groszek83 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Cześć podróżniczko:multi: A po co siedzieć w domu jak można tyle świata zobaczyć;) Quote
Efciq Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Hej :multi: Wrócilam ;) i już chyba nigdzie nie wyjeżdzam... Niestety nie będzie na razie zdjęć,bo moja siostra wyjechała do Hiszpanii i zabrała aparat...:/ no chyba że chcecie jeszcze jakieś z Bornolmu? groszek83 napisał(a):Cześć podróżniczko:multi: A po co siedzieć w domu jak można tyle świata zobaczyć;) hej :lol: No właśnie :evil_lol: Pestka napisał(a):Hej co tam? Hej ;) Pusiakowa napisał(a):ale ty podrózujesz:-o no, a co?! gordonowa napisał(a):Ewka, czy ty kiedykolwiek powrócisz na stałe w te wakacje? :shake: Ładne zdjątka :) Właśnie wróciłam :eviltong: Dzięki :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witam :) To ja poproszę zdjęcia z Bornolmu :evil_lol: Quote
Efciq Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Hej :) Tylko dwie osoby chcą zdjęcia z Bornholmu... no ale dobra widoczek Na rynku w Ronne była taka piana :eviltong: Plaża :P i baaaaardzo duży rynek w Nexo (tam mieszkaliśmy) wiatraki :) Na razie tyle zdjęć ;) Później jeszcze wstawię Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P6260383.jpg Ale fajniie! A to z jakiejś okazji było? :-o Quote
Efciq Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P6260383.jpg Ale fajniie! A to z jakiejś okazji było? :-o Nie,chyba nie .My tylko przejeżdzaliśmy i trafiliśmy akurat na piane :lol: Quote
Efciq Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Aha, ale pomysłowo zrobione :) No :lol: A potem byłam cała mokra xD Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Efciq napisał(a):No :lol: A potem byłam cała mokra xD Mokra, ale czysta xdd :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kici, kici kici kicorki ! :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Efciq Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Mokra, ale czysta xdd :evil_lol: no... przynajmniej xD Onomato-Peja napisał(a):Kici, kici kici kicorki ! :multi: :loveu::loveu::loveu: o dawno nie było kici kotków :cool3: a chcecie? Quote
Cavy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P6240335.jpg Jakaś opustoszała ta plaża :evil_lol: :eviltong: A może ja specjalnie dla Was odstąpili? :lol: :razz: My tu dopiero pierwszy raz jesteśmy, ale zapewnię nie ostatni, już się Nas tak łatwo nie pozbędziecie :diabloti: Quote
Efciq Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Cavy']http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P6240335.jpg Jakaś opustoszała ta plaża :evil_lol: :eviltong: A może ja specjalnie dla Was odstąpili? :lol: :razz: My tu dopiero pierwszy raz jesteśmy, ale zapewnię nie ostatni, już się Nas tak łatwo nie pozbędziecie :diabloti: xD Jak przyszliśmy to od razu pouciekali :evil_lol: Wszyscy tam na rowerach jezdzą, a nie chodzą na plaże...a pozatym silny wiatr jest Zapraszamy ponownie :lol: My do Was też zaraz zajrzymy ;) Jak chcecie fotki to przyjedzcie do mnie z aparatem :eviltong: no chyba, że znajdę kabelek do baaardzo starego aparatu... Edit: Znalazłam kabelek :) jemy :D to tyle zdjęć. Może jutro jakieś jeszcze wstawię :) Quote
Klaudysiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jutro - czyli dziś? :diabloti: Nie żeby mi się kociaczki nie podobały, ale nalegam na psiakowe foty xD Quote
Tequila1017 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Fajne te fotki kotków :cool3: :loveu: A u mnie już tydzień nie ma mojej kotki :placz: Quote
Efciq Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Klaudysiaczek napisał(a):Jutro - czyli dziś? :diabloti: Nie żeby mi się kociaczki nie podobały, ale nalegam na psiakowe foty xD no :P wieczorem powstawiam fotki kotów :cool3: Pestka napisał(a):Dobra to teraz psiakowe :D Jutro może pójdę z Willym na spacer jak się sąsiadka zgodzi :lol: Mqrtynq napisał(a):Fajne te fotki kotków :cool3: :loveu: A u mnie już tydzień nie ma mojej kotki :placz: dzięki A co się stało z nią? :placz: Zrobiłam suwaczki i wstawiłam na pierwszą stronę galerii :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Te fotki to którym wieczorem? :evil_lol: Quote
Recommended Posts