Efciq Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Te fotki to którym wieczorem? :evil_lol: xD teraz dam chociaż prawie nikt mnie nie odwiedza, ale ok :shake:... ziewu,ziewu :lol: to tyle Quote
Rahl Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja cię nawiedzam, ale nic nie piszę efciku mój :P. Fajne fotki :loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 gordonowa napisał(a):Ja cię nawiedzam, ale nic nie piszę efciku mój :P. Fajne fotki :loveu: ja tez :cool3:. no fajne, fajne :loveu::diabloti: Quote
groszek83 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P6240335.jpg :loveu: ale ja dawno nad morzem nie byłam już nawet wstyd napisać ile lat:evil_lol: Witanko:multi: Quote
Cavy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jaki wygodnicki ten kot, cały fotel zajmuje :mad: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hej :multi:. psiakowe foty cemy!! u nas fotki.;) pozdrawiamy.:) Quote
Efciq Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']hej :multi:. psiakowe foty cemy!! u nas fotki.;) pozdrawiamy.:) Hej ;) nie ma psiakowych... zajżymy do Was:eviltong: my też :cool3: xD [quote name='Cavy']Jaki wygodnicki ten kot, cały fotel zajmuje :mad: :evil_lol: no, bo to jego fotel xD [quote name='groszek83']http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P6240335.jpg :loveu: ale ja dawno nad morzem nie byłam już nawet wstyd napisać ile lat:evil_lol: Witanko:multi: Hej :multi: A ja co roku prawie jezdze :P [quote name='Pusiakowa']ja tez :cool3:. no fajne, fajne :loveu::diabloti: dzięki :) [quote name='gordonowa']Ja cię nawiedzam, ale nic nie piszę efciku mój :P. Fajne fotki :loveu: jak nic nie piszesz jak piszesz :shake: dzięki [SIZE="5"] dzisiaj świętujemy :new-bday: :BIG: dwa lata temu mój tata poszedł do sypialni i ujżał Toksi i dwa śliczne małe kotki :loveu: Tytuśka i Platynię :multi: Quote
Rahl Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 BOŻE MÓWIŁAM CI ŻE ONE MAJĄ 8 SIERPNIA URODZINY!! Tak jest w książeczce zdrowia ! :P Quote
Efciq Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Izuuus napisał(a):Wszytskiego naj dla kicurków ;) Tytus dziękuje :lol: gordonowa napisał(a):BOŻE MÓWIŁAM CI ŻE ONE MAJĄ 8 SIERPNIA URODZINY!! Tak jest w książeczce zdrowia ! :P W książeczce jest 7 sierpnia... a pozatym dobrze to pamiętam.... Quote
Rahl Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Efciq napisał(a): W książeczce jest 7 sierpnia... a pozatym dobrze to pamiętam.... Ech niech ci będzie... :roll: Wszystkiego najlepszego dla Tytka :tort::new-bday::BIG:... Quote
Pusiakowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [CENTER]:laola: stoooo laaaaaat!!! dla Tytusa!:loveu::loveu: :laola:[/CENTER] Quote
Cavy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :kociak: Sto lat dla kocurków :laola: Jakieś fotki z tej okazji mogłabyś dać :razz: Quote
Efciq Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Pusiakowa napisał(a)::laola: stoooo laaaaaat!!! dla Tytusa!:loveu::loveu: :laola: gordonowa napisał(a):Ech niech ci będzie... :roll: Wszystkiego najlepszego dla Tytka :tort::new-bday::BIG:... Cavy napisał(a)::kociak: Sto lat dla kocurków :laola: Jakieś fotki z tej okazji mogłabyś dać :razz: Pusiakowa napisał(a):fotki! fotki! piesooooooowe!!!!!!:multi: Tytus dziękuje:lol: nie ma fotek, bo nie ma aparatu... przyjedzie za dwa tygodnie o ile wyjazd się nie przedłuży :eviltong: a do tego głupiego, starego aparatu nie mam bateri :/ Quote
Martunia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Naj naj naj :loveu::loveu::loveu: A fotki cudne :D Fajna piana :evil_lol: Quote
groszek83 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 sto lat dla kociambrów:multi: Niech im sie dobrze żyje;) Quote
Efciq Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 groszek83 napisał(a):sto lat dla kociambrów:multi: Niech im sie dobrze żyje;) Tytus dziękuje :lol: Martunia napisał(a):Naj naj naj :loveu::loveu::loveu: A fotki cudne :D Fajna piana :evil_lol: dziękuje :lol: dzięki :D Dzisiaj byłam z Aśką(gordonowa) i z Willym na spacerze :) Jak Yoanna zgra fotki to na pewno wstawię ;) A Przed chwilą (pół godz temu xD) upiekłam bułeczki :eviltong: i nawet dobre :lol: Quote
Tequila1017 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Heej :hand: Stoo dla kotków :D :multi: Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się pierwszy raz :cool3: Śliczne fotki :loveu::loveu: Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ale super zdjęcie, Willy jaki zapatrzony w Ewę :loveu: :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 fajowe fotki.;) śliczny willy:loveu:. a on za tym korzeniem skakał? xd Quote
Recommended Posts