Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Haha, tego, że byłyście mumiami ? xD Zgadłam. :evil_lol: A tak naprawdę poznałam. :D Quote
Efciq Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Martunia napisał(a):No to zabawa musiała być udana. :D Super zdjęcia. :D O, Ty i Asia w roli mumi. :evil_lol: Bardzo udane urodziny :multi: dzięki;) Dzisiaj jeszcze może dam fotki z balu ;) Quote
Sweet Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Hej ewa:D fajne te zdjęcia z urodzin:D widać że się fajnie bawiłyście:D ale brakuje mi tam chłopaków:razz::diabloti::evil_lol: No i czekamy na foty z balu:D a mumie to bym od razu rozpoznała zawsze i wszędzie:lol::lol: Quote
Efciq Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Sweet']Hej ewa:D fajne te zdjęcia z urodzin:D widać że się fajnie bawiłyście:D ale brakuje mi tam chłopaków:razz::diabloti::evil_lol: No i czekamy na foty z balu:D a mumie to bym od razu rozpoznała zawsze i wszędzie:lol::lol: Hej;) dzięki :) fotki z balu będą potem teraz czas na koty :) Joanno za bardzo rozpoznawalne jesteśmy... :shake: Quote
Efciq Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Nosek :loveu: i maleńki Tytus (gdzieś znalazłam :P) Quote
Rahl Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tytusowaty ma słiodkiego nosa. Masz rację, powinnyśmy się bardziej ukrywać i mniej pokazywać, za bardzo nas rozpoznają :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Heeej! :multi: słitaśny nosek . :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Heeeej:multi::multi: jest śliczny kucurek:loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A ja chciałabym jeszcze zobaczyć cie z nowa fryzurką:razz: http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/DSC00dd014.jpg http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P5010310am-1.jpg nic sie nie zmienił:lol: Quote
Rahl Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 to Ewa z balu, już w nowej fryzurce. Z przodu tak nie widać, bo dłuższe miała z tyłu i tylko tam się tak jakby wyrównało ;) Quote
groszek83 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Myślałam że ciachła sie na krócej:evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Witamy się po raz pierwszy :) http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/DSC00dd014.jpg śliczny kotek ;) Zapraszamy do nas :) [SIZE="1"]ps. ja będę od poniedziałku do następnego poniedziałku we Wrocławiu, a wy tam mieszkacie .. Quote
Martunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No, ładnie wygląda. :D A co tu tak cicho :D ? Quote
Rahl Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Mqrtynq'] ps. ja będę od poniedziałku do następnego poniedziałku we Wrocławiu, a wy tam mieszkacie .. Coś sugerujesz? :cool3::lol: Quote
Tequila1017 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 gordonowa napisał(a):Coś sugerujesz? :cool3::lol: Nic nic . Proponuje spacer :lol: ale niestety nie będą ze mną moje psy tylko przyjaciółki . :lol: xDD Quote
Rahl Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A wiesz w jakiej okolicy będziesz? Tzn. tylko ja bym mogła iść na spacer, bo Ewa już jutro jedzie na wakacje na Bornholm ;) Quote
groszek83 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 gordonowa napisał(a):A wiesz w jakiej okolicy będziesz? Tzn. tylko ja bym mogła iść na spacer, bo Ewa już jutro jedzie na wakacje na Bornholm ;) I nie przyjdzie sie pozegnać????:mad: Quote
Tequila1017 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 gordonowa napisał(a):A wiesz w jakiej okolicy będziesz? Tzn. tylko ja bym mogła iść na spacer, bo Ewa już jutro jedzie na wakacje na Bornholm ;) Tak. Na KOZ. Quote
Efciq Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Tutaj gordonowa, tylko, że piszę od Ewki, która właśnie sę pakuje na Bornholm :eviltong: Martynq - KOZ, to jest Kozanów? :razz: To 'bliziutko', tylko po drugiej stronie Wrocka :loveu: :diabloti:. A Ewka mi mówiła, że ona jakoś w sobotę czy w niedzielę wraca, więc może jednak tak pod koniec tygodnia się spotkamy jeszcze z Ewką ;). Zależy od ciebie :) Aha, i Ewka się na pewno z wami pożegna :):) Ewa każe mi przekazać, żeby zwrócić uwagę na jej nowy superaśny banerek :diabloti: ;) Quote
Tequila1017 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Efciq napisał(a):Tutaj gordonowa, tylko, że piszę od Ewki, która właśnie sę pakuje na Bornholm :eviltong: Martynq - KOZ, to jest Kozanów? :razz: To 'bliziutko', tylko po drugiej stronie Wrocka :loveu: :diabloti:. A Ewka mi mówiła, że ona jakoś w sobotę czy w niedzielę wraca, więc może jednak tak pod koniec tygodnia się spotkamy jeszcze z Ewką ;). Zależy od ciebie :) Aha, i Ewka się na pewno z wami pożegna :):) Ewa każe mi przekazać, żeby zwrócić uwagę na jej nowy superaśny banerek :diabloti: ;) Chyba tak :lol: Bo ja tam nie mieszkam tylko moja przyjaciółka ;) mamy razem galerie na dogo :) Jej pieski to ta Spanielka z czuprynką i Amstaffka Bina. Niestety nie bd mogła zabrać mojej psinki TeQuili, bo Aria jest wredna :lol: A i to zależy od mojej koleżanki :) Możemy te rozmowe przenieś do naszej galerii, bo coś jej dogo szfankuje i nie moze na inne galerie wchodzić. Dziś na dogo weszła po 6 próbie :roll: Quote
Efciq Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Martunia']Jakie słodkie zdjecia. :loveu: Cudowne. ^^ dzięki ;) [quote name='gordonowa']Tytusowaty ma słiodkiego nosa. Masz rację, powinnyśmy się bardziej ukrywać i mniej pokazywać, za bardzo nas rozpoznają :diabloti: wiem :cool3: nom xD [quote name='Pusiakowa']Heeej! :multi: słitaśny nosek . :loveu::loveu::loveu: Hej :multi: dziękujemy ;) [quote name='Shappy']Piękny nosio :D dziękujemy ;) [quote name='Kaya93']Heeeej:multi::multi: jest śliczny kucurek:loveu::loveu: Hej ;) dzięki :D [quote name='groszek83']A ja chciałabym jeszcze zobaczyć cie z nowa fryzurką:razz: http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/DSC00dd014.jpg http://i365.photobucket.com/albums/oo93/efciq/P5010310am-1.jpg nic sie nie zmienił:lol: nic a nic ;) [quote name='gordonowa'] to Ewa z balu, już w nowej fryzurce. Z przodu tak nie widać, bo dłuższe miała z tyłu i tylko tam się tak jakby wyrównało ;) o matko Joanno?! okropie tu wyszłam...:/ [quote name='groszek83']Myślałam że ciachła sie na krócej:evil_lol: ale i tak dużo ściełam :lol: Quote
Recommended Posts