Rahl Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Z Ewą sytuation nie przedstawia się dobrze - na śmierć zapomniała hasła, a przypomnienia sobie nie wyśle, bo na pocztę miała to samo co na dogo hasło... I nie wiem jak to zrobimy, żeby Ews weszła na dogo, przecież drugiego konta chyba nie może tworzyć...? Quote
Sweet Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 gordonowa napisał(a):Z Ewą sytuation nie przedstawia się dobrze - na śmierć zapomniała hasła, a przypomnienia sobie nie wyśle, bo na pocztę miała to samo co na dogo hasło... I nie wiem jak to zrobimy, żeby Ews weszła na dogo, przecież drugiego konta chyba nie może tworzyć...? ej a może moderatorzy albo admin mają do tego jakoś dostęp?:roll: Quote
Efciq Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Hej :multi: tu ja xD założyłam nowe konto i mam nadzieje że mi admin połączy z tym dawnym... ostatnio nadeszła inwazja kleszczy:/ polubiły Tytuśka :placz: i codziennie jeden kleszcz :shake: już nie moge ;( no i mam pytanie: Czy mogę tu wstawić zdjęcia? czy muszę czekać aż bede miec polaczone konto? Quote
Efciq Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Hej tu ja xD założyłam nowe konto i mam nadzieje że mi admin połączy z tym dawnym... ostatnio nadeszła inwazja kleszczy:/ polubiły Tytuśka i codziennie jeden kleszcz już nie moge ;( no i mam pytanie: Czy mogę tu wstawić zdjęcia? czy muszę czekać aż bede miec polaczone konto? Quote
Pusiakowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Heej! :multi: to zakropl Tytka przeciw kleszczom ;) . Jasne, ze mozesz zdjecia dawac :) . czekamy :D:D Quote
Efciq Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Hej wszystkim :) Pusiakowa już go zakropliłam tylko ze ten preparat nie działa :shake: no to zdjęcia zaraz będą ;) może by sie ktoś tam odezwał? bo nie będzie fotek ... Quote
Efciq Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 fotki :cool3: narazie 5 bo reszta sie ładuje ... Quote
Efciq Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Fotki są troche bardzo niewyrazne no ale są .... xD Quote
Efciq Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 :crazyeye::crazyeye: Edit: Jak nikt nie napisze to nie dam więcej fotek ... Quote
Martunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ewa wróciła!!! :multi: Śliczne kociaki. :D Quote
Efciq Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Izuuus napisał(a):Fajne fotki i kotki ;) dzięki :lol: Martunia hej :multi: dzięki :) moze dam jeszcze jakieś foty ;) Quote
Efciq Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Pusiakowa napisał(a):Hej! :multi: sliczne kociaki :loveu: Hej dzięki jedna osoba... hmm i po co ja to konto zakładałam ?? :angryy: Edit: 50 stronka :cool3: Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja tu też wchodzę. :D:D:D Oooo już niedługo 100 strona! :cool3: :multi: Quote
Efciq Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Martunia napisał(a):Ja tu też wchodzę. :D:D:D Oooo już niedługo 100 strona! :cool3: :multi: wiem ;) za 50 stron... to troche jeszcze potrwa :/ foty :) do góry nogami xD wyginam śmiało ciało :P Quote
Efciq Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Takie piękne zęby mam :) Ziewu, ziewu Mry,mry,mryy Jemy poświęcone jedzenie ;) Quote
Pusiakowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hej! :multi: haha. super sie wygina :D:D :loveu: Quote
Efciq Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Pusiakowa napisał(a):Hej! :multi: haha. super sie wygina :D:D :loveu: Tytuś śpi czasem w baaardzo dziwnych pozycjach xD Martunia dzięki :) jak przyjdę wieczorem to obsypie was fotkami ;) liczę, że jakaś żywa dusza się tu odezwie... Quote
Recommended Posts