Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']Rogza Green Tartan ma Kasia_Rika na sprzedaż, zacisk L-ke[/quote]

nie lubię zacisków rogza :eviltong: wolę zatrzask - ale bez rogza się obejdzie bo ostatnio się psuje i mnie do niego nie ciągnie :lol:

Biore Manmata :loveu: Nie dosyć, że tani to jeszcze taaaki łany :eviltong:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='gops']ja raz tez zle zrobilam zamowienie bo wsadzilam 3 obroze rogza do koszyka a chcialam kupic 2 (zapomnialam skasowac jednej) , i napisalam zeby anulowali jedna i nic nie odpisali ale wyslali 2 obroze ;)
wiec raczej odwolaja zamowienie[/quote]
Mam nadzieje!
Tyle, że ja będę chciała te szele ale 1 i później... A prze moje zamówienie na razie nie ma blue camo S... Mam nadzieje, że zamówienie odwołają a szelki wsadza znów do asortymentu.

Posted

[quote name='Lucky.']Może mi ktoś powiedzieć gdzie mierzy się psa w klacie ?
Bo chcę kupić jakieś szele niedługo ale nie wiem jak zmierzyć ...[/QUOTE]

[IMG]http://www.fordog.pl/images/wymiar.gif[/IMG]

Posted

Może dzisiaj zmierzę ;)
Może mi ktoś zmierzyć ile ma obroża ed Ska ?
Bo na stronie pisze że do 38 cm a moja tyle ma, gorzej by było jakby okazało się że jest za mała ...

Posted

[quote name='Lucky.']Może dzisiaj zmierzę ;)
Może mi ktoś zmierzyć ile ma obroża ed Ska ?
Bo na stronie pisze że do 38 cm a moja tyle ma, gorzej by było jakby okazało się że jest za mała ...[/quote]
Ska na spaniela bedzie zdecydowanie za mała. Kup M

Posted

[quote name='Marta_Ares']wymiar C;)
To przy okazji zmierz tego spaniela kolezanki bo jakos nadal trudno mi uwierzyc zeby w klacie mial 70cm.......[/quote]

to chyba jakis spaniel z nadwaga :diabloti:
moja wielkosci spaniela ma nie cale 60cm

Posted

[quote name='drzalka']Gops obroza juz dawno wysłana :]

Co to pelnej miski. Ostatnio odwołałam zamówienie bez problemów ;)[/quote]

Pocieszacie mnie :razz: Jest ok

Posted

[quote name='gops']to chyba jakis spaniel z nadwaga :diabloti:
moja wielkosci spaniela ma nie cale 60cm[/quote]
chyba jakiś spaniel karłowaty..

70 cm to ma obwód szyji duży pies

Posted

Jak się zdecyduję to kupię ed tylko ta szerokość mnie przeraża ...
Ja nie wiem może źle mierze ale moja suka spaniela ma 64 cm w klacie ...
Daisy ma koło 70 cm na prawdę Marta ;l
ja idę zaraz zmierzyć Megi jeszcze raz : P

Posted

Jeszcze w ramach uzupełniania zdjęć :) - szele Manmata:

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=38c83756ff5d8c72][IMG]http://images8.fotosik.pl/12/38c83756ff5d8c72m.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=dc32114f6e22ffa2][IMG]http://images8.fotosik.pl/12/dc32114f6e22ffa2m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='moon_light']chyba jakiś spaniel karłowaty..

70 cm to ma obwód szyji duży pies[/quote]

ale spaniel nie jest duzym psem :eviltong:

nowofunland ma 65cm , kupowalam obroze niedawno ;)

to ile ma w klacie dog?

Posted

[quote name='gops']ale spaniel nie jest duzym psem :eviltong:

nowofunland ma 65cm , kupowalam obroze niedawno ;)

to ile ma w klacie dog?[/quote]
nie jest tez takim malym, zeby miec klatke o obwodzie 70 cm. chyba ze to jakis niewyrosniety spaniel z pseudo..no ale wtedy nie nazywajmy go spanielem.
Nie wiem ile ma dog :) , nie robilam takich pomiarów.

Posted

[quote name='moon_light']nie jest tez takim malym, zeby miec klatke o obwodzie 70 cm. chyba ze to jakis niewyrosniety spaniel z pseudo..no ale wtedy nie nazywajmy go spanielem.
Nie wiem ile ma dog :) , nie robilam takich pomiarów.[/quote]

to mi namotalas
czyli uwazasz ze powinien miec wiecej niz 70cm lub mniej wiecej tyle?
niewiem kto ma spaniela z rodo ale np [B]kasia i rika[/B] pisala ze jej ma nie cale 60 ;) mysle ze 70cm to duzo na spaniela , tymbardziej suczke

Posted

moon bo Ty masz konia nie psa:lol:.

Po pierwsze ED ma inna wymiarowke niz reszta firm i ich rozmiary zaczynaja sie od rozmiaru XXS, tym sposobem moja sznaucerka srednia noszac Lki rogz'a, wyladowala w Sce, moj miniaturek z eMek rogz'a w XSce, szelki maja S (mini) i M (srednia) , wiec ED trzeba rozpatrywac troche inaczej.

Co do klaty spaniela to nie wiem ile one maja, ale moja sznaucerka srednia ma 63cm w klacie i wiekszej jej sobie nie wyobrazam, a spaniel z 70cm klata to dla mnie abstrakcja;).

Moj minik ma w klacie 50cm i wyglada jak beczka i zawsze weci komentuja, ze ma czym oddychac. Zreszta moon co ja Tobie bede mowic, przeciez masz do czynienia z malym psem;).

Posted

Ten spaniel ma nadwagę i to sporą ;) Waży około 20 kg także wiecie.
Zmierzyłam Grubą i ma w klacie koło 61-62 cm z luzem ;)
Puzzle możesz mi powiedzieć ile cm maksymalnie ma Ska ed ?

Posted

Spaniele są nabite zwykle ... Moja beczka ma 64 w klacie:-o przed chwilą zmierzyłam. a wiadomo że coś luzu musi zostać... i Rika nie jest wcale bardzo owłosiona, a niektóre spaniele są ... więc 70 to możliwe ...

kiedy ona się tak roztyła:-o a od miesiąca ma codzienne intensywne 3-4h godzinne spacery, wcześniej też miała ale krótsze, przez szkołę - zwykle ok. 2h...

Posted

[quote name='Lucky.']Ten spaniel ma nadwagę i to sporą ;) Waży około 20 kg także wiecie.
Zmierzyłam Grubą i ma w klacie koło 61-62 cm z luzem ;)
Puzzle możesz mi powiedzieć ile cm maksymalnie ma Ska ed ?[/QUOTE]

Podawalam kiedys dokladne wymiary obu rozmiarow, jezeli chcesz mozesz poszukac mi sie nie chce ciagle ich rozregulowywac;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...