anett Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Poszła moja deklaracja za 2 miesiące. W tym tygodniu poogłaszam znowu Nikolca z nowymi zdjęciami:lol: ale nie przejmuj się Wiosna - tak zupełnie na luzie, bez nadmiernych oczekiwań;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 anett za ktore miesiace?? dzisiejszy Nikus:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 wplynely do mnie pieniazki od p.Genowefy:) i Layli:) przekierowalam do Wiosny - DZIEKUJE PIEKNIE Quote
wiq Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 ten nasz Niko coraz starszy... ale też spokojny i szczęśliwy, to już nie ten kłębek nerwów, którego poznałyśmy te parenaście miesięcy temu ;) Quote
irenaka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 wiq napisał(a):ten nasz Niko coraz starszy... ale też spokojny i szczęśliwy, to już nie ten kłębek nerwów, którego poznałyśmy te parenaście miesięcy temu ;) Fajnie;), a mogę prosić aktualną listę stron gdzie jest ogłaszany? Może ma allegro? Quote
wiq Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 u mnie ma alegratkę, o reszcie musiałaby wypowiedzieć się anett ;) allegra chyba brak... miał za to ogłoszenia w MP (i to 2 emisje) i telefonów zero :placz: Quote
Olena84 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Odnowie mu jutro pare ogłoszeń,ale nic sie nie stanie jak będą powielane;). Quote
irenaka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Super!!!:loveu: Każde ogłoszenie zwiększa szansę na domek. A jak nie ma żadnych, to i domku być nie może. Ale się Nikuś ucieszy:evil_lol:. Wiq, mam jeszcze prośbę dotyczącą rozliczeń. Nie mogę się doliczyć wpłat, a widzę, że Nikuś na minusie. Z czego to wynika? Wydatki zbyt duże, czy darczyńcy nawalili? Quote
wiq Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 z tego co wiem wypadły deklaracje :( Gosia się w tym orientuje i go rozlicza, ja tylko przeklejam.. ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 deklaracji bylo na styk...nawet nie do konca bo co drugi miesiac brakowalo 9zl - bo za Niko placimy 9zl/dobe a deklaracji bylo 270zl.....niestety od wrzesnia 2009 musiala zrezygnowac buterflyek ale za to za jakis czas wskoczyla agnieszka tez z deklaracja 20zl...wiec pare miesiecy brakowalo 29zl a teraz znowu brakuje 9zl co drugi miesiac Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Olena84']9zł co drugi miesiąc mogę sie zobowiązać;p.[/QUOTE] ale super:):) Olena OGROMNIE DZIEKUJE:multi::multi::multi: Quote
Olena84 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Porobiłąm mu pare ogłoszeń, zaktywowałam i nie ma ich:(. Jutro od nowa porobie. Quote
Olena84 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dodałam Niko na razie na: pajeczyna pineska kokosy gumtree przygarnijzwierzaka kupsprzedaj petsy adopcjapsa zobacze co jeszcze znajde ciekawego, ale zachecam do rownoczesnego dodawania ogłoszeń z Niko przez innych ;P. Quote
Olena84 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No wiecie co:mad:, żeby tu takie pustki były! Dziś pójdzie moja kaska, 18zł czyli za lipiec i wrzesieć, ok? Quote
Lu_Gosiak Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 wiesci z dzis: Niko super szczesliwy i zadowolony z zycia:):)...skubaniec juz mnie nie pamieta, teraz wpatrzony w Wiosne...no trudno jakos to przezyje:D [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2873.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2861.jpg[/IMG] reszta jutro Quote
Olena84 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ech, Nikuś jest taki śliczny, pluszaczek. Wiosna, a moze nie chciałabyś adoptować pieska:p? Quote
