Izuuus Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Fajne fotki ;) Udanej wycieczki dziewczyny :cool3: Quote
Efciq Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Izuuus napisał(a):Fajne fotki ;) Udanej wycieczki dziewczyny :cool3: Dzięki :) Shappy Dzięki :) Kaya93 Hej :) Martunia dzięki :) ok od dzisiaj będe dawać więcej fot zsobą :P gordonowa napisał(a):Ładnie wyszły te foty :razz: I ty też super ;) Pff, ja u siebie w galerii dam foty ze spacerku :eviltong:, mimo, że u mnie zupełnie nie zasługują - nikt nie zagląda od wieków :mdleje: :mad: dzięki ok :P to ja też dam ale później no to wycieczka była super :eviltong: chyba wszystko już i tak od Aśki wiecie no i nie będe sie tu rozpisywać na niewiadomo ile... fotki dam jak mi ojciec zgra no i na razie nie będe zaglądać na dgm bo mam inne ważne sprawy na głowie n.p urodzinki :D w sobotę zestarzeje sie ;( Quote
Pusiakowa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hej! :razz: oo. Ews bd stara babcia :diabloti:. 13? :cool1: haha. :D Asia napisz mi na gg co kupilas Ewsowi :diabloti::cool3: Quote
Pusiakowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hej staruszko :diabloti:. Przyszlam no wiesz.. te.. no.. ZYCZENIA ci zlozyc :razz::diabloti:. Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. 100 latów! :laola: Quote
Sweet Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :lol::lol::multi::multi:NAJLEPSZEGO:multi::multi::lol::lol: Quote
Martunia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego! [/FONT] :laola::cunao::popcorn::BIG::new-bday: :ylsuper::Cool!::klacz::dog::bigcool: :sweetCyb::smilecol::siara::Rose::cool2: :multi::loveu: Quote
groszek83 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Sto lat!!!! spóznione ale co tam:eviltong::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 O ja ktoś tu urodzinki miał:oops: wszystkiego najlepszego:buzi: PS gdzie Ty sie podziewasz:mad: Quote
Rahl Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ewcior mi powiedział, że nie chce mu się na dogo wchodzić :o. Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 eeeeeeeeeeeeeeeeeeews!!!!!!!!! :razz::razz::razz: obudz sie xD Quote
Efciq Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Hej, hej! :multi: dawno mnie nie było na dgm :P dziękuje wszystkim za życzenia :loveu: urodziny były super :) fotki dam jutro. 5 czerwca miałam bal szóstoklasisty i było fajnie. Mam kilka swoich fotek, a kilka mi Asia(gordonowa) zgra :D. A tak ogólnie to wszystko jest po staremu xD Tytus już nie łapie na szczęście tyle kleszczy. Ostatnio jak się obudziłam to na tarasie mysz, otwieram szafe mysz :shake: Teraz zamiast kleszczy to będzie inwazja myszy?! :angryy: Na zakończenie roku nasza klasa przygotowywuje głupie przedstawienie , w którym niestety gram... i więcej już chyba na ten temat nie powiem. Ha i załapie sie na pasek nawet :cool3: 4.75 :lol:. W dzień zakończenia roku wieczorem jade na wakacje na Bornholm :multi: na tydzień. Mam nadzieje, że będzie pogoda, bo u nas ciągle leje i mnie to już zaczyna wkurzać. Jade z całą rodzinką :multi: Nawet Ania(siostra) pojedzie :cool3: Po tym Bornholmie jade z moimi koleżankami(koło mojej babci mieszkają-Tarnowskie Góry) pod namiot na tydzień i potem one przyjadą do Wrocka :cool3: Potem w lipcu moja kuzynka Kasia przyjedzie z Australii, a potem mam caaaaaaaały sierpień wolny ...:/ ale sie rozpisałam xD to już zakończe :P Dobranoc wszystkim :lol: PS: mam nadzieję, że zrozumiecie co wyżej napisałam xD Quote
Rahl Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nareszcie weszłaś - może mogłabyś zaszczycić dogomaniaków zdjęciami, ja to mogę sobie nawet i codziennie głaskać te koty, ale inni dogomaniacy chcieliby chociażby zobaczyć zdjęcia kotków, PRAWDA? :diabloti: Aha, no i dawaj szybciej te foty z urodzin ;p Quote
Efciq Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='gordonowa']Nareszcie weszłaś - może mogłabyś zaszczycić dogomaniaków zdjęciami, ja to mogę sobie nawet i codziennie głaskać te koty, ale inni dogomaniacy chcieliby chociażby zobaczyć zdjęcia kotków, PRAWDA? :diabloti: Aha, no i dawaj szybciej te foty z urodzin ;p PAWDA xD aha i zapomniałam dodać, że scielam włosy :P no macie te foty :P Quote
Efciq Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 No to tamte wyżej to zdjęcia w moim domu... a teraz na ogrodzie mumie! :P zgadnijnie kto jest tą mumią :P a tą ? :P Quote
Efciq Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 moja głupia mina :/ widoczek z okna samochodu, czyli jedziemy do Sobótki :lol: w Sobótce Quote
Efciq Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 i sąd rodzinny :P graliśmy jeszcze w podchody, ale nie mam fotek :/ wszystkie te fotki robiła Ania ;)(my sister :P) Quote
Martunia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No to zabawa musiała być udana. :D Super zdjęcia. :D O, Ty i Asia w roli mumi. :evil_lol: Quote
Recommended Posts