Jump to content
Dogomania

Galeria Amberowa - Dokumentacja zimowa :) strony 42 (dół) i 43!

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się z tego ogona strasznie cieszę :) Ma taki, jak powinna mieć... u mnie domu się mówi, że im bardziej zakręcony ogon tym bardziej przyzwoicie pies wygląda - oczywiście akita pozostaje tu niedoścignionym wzorem i ideałem ;) No i samą budowę też ma niebernusiową - jest bardzo delikatna i nadal ma jakieś 28kg... mam nadzieję, że to drugie już się nie zmieni, bo wtedy już w ogóle zgubi proporcje ;)

Bo jej sie znowu odzywa zapalenie trzeciej powieki, i niestety bedzie wracalo, poki nie skorygujemy budowy samych powiek - bo ma za luzne, i niestety jak jest dobrze przez jakis czas, to wystarczy troche wiatru albo buszowania po polach, i pies wraca z czerwonymi, zapuchnietymi oczami :( A teraz wariatka non stop ryje w sniegu szukajac nie wiadomo czego, to i oczy od dluzszego czasu wygladaja beznadziejnie... ale z tym cos zrobimy :)

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

A my żyjemy!
Po pewnych życiowych zawirowaniach, znowu wpadam na dogo, pokazać jak zmienia się Niunia - choć teraz nie są to już tak widoczne zmiany - i jak się cieszymy latem ;)

Posted

Dzisiejszy spacer był szczególnie atrakcyjny, bo Amber spotkała Borysa:

Niestety większość zabawy to była galopada dookoła, z którą mój aparat (i refleks) nie dał sobie rady...

Błotna kąpiel dla odpoczynku:

• 2 weeks later...
Posted

Borys jest ogrrromny! ale prawda jest taka, że Amber jest nieduża :) Nie ważyłam jej od wieków, ale ostatni wynik to było jakieś 28kg i nie sądzę, żeby przekroczyła 30... ;)

• 11 months later...
  • 2 months later...