betka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Do jakiego schroniska wywożą pieski z okolic Wiosny? Quote
Lu_Gosiak Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 betka napisał(a):Do jakiego schroniska wywożą pieski z okolic Wiosny? do Miedar:( Quote
betka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kontaktowaliście się już z tym schroniskiem? Quote
betka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dzwoniłam do Miedar, powiedzieli, że z okolic Kluczborka już od dawna nie mieli piesków. Zadzwonię zaś za jakiś czas. A może Nikuś sam sobie znalazł jakiś dobry dom ? Wiem, marzenia - ale lubię bajki z dobrym zakończeniem. Quote
Lu_Gosiak Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 betka napisał(a):Dzwoniłam do Miedar, powiedzieli, że z okolic Kluczborka już od dawna nie mieli piesków. Zadzwonię zaś za jakiś czas. A może Nikuś sam sobie znalazł jakiś dobry dom ? Wiem, marzenia - ale lubię bajki z dobrym zakończeniem. niestey na pewno nie Niko do obcych jest bardzo nieufny.....:( z tymi Miedarami to chyba jest jakos tak, ze sy najpierw trafiaja do jakiejs przetryzmalni w Kluczborku a potem jak nie znajda domu za tydzien czy dwea to sa chyba wywozone do Miedar, ale Wiosna ma kontakt z tymi dziewczynami co tam dziajala w tej przetrzymalni Quote
Lu_Gosiak Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Olena84 napisał(a):A Niko ma czipa? nie ma............ Quote
dogomaniak 44 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Boże,żeby się jak najszybciej znalazł.Niko wracaj do Wiosny,czekamy na Ciebie. Quote
Lu_Gosiak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 to juz dwa tygodnie:( mysle zeby narazie zawiesic wplacanie deklaracji - Niko ma oplacony wrzesien, wiec nie ma sensu wplacac za pazdziernik jak Niko nie ma:( jak wroci - OBY - to przywrocimy deklaracje poki co zapraszam na watek Leona: psa ktory zostal ze swoim towarzyszem wyrzucony na AUTOSTRADE!! drugiego psa przejechal samochod a Leonek stal nad Nim i czekal....czekal az wstanie i pobiegnie z Nim do domu....niestety Leon siedzi w schronisku i sie nie podnosi, lezy w swoich odchodach....stracil dom, stracil towarzysza, stracil wszystko Blagamy o pomoc dla tego tak bardzo skrzywdzonego przez czlowieka psa jest hotelik - brakuje deklaracji, obecnosci na watku, pomocy w rozsylaniu Quote
Olena84 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Biedny Niko, jest tak piekny, że może ktos go przygarnął, dziwne, że znając w sumei dosć dobrze te tereny nie wrocil, chyba ze stres zrobil swoje:(. A ta historia Leona - przerazajaca! Quote
irenaka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A Wiosna się pojawi na wątku? Chciałabym wiedzieć z pierwszej ręki jak jest szukany Niko. Może miała jakieś sygnały, może ktoś go widział? Może trzeba jakoś Wiośnie pomóc? Quote
dogomaniak 44 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Co z Niko??? Nadal nic nie wiadomo??? Quote
Lu_Gosiak Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 irenaka napisał(a):A Wiosna się pojawi na wątku? Chciałabym wiedzieć z pierwszej ręki jak jest szukany Niko. Może miała jakieś sygnały, może ktoś go widział? Może trzeba jakoś Wiośnie pomóc? Wiosna ostatnio nie ma czasu na dogomanie Niko szuka, miala juz pare telefonow, niestety to nie byl nigdy Niko P-K Genowefa napisał(a):Co z Niko??? Nadal nic nie wiadomo??? nic nie wiadomo:( poki co do Wiosny nie wrocil i nigdzie Go nie ma:( Quote
wiq Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 nie było mnie tyle dni, a tu takie wieści... :( Quote
wiq Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/192821-Zaginął-biały-szpicowaty-dziadek-ok.-Kluczborka-Byczyny!?p=15497364#post15497364 zobaczcie wpis na wątku! Quote
Lu_Gosiak Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nikus obys to byl Ty jutro pogadam z Wiosna czy tam byla Quote
Lu_Gosiak Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Wiosna byla w tej miejscowosci i okolicach gdzie widziano psiaka podobnego do Niko i porozwieszala plakaty ze zdjeciami Niko, wiec miejmy nadzieje, ze Niko jeszcze zyje i Ktos sie odewie.....to juz miesiac:( Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dziewczyny co z Niko, udalo sie zlokalizowac tego psa o ktorym byla mowa? Wiem, ze pewnie nie, bo byscie napisalo, ale ludze sie, ze Niko sie znajdzie... Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Olena84 napisał(a):Dziewczyny co z Niko, udalo sie zlokalizowac tego psa o ktorym byla mowa? Wiem, ze pewnie nie, bo byscie napisalo, ale ludze sie, ze Niko sie znajdzie... nie udalo sie...Wiosna jezdzila, porozwieszala plakaty i nic Quote
wiq Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 nie chcę krakać, ale może warto ustalić, kto zbiera martwe zwierzęta z szos i spytać się, czy podobnego psa nie widzieli?.. jakoś można jeszcze pomóc? z plakatami? a na NK jest? facebooku? nie mam tam kont, więc nie wiem. Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Biedny Niko, ale moze ktos go przygarnal, jest piekny, wiec moze to kogos skusilo, nie wiem juz sama co robic... Quote
Recommended Posts