Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBeta']Zamówiłam brązową :diabloti:[/QUOTE]

wlasnie chcialam napisac, ze ladniej mu bedzie w brazie:evil_lol:

Ladnie roteczkowi bylo:loveu:, jak sie daje taka kase za obroze to trzeba wymagac jakosci isc i oddac, zawsze trafiaja sie felerne sztuki, kiedys i gdzie musza;). No, a jak w koszu wyladowala to po sprawie.

Moon Tobie poszedl karabinek, musial byc jakis felerny, bo poszla ta najmocniejsza czesc, ktora we wszystkich smyczach jest podobnej grubosci, ale ja bym sie bala przy takim psie o wytrzymalosc tasmy, poprostu nie wyszlabym w Lce z dogiem, chociaz wiem, ze im wezsza tasma tym lepiej lezy w rece, ale normalnie mialabym opor, wewnetrzny strach:evil_lol:. Mozesz jeszce raz pokazac Figara w czewonych kostkach?:loveu:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Malina.']Co prawda nie mam na imię Michał, ale odpowiedzi na Twoje pytanie nie zauważyłam, więc ja odpowiem :smile:. Hala D, wejście D14 lokal 64 ;-). [/QUOTE]
Dziękuję :loveu:. Jak już będą tam te rzeczy które mnie interesują to się przejadę, pomacam i dobiorę kolor ;).Mam nadzieję, że to jakoś niedługo nastąpi.

Posted

[quote name='*Monia*']Dziękuję :loveu:. Jak już będą tam te rzeczy które mnie interesują to się przejadę, pomacam i dobiorę kolor ;).Mam nadzieję, że to jakoś niedługo nastąpi.[/quote]

Proszę bardzo ;). Michał pisał mi, że 20.09 ma robić tam dostawę, więc będziesz miała pewnie większy wybór, bo jak ja ostatnio byłam to nie było wszystkiego co chciałam.

Posted

pozniej na modelu bo baterie padły:evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/276/6e76ab49cb81a8e8.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/11/5241095428b712a9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote]Proszę bardzo ;-). Michał pisał mi, że 20.09 ma robić tam dostawę, więc będziesz miała pewnie większy wybór, bo jak ja ostatnio byłam to nie było wszystkiego co chciałam.[/quote]
Już mu swoje życzenia na PW wysłałam :evil_lol:. Ja wybredna baba jestem, więc muszę pomarudzić ;).

[B]Marta_Ares- [/B]śliczne :loveu::loveu:. Skąd masz takie cuda?

Posted

[quote name='puzzle']wlasnie chcialam napisac, ze ladniej mu bedzie w brazie:evil_lol:[/QUOTE]
Też tak myśle ;) Zamówiłam jeszcze Paint Paw i Choc Feminine :siara: :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']green tartan i pomarańczowa z nitką :p[/quote]

ta pomaranczowa jest fajna na zdjeciu tez mi sie podobala ale jak zobaczylam w zologu na zywo to mi sie odechcialo taka zarowa :eviltong:

Posted

My mamy rogza pomarańczowego z nitką.

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/9444/dsc04660ay1.jpg[/IMG]

Planuje zamówić obroże planet rogz + szelki (sport blue albo rogzette) :lol:

Posted

[quote name='gops']ta pomaranczowa jest fajna na zdjeciu tez mi sie podobala ale jak zobaczylam w zologu na zywo to mi sie odechcialo taka zarowa :eviltong:[/QUOTE]

co kto lubi :cool3:

[quote name='Tinka:)']unbelievable :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE]

też jestem w szoku :eviltong: ale raz na rok można :diabloti:

Posted

jaaaa pomoze mi ktos znalezc szelki moro regulowane nie mniej niz 16mm tasma...
nigdzie znalezc nie moge..
tylko nie guardy tylko te drugie :razz:

sa z chaby niby ...no ale niewiem ma ktos moze? :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...