wiosna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jakie fajne to zdjecie wyszlo :) Taki pycholo uśmiechnięty :) Olena, nawet mi nie mów.. ja to Gosi dawno marudzę, żeby ogłoszeń za dużo nie robiła, ani za ładnych, ani wyróżnionych, jak już musi, bo ja potem z lęku że ktoś zadzwoni spać nie mogę. Ale ona robi i robi, złośliwa jakaś :P Ale poważnie - nie stać mnie, nas na to po prostu. Gryzłam się, czy Nikodemka nie zostawić u nas na ds, to przecież MÓJ NIKODEMEK! Mój pupilek najmojszy! Ale mamy swoich psów 6, 2 konie, do tego jeszcze zawsze ze 2-3 tymczasowe (niehotelowe) psiaki i na tymczasie "maleńkie, milusie źrebiątko", że tak go grzecznie ładnie i ani-trochę-nie-prawdziwie nazwę... ;) Ale chociaż to straszne i aż mi się wstyd przyznać, to po cichu trzymam kciuki, żeby on tego domku wcale nie znajdował :eviltong: :roll: Quote
Olena84 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Masz Ci los... To co pokasować ogłoszenia? Niko ma największą oglądalność wśród ogłoszeń, ale jak widać nikt go nie chce:(. Wiesz, fajnie jak by u Ciebie został, ale musiałąbyś mieć wsparcie finansowe cały czas... To moze te konie Ci poogłaszam;P. Quote
irenaka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='wiosna']Jakie fajne to zdjecie wyszlo :) Taki pycholo uśmiechnięty :) Olena, nawet mi nie mów.. ja to Gosi dawno marudzę, żeby ogłoszeń za dużo nie robiła, ani za ładnych, ani wyróżnionych, jak już musi, bo ja potem z lęku że ktoś zadzwoni spać nie mogę. Ale ona robi i robi, złośliwa jakaś :P Ale poważnie - nie stać mnie, nas na to po prostu. Gryzłam się, czy Nikodemka nie zostawić u nas na ds, to przecież MÓJ NIKODEMEK! Mój pupilek najmojszy! Ale mamy swoich psów 6, 2 konie, do tego jeszcze zawsze ze 2-3 tymczasowe (niehotelowe) psiaki i na tymczasie "maleńkie, milusie źrebiątko", że tak go grzecznie ładnie i ani-trochę-nie-prawdziwie nazwę... ;) Ale chociaż to straszne i aż mi się wstyd przyznać, to po cichu trzymam kciuki, żeby on tego domku wcale nie znajdował :eviltong: :roll:[/QUOTE] To fatalnie, bo w ten sposób Niko jest ciągle zawieszony w próżni a przywiązuje się do Ciebie coraz bardziej. Na dodatek znikoma ilość ogłoszeń, brak allegro nie daje mu nawet cienia szansy na dom. A kto formalnie odpowiada za Niko? Trzeba zacząć działać, bo biedny Nikuś jednak musi szukać domu:shake:. I jeszcze jedno, czy Nikuś ma oczy w porządku? Nie ma stanu zapalnego? Quote
wiosna Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Niko ma ogłoszeń całą masę. To jest takie moje gadanie, ale Gosia doskonale wie, że nei mam możliwości zostawić Niko u siebie na stałe. To, że się przywiązuje to.. siłą rzeczy - jak każdy nasz hotelowy pies. Przecież on nie wie czy jest w hotelu, czy na spałe, o ogłoszeniach też nic nie wie. Niedawno Niko był przez dwa miesiące w Moim Psie - zero telefonów, ciągle ma ogłoszenia robione bodajże przez Anett, chyba stale jest też na Allegro. To nie jest tak, że jest utrzymywany w hotelu i nikt nie szuka mu domu, bo ja go lubię. Jest psem do adopcji, tylko domku jakoś nie widać. Oczka ma całkowicie zdrowe. Olena, do adopcji mamy jednego konia - dwa to nasze prywatne grubasy ;) Ale to jeszcze nie na teraz, bo wyrabiają się dopiero dokumenty. Dzięki! :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Formalnie za Niko odpowiadam ja......ogołszenia ma stale odnawiane przez anett - byla raz czy dwa razy wstawiona cala lista Jego ogloszen, jedyne czego obecnie nie ma to allegro - mial iles razy robione bez odzewu, byl w papierowych gazetach, byl 2 razy w Moim Psie - byl jeden telefon chyba z Mojego Psa wlasnie......cieżko znaleść dobry dom i to jeszcze staremu psu....a to, ze Niko sie przywiazuje do Wiosny to normalne, jak kazdy pies do dobrych ludzi i dobrych warunków:) Quote
Recommended Posts