Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, to by było w jego stylu :P

rozliczenie zaraz zrobię..

Anett, dobry pomysł z tą gazetą, orientujesz się w kosztach i organizacji?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

19.01 doszła wpłata od agnieszka2 - 20zł na Niko:) - niewiem czy to ma byc wpłata dodatkowa, czy juz na luty, czy na jakieś smakołyki??

dzis wpłyneło 70zł od betki na luty i 30zł na luty dla Fionki:) dzieki ogromne Beatko!!!:multi::multi:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']19.01 doszła wpłata od agnieszka2 - 20zł na Niko:) - niewiem czy to ma byc wpłata dodatkowa, czy juz na luty, czy na jakieś smakołyki??

[/QUOTE]

oczywiscie,ze dodatkowe,na smakolyki moze byc:)

Posted

[quote name='agnieszkal2']oczywiscie,ze dodatkowe,na smakolyki moze byc:)[/QUOTE]
bardzo dziekuje:):) w imieniu Niko - zapytam Wiosny jakie Nikus lubi smakołyki - znaczy wiem, ze lubi wszystkie bo jest łakomy - ale po ktorych nie ma rozwolnienia......:D:D

Posted

[quote name='agnieszkal2']a moze potrzebuje jakiegos kubraczka albo szelek nowych?[/QUOTE]
szelek to raczej nie bo On głównie jest puszczany na wybieg, wiec lata sobie luźno, czasami chodzi tez na spacerki, ale to ma obroże, a smyczy i obroży u Wiosny dostatek bo sami szyja:)
co do kubraczka to Niko nie ma - moze to dobry pomysł na te mrozy, skoro ostatnio byl taki zmarzniety ...pogadam z Wiosna

Posted

[quote name='wiq']..........

Anett, dobry pomysł z tą gazetą, orientujesz się w kosztach i organizacji?

Nie orientuje się ale spróbuje się zorientować;)

Posted

No więc np. w miesięczniku Mój Pies emisja ogłoszenia kosztuje:

10zł za 22 znaki (linijka tekstu)
55zł za zdjęcie
+ ewentualnie jakieś dodatki np. ramka za 15zł

Czyli jakiś max zwięzły tekst ze zdjęciem ok. 100zł

Posted

to są te ogłoszenia na ostatnich stronach?
można spróbować, tylko jakiś bazarek trzeba by sklecić... ;)
jak wrócę do domu to poszukam jakiś fantów

Posted

[quote name='anett']No więc np. w miesięczniku Mój Pies emisja ogłoszenia kosztuje:

10zł za 22 znaki (linijka tekstu)
55zł za zdjęcie
+ ewentualnie jakieś dodatki np. ramka za 15zł

Czyli jakiś max zwięzły tekst ze zdjęciem ok. 100zł[/QUOTE]

kur4cze warto by do mojego psa dac mu ogloszene..co myslicie???

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']kur4cze warto by do mojego psa dac mu ogloszene..co myslicie???[/QUOTE]

Jak dla mnie WARTO:lol:, dawać i to szybko - teraz już pewnie na kwiecień będzie

Chyba zaczął mi się nowy okres rozliczeniowy:roll: to dam Niko ze zdjęciem jeszcze do tej oferty

Posted

na luty mam pieniazki od:
wiq- 10zł
p. Genowefa - 30zł
betka - 70zł
ja - 10zł

i wczesniejsze co wpłynmelo w styczniu dodatkowo od agnieszka2l - 20zł- moze to dac na ogłoszenie w moim psie??? tam potrzeba ok 100zł

a Nikus ma sie swietnie, biega zadowolony po wybiegu, nie potrzeba mu kubraczka, bo jak jest zimno to wchodzi sobie do budy ze słoma wiec ma cieplutko:)

Posted

uch, spróbowałam coś z tym rozliczeniem zrobić, Gośka, dam Ci wątek, księguj sobie ;)

ogłoszenie koniecznie trzeba, tam go jeszcze nie było ;)

z tego, o tu wymęczyłam widzę, że na dziś Niko ma 140 zł u Ciebie (120 zł z lutowych deklaracji i 20 zł z zeszłego miesiąca od agnieszka2) i 149 zł u nescci, zgadza się?

Posted

[quote name='wiq']uch, spróbowałam coś z tym rozliczeniem zrobić, Gośka, dam Ci wątek, księguj sobie ;)

ogłoszenie koniecznie trzeba, tam go jeszcze nie było ;)

z tego, o tu wymęczyłam widzę, że na dziś Niko ma 140 zł u Ciebie (120 zł z lutowych deklaracji i 20 zł z zeszłego miesiąca od agnieszka2) i 149 zł u nescci, zgadza się?[/QUOTE]

nie dziekuje...mnie juz wrobiono w rozliczenia Chojraka... :):)
zgadza sie...dokladnie tak

Posted

Dziewczyny trzeba wybrać jedno zdjęcie Niko i kilka słów do ogłoszenia

Betka jeszcze zechce:lol: jak się tyle Nikuś wyczekał to domek będzie extra full wypas:D

Posted

betka napisał(a):
Nikusiu, zasiedziałeś się u Wiosny. Nikt inny Cię nie chce...

betka nawet tak nie zartuj:shake:
ale juz kawal czasu to fakt i w sumie na tyle ogloszen, plakatów nic zero odzewu

niewiem anett, ktore zdjecie Niko dać przejrze watek i wybiore jakies aktualne w miare, no i jakis mega krotki tekst trzeba napisac dwa zdania..cos pomysle

finanse:
agnieszkal2 /dodatkowo ale nie wykorzystane jeszcze/ -20zl
wiq-10zł
betka-70zl
p.Genowefa - 30zł
ja-10zl
layla-80zl
anett-30zl
RAZEM: 250zł
za luty: 252zł czyli 2zł dodam od siebie, a co ma sie ten gest:evil_lol: i jest na luty
u nesci 159zł - wiq zaznacz plis na pierwszej

Posted

[quote name='agnieszkal2']Gosia,przelałam jeszcze 20 zł za luty,jutro rano pewnie dotrą:)
wielkie dzieki aga to pojdzie w takim razie na ogloszenie w Moim Psie - trzeba w koncu zainwestowac w dziadka i intensywnie poszukac mu domku...chociaz On akurat czuje sie juz mysle u Wiosny jak w domu