Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Miedar, powiedzieli, że z okolic Kluczborka już od dawna nie mieli piesków. Zadzwonię zaś za jakiś czas.
A może Nikuś sam sobie znalazł jakiś dobry dom ?
Wiem, marzenia - ale lubię bajki z dobrym zakończeniem.

Posted

betka napisał(a):
Dzwoniłam do Miedar, powiedzieli, że z okolic Kluczborka już od dawna nie mieli piesków. Zadzwonię zaś za jakiś czas.
A może Nikuś sam sobie znalazł jakiś dobry dom ?
Wiem, marzenia - ale lubię bajki z dobrym zakończeniem.

niestey na pewno nie
Niko do obcych jest bardzo nieufny.....:(
z tymi Miedarami to chyba jest jakos tak, ze sy najpierw trafiaja do jakiejs przetryzmalni w Kluczborku a potem jak nie znajda domu za tydzien czy dwea to sa chyba wywozone do Miedar, ale Wiosna ma kontakt z tymi dziewczynami co tam dziajala w tej przetrzymalni

Posted

to juz dwa tygodnie:(

mysle zeby narazie zawiesic wplacanie deklaracji - Niko ma oplacony wrzesien, wiec nie ma sensu wplacac za pazdziernik jak Niko nie ma:( jak wroci - OBY - to przywrocimy deklaracje

poki co zapraszam na watek Leona:
psa ktory zostal ze swoim towarzyszem wyrzucony na AUTOSTRADE!! drugiego psa przejechal samochod a Leonek stal nad Nim i czekal....czekal az wstanie i pobiegnie z Nim do domu....niestety
Leon siedzi w schronisku i sie nie podnosi, lezy w swoich odchodach....stracil dom, stracil towarzysza, stracil wszystko
Blagamy o pomoc dla tego tak bardzo skrzywdzonego przez czlowieka psa
jest hotelik - brakuje deklaracji, obecnosci na watku, pomocy w rozsylaniu

Posted

Biedny Niko, jest tak piekny, że może ktos go przygarnął, dziwne, że znając w sumei dosć dobrze te tereny nie wrocil, chyba ze stres zrobil swoje:(.

A ta historia Leona - przerazajaca!

Posted

A Wiosna się pojawi na wątku? Chciałabym wiedzieć z pierwszej ręki jak jest szukany Niko. Może miała jakieś sygnały, może ktoś go widział? Może trzeba jakoś Wiośnie pomóc?

Posted

irenaka napisał(a):
A Wiosna się pojawi na wątku? Chciałabym wiedzieć z pierwszej ręki jak jest szukany Niko. Może miała jakieś sygnały, może ktoś go widział? Może trzeba jakoś Wiośnie pomóc?

Wiosna ostatnio nie ma czasu na dogomanie
Niko szuka, miala juz pare telefonow, niestety to nie byl nigdy Niko
P-K Genowefa napisał(a):
Co z Niko??? Nadal nic nie wiadomo???

nic nie wiadomo:(
poki co do Wiosny nie wrocil i nigdzie Go nie ma:(

Posted

Wiosna byla w tej miejscowosci i okolicach gdzie widziano psiaka podobnego do Niko i porozwieszala plakaty ze zdjeciami Niko, wiec miejmy nadzieje, ze Niko jeszcze zyje i Ktos sie odewie.....to juz miesiac:(

• 2 weeks later...
Posted

Olena84 napisał(a):
Dziewczyny co z Niko, udalo sie zlokalizowac tego psa o ktorym byla mowa? Wiem, ze pewnie nie, bo byscie napisalo, ale ludze sie, ze Niko sie znajdzie...

nie udalo sie...Wiosna jezdzila, porozwieszala plakaty i nic

Posted

nie chcę krakać, ale może warto ustalić, kto zbiera martwe zwierzęta z szos i spytać się, czy podobnego psa nie widzieli?..

jakoś można jeszcze pomóc? z plakatami?
a na NK jest? facebooku? nie mam tam kont, więc nie wiem.