wiq Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 olena, jak masz nk albo facebooka to możesz wstawić zdjęcie z opisem i nr do wiosny i Gosi, czy jak to tam się robi... Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ok, albo i konto zalozyc, dobra jak wroce do domu to sie tym zajme. Kurcze tamta wiadomosc o tym, ze widziano Niko dala tyle nadziei a tu nic:(. Quote
Olena84 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zalozylam Niko profil na facebooku. podam haslo i login na pw, kazda z ciotek moze wejsc i powysyac zaproszenia nawet jak nie ma wlasnego konta, radze znajomym pisac ze to wy wysylacie ,wtedy szybciej was przyjma do znajomych. powysylalam pare pw do ciotek z innych watkow, tez nie zaszkodzi. Quote
dara9 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Piękny pies...nie wiem jak mogę pomóc, jedyne co mogę zrobić to porozsyłać wątek po dogomanii. Próbowałam wejść na facebooka ale tak jak pisałam Oleana, wogóle nie wiem o co w tym kaman:shake::oops: Quote
dara9 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Czy można zaktualizować 1 posta? Gdzie są informacje odnoście ucieczki Niko? Quote
danka4u1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dara9 napisał(a):Piękny pies...nie wiem jak mogę pomóc, jedyne co mogę zrobić to porozsyłać wątek po dogomanii. Próbowałam wejść na facebooka ale tak jak pisałam Oleana, wogóle nie wiem o co w tym kaman:shake::oops: No właśnie, zmagam się z ta cywilizacją techniczną, ale jak do tej pory przerasta mnie... Quote
Olena84 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No trudno, daje sobie rade;), wyslalam juz ok 400 zaproszen, moze ktos z okolicznych mieszkancow zobaczy i rozpozna Niko. Quote
anett Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Najgorsze, że to są hektary pól i trochę lasów, niewielkie wioski, największa miejscowość to Byczyna ale Niko unikałby raczej ludzi...:shake: wersja z przygarnięciem daje jeszcze nadzieję ale nie pasuje do charakteru i zachowania Niko:-( chociaż może a nuż... Olena czy na fb możesz wyszukiwać ludzi po nazwie miejscowości? Quote
Olena84 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 anett napisał(a): Olena czy na fb możesz wyszukiwać ludzi po nazwie miejscowości? No wlasnie, chyba jakas nowosc wprowadzono, bo wycofano opcje szukaj po szkolach i miejscowosciach, a to co mozna bylo z Kluczborkiem i innymi juz pozapraszalam:(. Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zaglądam do Nika...nie wiem czy moje zaglądnięcie pomoże cokolwiek...ale nie wiem jak mogę pomóc :( Nie dobrze, że jest tam tyle terenów zalesionych, chociaż ludzie w takiej okolicy też dużo chodzą do lasów np. na grzyby, może w nich jest nadzieja? Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 dara9 napisał(a):Zaglądam do Nika...nie wiem czy moje zaglądnięcie pomoże cokolwiek...ale nie wiem jak mogę pomóc :( ? Najgorsza ta bezradność...kolejny po Chanelce pies, który ucieka.... Quote
irenaka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ta cisza mnie dobija. Bardzo bym prosiła o przelanie moich deklaracji z konta Nikusia na konto Ani ( Kaja69)z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/194399-Niechciani-podopieczni-Ani-bardzo-proszę-o-pomoc-w-adopcjach. Jak Nikuś wróci, to wznowię deklaracje. Quote
Lu_Gosiak Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 dobrze, poprosze Wione o przelanie Twojej deklaracji, na poczatku wrzesnia wplacilas 40zl - Niko uciekl we wrzesniu, wiec przelejemy calosc Twojej Irenko wplaty to juz prawie 2 miesiace jak uciekl.... Quote
irenaka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czy były jeszcze jakieś sygnały o Niko? Bo może tylko na wątku nie ma informacji, żeby nie wzbudzać nadziei? Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 sygnałów juz o Niko nie bylo niestety...chociaz Wiosna jezdzila i plakaty rozwieszala w okolicy... a tutaj rozliczenie od Wiosny: [FONT=MS Shell Dlg 2]05.08 -279,00 hotel sierpień 19.08 +20,00 Wiq 23.08 +120,00 Layla, Gosia, p. Genowefa 23.08 +30,00 Anett ============================= -47,00 stan na 23.08.2010 30.08 +40,00 Irenaka (do grudnia) 06.09 +80,00 Beata Janoszka 08.09 NIKO UCIEKŁ !! 08.09 -72,00 (8 dni hotelu wrzesień) --------------------------------- 1,00 stan na 08.09.2010 czyli jestesmy na minusie bo trzeba Irence zwrocic 40zl i jeszcze niewiem co z wplata betki bo tylko Ona wplacila za wrzesien ...Beatko co z Twoja wplata - zwracac? [/FONT] Quote
betka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Nie, przecież to było dla Nikusia! Gosiu, dług mamy pomimo tych 80 zł? (Ja nie potrafię rozeznać się w tych rozliczeniach :oops:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='betka']Nie, przecież to było dla Nikusia! Gosiu, dług mamy pomimo tych 80 zł? (Ja nie potrafię rozeznać się w tych rozliczeniach :oops:)[/QUOTE] dziekuje Ci kochana:):) tak mamy dlugu jeszcze 40zl bo trzeba zwrocic Irenace ale napisalam juz do agnieszkil2 ktora zalega za dwa miesiace i do nesci, ktora tez zalega za dwa miesiace i mam nadzieje, ze bedzie to uregulowane i wtedy zwrocimy Irence Quote
betka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzwoniłam przed chwilą do Miedar. Żadnego pieska z okolic Kluczborka nie mieli w ostatnim czasie. Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='betka']Dzwoniłam przed chwilą do Miedar. Żadnego pieska z okolic Kluczborka nie mieli w ostatnim czasie.[/QUOTE] wydaje mi sie, ze Niko nie dalby sie zlapac obcym ludziom.....On jak zaufal to jednej osobie, najpierw mi w schronie potem Wiosnie....jak ja przyjezdzalam w odwiedziny to do mnie stal sie z powrotem nieufny i bez smakolyka nie podszedl....ale cale szczescie, ze nie ma Go w Miedarach, tylko ciekawa jestem gdzie jest???:( Quote
irenaka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gosiu, bez cudów, jak jesteście na minusie, to z czego Ty chcesz zwracać mi kasę? Daj sobie z tym spokój, nie miałam pojęcia, że jest taka sytuacja. Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='irenaka']Gosiu, bez cudów, jak jesteście na minusie, to z czego Ty chcesz zwracać mi kasę? Daj sobie z tym spokój, nie miałam pojęcia, że jest taka sytuacja.[/QUOTE] ja tez nie mialam, bo niestety nie miałam wcześniej rozliczenia Niko...ale jak tylko dziewczyny splaca swoje długi to Irenko Ci przeleje:) pogonie Je;):mad::evil_lol: Quote
irenaka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']ja tez nie mialam, bo niestety nie miałam wcześniej rozliczenia Niko...ale jak tylko dziewczyny splaca swoje długi to Irenko Ci przeleje:) pogonie Je;):mad::evil_lol:[/QUOTE] Absolutnie nie goń dziewczyn, pogonisz kiedy Niko wróci. Mam ogromną nadzieję, że tak będzie, cały czas w to wierzę. Uważam też ( po tym co czytam w poście 997) , że jak wróci, należy się zastanowić się nad dożywotnim DT u Wiosny. Staruszek ma do tego prawo. Quote
Recommended Posts