Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszła moja deklaracja za 2 miesiące.
W tym tygodniu poogłaszam znowu Nikolca z nowymi zdjęciami:lol: ale nie przejmuj się Wiosna - tak zupełnie na luzie, bez nadmiernych oczekiwań;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten nasz Niko coraz starszy...
ale też spokojny i szczęśliwy, to już nie ten kłębek nerwów, którego poznałyśmy te parenaście miesięcy temu ;)

Posted

wiq napisał(a):
ten nasz Niko coraz starszy...
ale też spokojny i szczęśliwy, to już nie ten kłębek nerwów, którego poznałyśmy te parenaście miesięcy temu ;)

Fajnie;), a mogę prosić aktualną listę stron gdzie jest ogłaszany? Może ma allegro?

Posted

u mnie ma alegratkę, o reszcie musiałaby wypowiedzieć się anett ;)
allegra chyba brak...

miał za to ogłoszenia w MP (i to 2 emisje) i telefonów zero :placz:

Posted

Super!!!:loveu: Każde ogłoszenie zwiększa szansę na domek. A jak nie ma żadnych, to i domku być nie może. Ale się Nikuś ucieszy:evil_lol:.
Wiq, mam jeszcze prośbę dotyczącą rozliczeń.
Nie mogę się doliczyć wpłat, a widzę, że Nikuś na minusie. Z czego to wynika?
Wydatki zbyt duże, czy darczyńcy nawalili?

Posted

deklaracji bylo na styk...nawet nie do konca bo co drugi miesiac brakowalo 9zl - bo za Niko placimy 9zl/dobe a deklaracji bylo 270zl.....niestety od wrzesnia 2009 musiala zrezygnowac buterflyek ale za to za jakis czas wskoczyla agnieszka tez z deklaracja 20zl...wiec pare miesiecy brakowalo 29zl a teraz znowu brakuje 9zl co drugi miesiac

Posted

Dodałam Niko na razie na:
pajeczyna
pineska
kokosy
gumtree
przygarnijzwierzaka
kupsprzedaj
petsy
adopcjapsa

zobacze co jeszcze znajde ciekawego, ale zachecam do rownoczesnego dodawania ogłoszeń z Niko przez innych ;P.

Posted

wiesci z dzis: Niko super szczesliwy i zadowolony z zycia:):)...skubaniec juz mnie nie pamieta, teraz wpatrzony w Wiosne...no trudno jakos to przezyje:D
[IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2873.jpg[/IMG]

[IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2861.jpg[/IMG]

reszta jutro

Posted

Jakie fajne to zdjecie wyszlo :) Taki pycholo uśmiechnięty :)

Olena, nawet mi nie mów.. ja to Gosi dawno marudzę, żeby ogłoszeń za dużo nie robiła, ani za ładnych, ani wyróżnionych, jak już musi, bo ja potem z lęku że ktoś zadzwoni spać nie mogę. Ale ona robi i robi, złośliwa jakaś :P

Ale poważnie - nie stać mnie, nas na to po prostu. Gryzłam się, czy Nikodemka nie zostawić u nas na ds, to przecież MÓJ NIKODEMEK! Mój pupilek najmojszy!
Ale mamy swoich psów 6, 2 konie, do tego jeszcze zawsze ze 2-3 tymczasowe (niehotelowe) psiaki i na tymczasie "maleńkie, milusie źrebiątko", że tak go grzecznie ładnie i ani-trochę-nie-prawdziwie nazwę... ;)

Ale chociaż to straszne i aż mi się wstyd przyznać, to po cichu trzymam kciuki, żeby on tego domku wcale nie znajdował :eviltong: :roll:

Posted

Masz Ci los... To co pokasować ogłoszenia? Niko ma największą oglądalność wśród ogłoszeń, ale jak widać nikt go nie chce:(. Wiesz, fajnie jak by u Ciebie został, ale musiałąbyś mieć wsparcie finansowe cały czas... To moze te konie Ci poogłaszam;P.

Posted

[quote name='wiosna']Jakie fajne to zdjecie wyszlo :) Taki pycholo uśmiechnięty :)

Olena, nawet mi nie mów.. ja to Gosi dawno marudzę, żeby ogłoszeń za dużo nie robiła, ani za ładnych, ani wyróżnionych, jak już musi, bo ja potem z lęku że ktoś zadzwoni spać nie mogę. Ale ona robi i robi, złośliwa jakaś :P

Ale poważnie - nie stać mnie, nas na to po prostu. Gryzłam się, czy Nikodemka nie zostawić u nas na ds, to przecież MÓJ NIKODEMEK! Mój pupilek najmojszy!
Ale mamy swoich psów 6, 2 konie, do tego jeszcze zawsze ze 2-3 tymczasowe (niehotelowe) psiaki i na tymczasie "maleńkie, milusie źrebiątko", że tak go grzecznie ładnie i ani-trochę-nie-prawdziwie nazwę... ;)

Ale chociaż to straszne i aż mi się wstyd przyznać, to po cichu trzymam kciuki, żeby on tego domku wcale nie znajdował :eviltong: :roll:[/QUOTE]

To fatalnie, bo w ten sposób Niko jest ciągle zawieszony w próżni a przywiązuje się do Ciebie coraz bardziej. Na dodatek znikoma ilość ogłoszeń, brak allegro nie daje mu nawet cienia szansy na dom. A kto formalnie odpowiada za Niko? Trzeba zacząć działać, bo biedny Nikuś jednak musi szukać domu:shake:.

I jeszcze jedno, czy Nikuś ma oczy w porządku? Nie ma stanu zapalnego?

Posted

Niko ma ogłoszeń całą masę. To jest takie moje gadanie, ale Gosia doskonale wie, że nei mam możliwości zostawić Niko u siebie na stałe. To, że się przywiązuje to.. siłą rzeczy - jak każdy nasz hotelowy pies. Przecież on nie wie czy jest w hotelu, czy na spałe, o ogłoszeniach też nic nie wie.
Niedawno Niko był przez dwa miesiące w Moim Psie - zero telefonów, ciągle ma ogłoszenia robione bodajże przez Anett, chyba stale jest też na Allegro. To nie jest tak, że jest utrzymywany w hotelu i nikt nie szuka mu domu, bo ja go lubię. Jest psem do adopcji, tylko domku jakoś nie widać.

Oczka ma całkowicie zdrowe.

Olena, do adopcji mamy jednego konia - dwa to nasze prywatne grubasy ;) Ale to jeszcze nie na teraz, bo wyrabiają się dopiero dokumenty. Dzięki! :)

Posted

Formalnie za Niko odpowiadam ja......ogołszenia ma stale odnawiane przez anett - byla raz czy dwa razy wstawiona cala lista Jego ogloszen, jedyne czego obecnie nie ma to allegro - mial iles razy robione bez odzewu, byl w papierowych gazetach, byl 2 razy w Moim Psie - byl jeden telefon chyba z Mojego Psa wlasnie......cieżko znaleść dobry dom i to jeszcze staremu psu....a to, ze Niko sie przywiazuje do Wiosny to normalne, jak kazdy pies do dobrych ludzi i dobrych warunków:)