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja też, i chyba kupie legowisko, jakieś zabawki i może coś jeszcze :lol:
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ale to można tak zwyczjanie w biedronce kupić czy musi być w niej zoologiczny? :cool3: Bo mam trochę do jednej małej biedronki a jeszcze dlaej do drugiej jeszcze mniejszej :lol: No i może bym się wybrała tylko nie wiem czy będzie a ja tak za bardzo po tej biedronce nie chodzę (nie byłam chyba z rok) :roll:
Onomato-Peja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Jami']Ale to można tak zwyczjanie w biedronce kupić czy musi być w niej zoologiczny? :cool3: Bo mam trochę do jednej małej biedronki a jeszcze dlaej do drugiej jeszcze mniejszej :lol: No i może bym się wybrała tylko nie wiem czy będzie a ja tak za bardzo po tej biedronce nie chodzę (nie byłam chyba z rok) :roll:[/quote] normalnie dostępne, jak żarcie itp. ;)
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Oo to się wybiorę w poniedziałek bo czegoś potrzebuję :cool3: A smaki dla psów są? :eviltong:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Jami']Oo to się wybiorę w poniedziałek bo czegoś potrzebuję :cool3: A smaki dla psów są? :eviltong:[/quote] sa z pedigree i czegos tam jeszcze, nieznane ;)
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A ma ktos tą gazetke żeby mi ceny podać jakiś ciekawych i dość tanich rzeczy? :cool3:
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Jami']A ma ktos tą gazetke żeby mi ceny podać jakiś ciekawych i dość tanich rzeczy? :cool3:[/quote] tylko ja mam obroze, smycze i komplety, i szczotki po 4 zl zabawki 3-4zl smaki kolo 4 , roznie ale taniej niz normalnie tanie sa saszetki pedigree :lol: sporo fajnych rzeczy w kazdym razie
Jami Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :crazyeye: Ale tanio ;p Kiedy się ta promocja skończy? :cool3: [SIZE=1]Przepraszam za moją upierdliwość xd[/SIZE]
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Jami']:crazyeye: Ale tanio ;p Kiedy się ta promocja skończy? :cool3: [SIZE=1]Przepraszam za moją upierdliwość xd[/SIZE][/quote] pisze ze do 27 ;)
Kasia&Rika Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='gops']pisze ze do 27 ;)[/quote] tego typu promocje są zawsze po prostu do wyczerpania zapasów.
gops Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Kasia&Rika']tego typu promocje są zawsze po prostu do wyczerpania zapasów.[/quote] oj nie kas ostanio w tamtym roku rzeczy jeszcze bylo sporo a oni je zdjeli bo kosze sa potrzebne na nastepne rzeczy i to co sie nie sprzedalo pewnie wrzuca w tym roku do koszy ;)
Kasia&Rika Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='gops']oj nie kas ostanio w tamtym roku rzeczy jeszcze bylo sporo a oni je zdjeli bo kosze sa potrzebne na nastepne rzeczy i to co sie nie sprzedalo pewnie wrzuca w tym roku do koszy ;)[/quote] to ja mam chyba dużą biedronkę obok siebie, bo zawsze wszystko jest do wyczerpania. u mnie są jeszcze młynki , które były z 3 miechy temu itd.
Recommended Posts