Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Fajne fotki ;)
Udanej wycieczki dziewczyny :cool3:

Dzięki :)
Shappy
Dzięki :)
Kaya93
Hej :)
Martunia
dzięki :) ok od dzisiaj będe dawać więcej fot zsobą :P
gordonowa napisał(a):
Ładnie wyszły te foty :razz:
I ty też super ;)
Pff, ja u siebie w galerii dam foty ze spacerku :eviltong:, mimo, że u mnie zupełnie nie zasługują - nikt nie zagląda od wieków :mdleje: :mad:

dzięki
ok :P to ja też dam ale później

no to wycieczka była super :eviltong: chyba wszystko już i tak od Aśki wiecie no i nie będe sie tu rozpisywać na niewiadomo ile... fotki dam jak mi ojciec zgra no i na razie nie będe zaglądać na dgm bo mam inne ważne sprawy na głowie n.p urodzinki :D w sobotę zestarzeje sie ;(

Posted

Hej staruszko :diabloti:. Przyszlam no wiesz.. te.. no.. ZYCZENIA ci zlozyc :razz::diabloti:.

Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.

100 latów! :laola:

Posted

[FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego! [/FONT] :laola::cunao::popcorn::BIG::new-bday: :ylsuper::Cool!::klacz::dog::bigcool: :sweetCyb::smilecol::siara::Rose::cool2: :multi::loveu:

Posted

Hej, hej! :multi:
dawno mnie nie było na dgm :P
dziękuje wszystkim za życzenia :loveu: urodziny były super :) fotki dam jutro.
5 czerwca miałam bal szóstoklasisty i było fajnie. Mam kilka swoich fotek, a kilka mi Asia(gordonowa) zgra :D. A tak ogólnie to wszystko jest po staremu xD Tytus już nie łapie na szczęście tyle kleszczy. Ostatnio jak się obudziłam to na tarasie mysz, otwieram szafe mysz :shake: Teraz zamiast kleszczy to będzie inwazja myszy?! :angryy: Na zakończenie roku nasza klasa przygotowywuje głupie przedstawienie , w którym niestety gram... i więcej już chyba na ten temat nie powiem. Ha i załapie sie na pasek nawet :cool3: 4.75 :lol:. W dzień zakończenia roku wieczorem jade na wakacje na Bornholm :multi: na tydzień. Mam nadzieje, że będzie pogoda, bo u nas ciągle leje i mnie to już zaczyna wkurzać. Jade z całą rodzinką :multi: Nawet Ania(siostra) pojedzie :cool3: Po tym Bornholmie jade z moimi koleżankami(koło mojej babci mieszkają-Tarnowskie Góry) pod namiot na tydzień i potem one przyjadą do Wrocka :cool3: Potem w lipcu moja kuzynka Kasia przyjedzie z Australii, a potem mam caaaaaaaały sierpień wolny ...:/
ale sie rozpisałam xD to już zakończe :P
Dobranoc wszystkim :lol:
PS: mam nadzieję, że zrozumiecie co wyżej napisałam xD

Posted

Nareszcie weszłaś - może mogłabyś zaszczycić dogomaniaków zdjęciami, ja to mogę sobie nawet i codziennie głaskać te koty, ale inni dogomaniacy chcieliby chociażby zobaczyć zdjęcia kotków, PRAWDA? :diabloti:
Aha, no i dawaj szybciej te foty z urodzin ;p

Posted

[quote name='gordonowa']Nareszcie weszłaś - może mogłabyś zaszczycić dogomaniaków zdjęciami, ja to mogę sobie nawet i codziennie głaskać te koty, ale inni dogomaniacy chcieliby chociażby zobaczyć zdjęcia kotków, PRAWDA? :diabloti:
Aha, no i dawaj szybciej te foty z urodzin ;p
PAWDA xD aha i zapomniałam dodać, że scielam włosy :P
no macie te foty :P