Rahl Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Kurde i nawet sie ze mną nie zdzwoniłaś, no :mad:. Quote
Rahl Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ewcik już wrócił! :multi: Widziałam się z nią w sobotęę ;) A teraz są u niej koleżanki więc wątpię, czy napisze coś na dogo. A potem wyjeżdża do babci i znowu jej nie będzie ;). Więc może dopiero pod koniec lipca zajrzy... :) Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 no wiesz.. jak mozesz :shake:. dawaj nam foty! Asia - idz do niej - porób fotki i tu wstaw :multi::loveu: Quote
Martunia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Czy Ewa była dziś w aquaparku ? Jak tak to ją dzisiaj widziałam. :cool3: Tylko że mnie pewnie nie poznała, bo byłam bez okularów. :lol: Quote
Rahl Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Martyna, jak miałam porobić fotki jak ja sama miałam gości, a poza tym te dziewczyny podobno mnie nie chcieć :(:(:(. Marta, bardzo możliwe, że była, bo planowała pojechać z koleżankami do aqua :). Nie wiem obecnie co u Ews, nie mam z nią kontaktu :roll: Quote
groszek83 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dalej biega;) Pozostaje tylko życzyć udanych wojaży:multi: Quote
Pusiakowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 hejooooooo . Aś, jak to cię nie chcieć?:(:( nie tople:placz: nie chcieć asiulki:placz: ja im wleję:mad::diabloti: Quote
Efciq Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Hej :multi: Ciągle gdzieś wyjeżdzam :P Zaraz po tym jak moje koleżanki mnie odwiedziły we Wrocławiu to przyjechała moja kuzynka z Australii. Jutro najprawdopodobniej pojade do Berlina i potem do Szczecina i Żelkowa ( wieś nad morzem :P) Ogólnie się nie nudzę :) Ale będe za to cały sierpień w domu :/ Martusia- ja byłam dwa razy w aqaparku, więc chyba to byłam ja xD Jak wróce to napewno napisze na dgm( chyba, że dogo zamieni się z żółwia...) Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No to ja Ciebie widziałam, ale ty mogłaś mnie nie rozpoznać. xD ;) Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Bo nie byłam pewna, czy to na pewno ty. xD Stałaś chyba przed zjeżdżalnią 'black hole'. xD Quote
Efciq Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Martunia']Bo nie byłam pewna, czy to na pewno ty. xD Stałaś chyba przed zjeżdżalnią 'black hole'. xD Aha xD no byłam na niej :P macie pare zdjęć z Bornholmu... mieszkałam w tym trzecim widoczek mieszkaliśmy w takim domku letniskowym :D Nasze rowery :P puszczaliśmy kaczki...- nie patrzcie na mnie! Quote
Efciq Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Mój tata hahaha xD zdrzemną się xD Przy wiatraku z Anią :) i z mamą Jadę nad morze :) Quote
Efciq Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Mój tata hahaha xD zdrzemną się xD Przy wiatraku z Anią :) i z mamą Jade nad morze :) Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ale fajne zdjęcia. :) Ja się żegnam na tydzień! :hand: Quote
Pestka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hej ;) Jak fajnie akurat na fotki trafiliśmy :razz: Quote
Efciq Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Hej :multi: Wczoraj właśnie wróciłam z nad morza :lol: Byłam w Szczecinie,Świnoujściu i Międzyzdrojach :) Najprawdopodobniej dzisiaj albo jutro jadę do Bytomia... Martunia napisał(a):Ale fajne zdjęcia. :) Ja się żegnam na tydzień! :hand: dziękuję :) Pestka napisał(a):Hej ;) Jak fajnie akurat na fotki trafiliśmy :razz: Hej :lol: hehe xD Pusiakowa napisał(a):hej:):). fajnie tam:cool3::cool3: Hej :p nom :D groszek83 napisał(a):Cześć Wakacje udane z tego co widze;) Hej ;) No i to jak :D No i fotki ;) Teraz możecie się pośmiać.... Quote
Rahl Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ewka, czy ty kiedykolwiek powrócisz na stałe w te wakacje? :shake: Ładne zdjątka :) Quote
Recommended Posts