demi Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 irysek napisał(a):no to super, chcemy nowych wiesci, blizne to ma chlopak jak ja po wycieciu nerki. koszmarna. dobrze chociaz, ze juz po strachu. a czemu on tak je na stojaca? wlasnie przez te problemy ma takie zalecenia? wyglada bidunio jakby sie przy tym bardzo meczyl. Tak, musi jeść na stojąco. Bo przełyk jeszcze do normalnych rozmiarów nie wrócił, bo był uciskany przez ten przewód Botalla. Z nowych to powiem, że Bis ani razu nie wymiotował w DS :loveu: Pilnują go jak nikt inny, w koncu to ich słoneczko w głowie:loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hej demi, znalazłam watek przeczytałam wszystko dzięki że się nim zaopiekowałaś, bardzo się cieszę że operacja się powiodła, że biś ma dom, że tyje, że żyje i w ogóle! Jesteś kochana. Odpłacą ci w niebie. Pzdr. Quote
Pusiakowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Super , ze ma juz swój domek ! :multi: :loveu: Quote
JustynaM. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja tez bardzo sie ciesze !!!!!!!!!!!!! Demi :modla::modla::modla::modla: dla Ciebie za to co dla niego zrobilas!!!!!! mam jeszce takie pytanie dlaczego jego zdjecie zostalo dodane dziasija na n.klase z prosba o pomoc jesli ma Domek????? Quote
demi Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 JustynaM. napisał(a):ja tez bardzo sie ciesze !!!!!!!!!!!!! Demi :modla::modla::modla::modla: dla Ciebie za to co dla niego zrobilas!!!!!! mam jeszce takie pytanie dlaczego jego zdjecie zostalo dodane dziasija na n.klase z prosba o pomoc jesli ma Domek????? nom, dla niego to bym się pokroić dała:evil_lol: może dlatego się pojawiło, bo musimy za zabieg zapłacić...:roll: Quote
gemsi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Bibis jest zjawiskowy, chyba wszystkie setereowato wyzlowate uwielbaja spanie na kanapie :) Quote
gosikf & dogs Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 PIENIĄDZE BARDZO POTRZEBNE demi ile dokładnie trzeba zapłacic za operację? Quote
demi Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 do oddania mamy w sumie około 2.000zł, z badaniami, endoskopiami i innymi cudami:lol: ale najważniejsze, że psiurek ma chałupkę cud miód malina:loveu: Quote
Recommended Posts