Darianna Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 a ja się zastanawiam nad charcią dla seterowego... Ale jakoś delikatnie mi one wyglądają ;)
BullWest Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Bewarka']O sportdogu już dawno wiedziałam i właśnie się waham między nim a sport blue rogza. Bardziej jestem za tym pierwszym, ale guardy są chyba tylko na allegro - nie mam tam konta a wole, żeby rodzina, a przynajmniej mój brat, nie wiedzieli, że coś kupiłam dla psa :diabloti: Jak na razie czekam aż mi mama pieniążki wreszcie da :grins:[/quote] Haha:evil_lol: Skąd ja to znam, ja teraz myślę, czy nie lepiej zamawiać samych obróżek z rogza, bo są mniejsze niż szelki i łatwiej je ukryć:evil_lol: Ale co w ogóle nie chcesz zamawiać przez internet? Bo możesz poprosić kogoś kto ma konto na allegro żeby zamówił na Twój adres;)
WeronikaM Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 gdzie kupujecie w internecie FROGA i LORDA ?? bo ja nie mogę znaleźć :oops:
BullWest Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [url=http://www.futrzakowo.pl/]Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt[/url] - Tu jest i Lord i Frog:loveu:
ewka i haker Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ja wczoraj w zoologicznym trafilam na sportdog ale kurde nie mogę
Bewarka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='BullWest']Haha:evil_lol: Skąd ja to znam, ja teraz myślę, czy nie lepiej zamawiać samych obróżek z rogza, bo są mniejsze niż szelki i łatwiej je ukryć:evil_lol: Ale co w ogóle nie chcesz zamawiać przez internet? Bo możesz poprosić kogoś kto ma konto na allegro żeby zamówił na Twój adres;)[/quote] Nie to, że nie chce. :evil_lol: Ale niestety tych szelek - guardów nie ma w żadnym sklepie, tylko na allegro - jak chciałam coś zamówić to do brata, bo on akurat jest tam zarejestrowany, a teraz nie, tylko by narzekał a i tak nie zamówił i jeszcze kazał puknąć się w głowę. Buty, bluzka, wszystko, byle nie dla psa... :diabloti: Już mój ojciec jest lepszy, jak za swoje to moge robić co chce. :eviltong: No i mam problem, bo do tego użytkownika co sprzedaje to nie mam kontaktu, bo oczywiście trzeba być zarejestrowanym :cool1: Dlatego jakby ktoś mógł...:grins: Jak na razie to jak mówiłam, mam mało kasy i czekam, aż mi mama da.
BullWest Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Bewarka']Nie to, że nie chce. :evil_lol: Ale niestety tych szelek - guardów nie ma w żadnym sklepie, tylko na allegro - jak chciałam coś zamówić to do brata, bo on akurat jest tam zarejestrowany, a teraz nie, tylko by narzekał a i tak nie zamówił i jeszcze kazał puknąć się w głowę. Buty, bluzka, wszystko, byle nie dla psa... :diabloti: Już mój ojciec jest lepszy, jak za swoje to moge robić co chce. :eviltong: No i mam problem, bo do tego użytkownika co sprzedaje to nie mam kontaktu, bo oczywiście trzeba być zarejestrowanym :cool1: Dlatego jakby ktoś mógł...:grins: Jak na razie to jak mówiłam, mam mało kasy i czekam, aż mi mama da.[/quote] Bewarka jakbyś chciała to ja mogę zamówić na Twój adres, nie ma problemu:loveu: Sama ostatnio pozamawiałam pierdół i czekam, aż przyjdą;) Może też zamówię tego sportdoga:d Zwłaszcza, że u tego użytkownika, który je sprzedaje (Agaciora1) kupowałam już parę rzeczy (komplecik z Trixie Mojave i zabaweczki) jest bardzo fajny:d
BullWest Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Czasowa']Mamy lańcuszek :multi:[/quote] Bez zdjęcia się nie liczy. Pooooka!
Foxowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A ja już widzialam :eviltong: W galerii wstawiła :evil_lol:
Czasowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='BullWest']Bez zdjęcia się nie liczy. Pooooka![/quote] W galerii na... chyba 17 stronie. :p
Bewarka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='BullWest']Bewarka jakbyś chciała to ja mogę zamówić na Twój adres, nie ma problemu:loveu: Sama ostatnio pozamawiałam pierdół i czekam, aż przyjdą;) Może też zamówię tego sportdoga:d Zwłaszcza, że u tego użytkownika, który je sprzedaje (Agaciora1) kupowałam już parę rzeczy (komplecik z Trixie Mojave i zabaweczki) jest bardzo fajny:d[/quote] Aha, dzięki wielkie :multi: Więc jak coś to napiszę ci na PW ;)
KaRa_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='zoosia21']wie ktoś czy gdzieś w Poznaniu można kupić rogzy?[/QUOTE] W Zoo Naturze oczywiście :lol:
Ola164 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ja kupiłam takie od taks: [IMG]http://x.garnek.pl/ga1529/83f686b549f1a0a6401507a3/pani_koreczka_w_nowych.jpg[/IMG] [IMG]http://x.garnek.pl/ga3971/c1ee3420dd041aa6401458a3/pani_koreczka_w_nowych.jpg[/IMG] [IMG]http://x.garnek.pl/ga7143/2aa833d115163ca6401436a3/6401436.jpg[/IMG] I do nich jest smycz 2 m też różowa w groszki ;)
Czasowa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Śliczniutka. Ja mojemu co roku nowy komplet będę kupować. W tym roku jest łańcuszkowy tymczasowo, a może jak będę na wystawie w Sopocie i będzie, to od Lorda, taką obrożę jak ma rogz, pół zaciskową z łańcuszkiem, i smycz z szelkami do kompletu. :cool1:
Migori Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='zoosia21']wie ktoś czy gdzieś w Poznaniu można kupić rogzy?[/quote] W zoo natura mają mały wybór. Zamów sobie z pełnej miski, ceny są o wiele niższe (nawet jeśli doliczysz przesyłkę).
Infortune. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jak ostatnio byłam w zoonaturze to ceny był bardzo zbliżone do tych na pełnej misce, bez kosztów przesyłki... A co do rogzów, kiedyś były jeszcze w Gordonie na wildzie, koło rynku, ale nie wiem czy jeszcze są. ;)
vege* Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Ola164']Ja kupiłam takie od taks: [IMG]http://x.garnek.pl/ga1529/83f686b549f1a0a6401507a3/pani_koreczka_w_nowych.jpg[/IMG] I do nich jest smycz 2 m też różowa w groszki ;)[/quote] śliczne ja też takie kupuję od taks tylko te niebieskie w białe groszki ale nie szelki tylko obróżkę i smycz :)
Migori Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Infortune.']Jak ostatnio byłam w zoonaturze to ceny był bardzo zbliżone do tych na pełnej misce, bez kosztów przesyłki...[/quote] To ciekawe, bo w zoo naturze wołali 98zł za smycz rogza a w pełnej misce kupiłam za 60zł :roll:
BullWest Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Tak, na Pełnej-misce jest teraz -35% na szelki i smycze regulowane. I szele i smycze wychodzą po 60zł, a normalnie ponad 90.
vege* Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mam pytanie do tych, którzy już kupowali obroże półzaciskowe, czy jeśli obroża jest dobrze wyregulowana to czy psiak nie wyciągnie z niej głowy? Bo trochę się tego obawiam, a chciałam taki ładny półzacisk u taks kupić :)
Recommended Posts